Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
buna dragele mele....
multumim wendy
suntem bine cu totii sanatosi ..Stefi creste, face prostioare..deh..normale sa spunem...
din alte punte de vedere a fost o perioada cam nasoala acest sfarsit de an..dar sper sa treca crizele si sa revenim plin de sperante din nou si sa dea Domnul ca anul viitor sa ne aduca mai multe satisfactii, bucurii si lucruri bune.
azi am un pic de timp mai liber si as vrea sa-mi impart un pic cu voi chiar daca azi imi sarbatoresc ziua de nastere si onomastica Sf. Stefan...nu vad timp petrecut mai placut decat alaturi de voi..caci eu ma simt bine printre voi..pacat ca nu prea reusesc sa ma impart(organizez)
asa ca am revenit sa (zic eu) sa fac un pic de atmosfera si sa dau de baut sper ca primiti
[
pepsi]
si bineinteles multa
toate cele bune si numai bine fetelor!
va
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
multumim din toata inima dragelor mele
sa ne auzim cu bine si un An Nou fericit !in caz ca nu mai reusesc sa intru.
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
La Multi Ani, Stefanitelor sarbatoritelor!
Eu ma pregatesc de plecare, bagajele sunt la usa. Stiu eu daca mai intru sa va urez toate cele bune? Mai bine o fac acum. La Multi Ani fetelor, sa fiti sanatoase, voiase, fericite, sa capatati intelepciune in 2010 (cele care n-o aveti deja ), sa va distrati frumos de Revelion si sa ne auzim cu bine anul care vine!
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
Salut,fetele!N-am mai avut cand sa intru,am fost pe rand musafiri si gazde,deh,ca in perioada asta.N-am facut niciun abuz da' tot mi se apleaca sa tot vad mancare...Azi am mancat 2 banane si 2 morcovi...
Adin,iubita,drum bun,petrecere frumoasa si sa-ti tihneasca acolo unde mergi.Un an bun sa-ti dea DD in tot ceea ce-ti doresti si sa ramai aceeasi ca noua ne place.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Fete dragi, sa aveti parte de tot ceea ce poate fi mai minunat si mai bun anul ce vine! Sa va fie fiecare zi imbelsugata cu sanatate si voiosie! LA MULTI ANI!!
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,
Gabi mami de Donu'Dodo si Isabella
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si sper ca ne vor mai fi alaturi!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!