Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc fetelor pentru urari, mi-au dat lacrimile. Imi doresc prea multe de la el si nu stie ce va fi maine.
Doamne ajuta sa fie sanatos si intelept.
In timp ce citeam ce ati postat, ma baut si eu o cafea cu voi. Am asa de multe in cap si sunt asa de neputiincioasa uneori. Ma intelegeti voi!
Acum de o bucata de vreme a inceput si Alex sa fie mai bine si sper sa fie asa si maine. Imi este si frica sa vorbesc sau sa ma bucur.
Va pup, am treaba, de scos prichindelul prin zapada si de ornat tortul.

Mergi la inceput

Am citit cu voce tare ce ati postat pentru Paul si Alexnadra de colo.
Mama, dar lui Alexa? In traducere, ei nu ii citesc nimic despre ea? Am invetat un mesaj si pentru ea. Uneori nici nu ne dam noi seama cate intelege si cate stie ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Am citit cu voce tare ce ati postat pentru Paul si Alexnadra de colo.
Mama, dar lui Alexa? In traducere, ei nu ii citesc nimic despre ea? Am invetat un mesaj si pentru ea. Uneori nici nu ne dam noi seama cate intelege si cate stie ea.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

LA MULTI ANI
ptr PAUL SI ALEXANDRA

sa dea d-zeu sa va bucurati de ei,sa fie sanatosi si sa va aduca numai impliniri!!!!!
Fie ca toate gandurile si dorintele voastre sa isi gaseasca raspuns,iar D-zeu sa fie alaturi de voi si de ei in fiecare minut al vietii voastre.

SA AVETI O ZI MINUNATA PLINA DE ZAMBETE SI FERICIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Paula, sa-ti traiasca copiii! Si pt ca e ziua lui Paul, ii doresc odata in plus, sanatate, istetime, noroc, intelepciune, bunatate si rabdare cu surioara lui. Ii mai doresc puterea de a intelege tot ce va urma, de a actiona asa cum trebuie, fara sa simta vreodata vreo povara.
Si dupa cum il stiu eu, asa va fi.

Petrecere frumoasa,

La multi ani!

Sa creasca mari amandoi, iar voi sa aveti puterea sa le oferiti fiecaruia dupa cum le e necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata!!!
Paula sa iti traiasca puiutii amandoi.
lui Paul si multa, multa sanatate si intelepciune sa ii dea D-zeu.
O zi frumoasa si cu multa bucurie in suflet va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

La multi ani Paul,sa fii sanatos,intelept,sa ai parte de tot ce e mai bun pe aceasta lume,de dragostea tuturor celor din jur,de prietenia Alexei si intotdeauna d-zeu sa iti vegheze calea si sa te indrepte pe drumul cel bun!!!

Paula-sa iti traiasca copiii,sa va dea d-zeu multa putere sa treceti cu bine peste tot greul vietii,sa fiti iubiti de cei din jurul vostru si toate visele voastre sa devina realitate!!

POZE

Mergi la inceput

Multumesc pentru tot ce ati scris.
Am avut o zi super. La 17 veneau invitatii si la 15 am aruncat tortul la ghena. Prin ce am trecut....nu pot sa va descriu. Nu stiam ce sa fac mai repede si sa fie un succes. Am reusit, am inventata ceva de moment si am trecut cu bine.
Hai ca pun poze sa vedeti cum arata un tort de 15-20 minute.

Mergi la inceput

Ori am gresit cu ceva la reteta, ori am avut un ghinion..L-am facut de sambata, diplomat, ....si azi l-am scos sa-l ornez. Dupa ce l-am intors a inceput sa curga pe toata masa, pe jos....numai a tort nu putea fi vorba. Nici nu stiam ce sa fac, sa plang, sa .... Atunci m-am adunat si mi-am adus aminte de niste piscoturi, crema aveam, frisca, fructe....deci treci la facut blat, aranjat si montat decorul. Pe la 17 tot tremuram ca nu-i bine. Dar dupa ce l-am taiat, mancat am povestit musafirilor ce am patit. Daca nu as fi reusit imi trimiteam sotul dupa un tort de la cofetarie si tot nu-mi lasam puiul fara tort.

Mergi la inceput

Am incarcat poze

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/

Mergi la inceput