Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 7
babette spune:
Un an bun, bine v-am gasit!
Dodo, multumesc de cafea.
Va doresc sa incepeti anul cu bine! Apoi sa-l continuati cu incredere, cu spor si cu realizari! Peste toate acestea, sa fie SANATATE!
Si cand va fi sa vina 2011, fiecare sa spuna: a fost un an super!.....
mihaela77O spune:
la multi ani si tot ce va doriti pt 2010 sa se implineasca!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
wnimra spune:
scz tarziu mi-am dat seama ca trebuia sa scriu 2010
LA MULTI ANI !!! 2010 SA VA ADUCA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
La multi ani 2010!!Sa fiti sanatoase voi si familia voastra,sa aveti parte de tot ce va doriti,sa va realizati toate visele,sa fie anul cu cele mai multe realizari,sa privim in urma cu drag si sa fim la fel de intelepte,unite si vesele ca si pana acum!!
fug sa aprind focul,ca nici akm nu l-am apris,asteptam pe popa cu botezul,si pe urma leneveala...ca de luni o luam la pas iar la recuperare.
va poop dulce pe toate ,va port in sufletul meu si va iubesc
POZE
nikena spune:
Buna dimineata, mamici de copii speciali, si nu numai...!!!
Paula 2003, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa-l vezi insurat si cu o droaie de nepotei!!!
Sa va bucurati de el in fiecare zi si in orice clipa!
Sa aiba noroc si sa-i dea Domnul numai impliniri si bucurii!
LA MULTI ANI!
nikena spune:
Fetelor , in dimineata asta las eu cafeaua!
va pup si va urez o duminica placuta!
Dodo-pui, mult succes la terapie! Poate reusim sa trecem si noi sa va vedem.
wnimra spune:
la multi ani, Paul !iti doresc sanatate si noroc..Paula sa iti traiasca piticul, distractie placuta la aniversare ...pupici si pt Alexa
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikena Fetelor , in dimineata asta las eu cafeaua! va pup si va urez o duminica placuta! Dodo-pui, mult succes la terapie! Poate reusim sa trecem si noi sa va vedem. |
Multam' de cafa si daca aputeti pe 28 suntem la Sp militar sigur incepand cu ora 16-sper sa avem banutzii-sper
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) |
La multi ani!Multa sanatate si tot ce-ti doresti pentru puii tai
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!