Preferinta copilului pentru acrituri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SI ai mei sunt mari fani muraturi (deh, aschia nu sare departe de trunchi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Nici eu nu cred ca are legatura cu ce am mancat in timpul sarcinii, ca eu cautam atunci dulciuri, mezeluri si alte alimente complet nesanatoase .

Dar ma bucur sa mai aflu despre alti copii care prefera acrul ducelui. Si daca tot sunt lamaile la mare cautare... haideti sa le propunem in meniul gradinitelor, sa le mai dea ca plecare din cand in cand... Ca banane, piersici sau dulciuri nu ii impresioneaza pe unii ca ai nostri.

Sa va mai spun ca uneori le mai da la plecare iaurt cu fructe... Mereu il mananc eu si intru la magazin sa ii cumpar copilului alt iaurt... simplu, acru si bun!

Dar, daca tot facem un club al mamicilor cu copii fan-acrituri... Spuneti-mi si mie:
CE TORT LE FACETI DE ZIUA LOR ? (Ati gasit ceva din care sa guste putin macar?)
SI CE PRAIJITURI LE PREGATITI DE SARBATORI (ca sa guste cat de cat...)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Muraturile stiu ca au un continut mare de vit C, poate este vreo legatura intre vit C si preferinta pentru muraturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Citat:
citat din mesajul lui witeflower
CE TORT LE FACETI DE ZIUA LOR ? (Ati gasit ceva din care sa guste putin macar?)
SI CE PRAIJITURI LE PREGATITI DE SARBATORI (ca sa guste cat de cat...)?

Cam aceeasi problema o am si eu tot cu fan-acritura mare!
Ce a mai mancat a fost tort de fructe (sau diplomat nu prea dulce), iar ca prajituri ii plac tartele cu kiwi sau nuci...

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Muraturile stiu ca au un continut mare de vit C, poate este vreo legatura intre vit C si preferinta pentru muraturi!

Nu cred!
Ale mele mananca vit C destul de des, mai ales in sezonul rece, dar n-ar refuza nici lamaia, chiar daca le-o dai imediat! :))

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bucurati-va ca prefera acriturile si nu dulcele, care strica dintii.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarino spune:

Salut
Si baietelului meu ii plac acriturile:muraturi, bors acru,lamai etc.
Ma tot gandeam sa nu fie o lipsa de fier, pt ca stiam ca la femei cand pierd sange mult, scade nivelul fierului si automat apare pofta de acru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Corect, Ramonika, ma bucur ca nu prefera dulciurile, care strica dintii. Dar... ma intreb daca prea mult acru nu strica stomacul... Daca l-a lasa ar manca cu lingura otet.
Asta ma face sa ma intreb DE CE? Si daca nu cumva e si acest acru in exces periculos.

Cat despre prajituri si tort... am pus intrebarea fiindca vezi, mai sunt ocazii, sarbatori... Toti gusta o prajiturica, numai al meu se uita stramb (inclusiv la ziua lui) si prefera o lamaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Citat:
citat din mesajul lui witeflower
Cat despre prajituri si tort... am pus intrebarea fiindca vezi, mai sunt ocazii, sarbatori... Toti gusta o prajiturica, numai al meu se uita stramb (inclusiv la ziua lui) si prefera o lamaie...

Mai poti incerca o prajitura cu lamaie, adica crema de lamaie, se poate face cat de acra se doreste.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nepotica mea cere castravete murat si scoate zeama din el, zicand "suc, suc". Dar in aceeasi masura ii plac si dulciurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si noi tot muraturi ,la orice ora si in orice conditi .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput