Condica salajencelor(105) de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
maria.multam de urare.la fel si voua.te asteptam cu vesti.
mihaela, ai testat masina de paine?
adrianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hai si la noi.lasa shoppingareala.
Bimilit spune:
tu fete,am tras o tura scurta de shoppingareala,la kaufland.
e jale fetelor.
parcarea plina, nu gasesti loc de parcat.
inauntru lume buluc,la raioanele de alcooale si sucuri,da si la carne.in rest lejereanu.
apoi bagai si-un penny scurt.lume putina, parcarea goala.marfa asa si asa.io luai doar tigari si stixuri.altceva nu ma satisfacu.
Bimilit spune:
mda,monologul blondei.
la noi mosu veni incarcat si aduse bucurie in casa mea.jucariile fura zdranganite 2 zile.acu stau cuminti si asteapta.oare ce?cred ca sa le pun in cutii.moama, repede se plictisesc pruncii astea de jucarii.la anu le aduce mosu ,doar o nuia.ca nu se mai poate.sa-i vaz atunci ce fete fac.
mihaela_s spune:
Oti, multam mult de ajutor, am vazut ca ai scris pe forumul culinar .Diferenta fata de prima e mare, nu-i bai daca nu castiga...asta e!...
Bia, nu se poate vota decat o data de pe un IP, de asta iti zice "multzam" .
Am facut o paine deja, a iesit tare buna. Acum am aluat de pizza, astept sa termine masina de framantat/dospit si fac pizza.
Cam atat, noi suntem pe linie....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Conform unor posturi pe net, urmatoarea intrebare ar fi> fost pusa la un> examen de chimie. Raspunsul dat de unul dintre studenti a> fost atat de> "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai,> iar astfel am> ajuns sa avem placerea de a-l cunoaste. > > > Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite> caldura) sau endoterm> (absoarbe caldura)? > > > > Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au> folosit legea lui> Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se> extinde si se > incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva> similar. Insa unul dintre> studenti a scris urmatoarele: > > > > In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa> iadului in timp.> Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce> intra in iad > comparativ cu rata celor care pleaca din iad. > > > Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta> ca, odata ce un> suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin> urmare, nici un suflet> nu iese din iad. > > > > In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la> diferitele > religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre> aceste religii> spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in> iad. > Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie> si cum oamenii> nu sunt membri mai multor religii simultan, putem sa facem> estimarea ca> toate sufletele merg in iad. > > > > Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem> ca numarul > sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne> uitam la volumul> iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca> temperatura in> iad sa ramana constanta, volumul iadului trebuie sa> creasca proportional> cu numarul sufletelor care intra. > > > > Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati: > > > 1. Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu> care intra > sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad> vor creste atat de> mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe> pamant. > 2.> Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care> intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor> scadea pana> cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este? > > > Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in> primul an de > facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine"> si tinand cont> de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza> a doua trebuie> sa fie cea corecta. > > > > Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a> inghetat deja. > Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a> inghetat, rezulta> ca nu mai accepta nici un suflet si a> disparut...ramanand numai Raiul,> ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinte> divine - ceea ce> explica de ce, noaptea trecuta, Sandra> striga "Dumnezeule!". > Acest student e singurul care a luat 10. > Dulciuri
silvana_salajan spune:
Miha, serios mie mi se par cele mai bune lucrari cele ale Silviei. Pana cand se paote vota? Ca scriu pe mai multe forumuri si o batem pe prima Dulciuri
silvana_salajan spune:
Miha pai diferenta e de 20 si un pic de voturi. Ce crezi ca nu mai pot eu starnge 20 de voturi? La pariu? E deja pe locul 2. Dulciuri
mihaela_s spune:
Oti, pana in 3 ianuarie...e tare ciudat ce se intampla acolo pe pagina aceea...cea care era prima, conducea detasat cu vreo 170 de puncte...acum a disparut si are 6! Habar n-am ce e, desi o cunosc pe administratoarea site-ului, tac malc...poate o fi furat si au depunctat-o? Habar n-am! Acum a ramas numai una in fata Silviei...era a 3-a. Mersi mult de ajutor!
Lucrarile sunt cele cu care Silvia a participat saptamana de saptamana la concursurile de pe acel site, a castigat ultimul concurs care a avut trei etape: globul, scrisoarea catre Mos Craciun si omul de zapada . In rest a fost ba a 2-a ba a 3-a...oricum noi am lucrat cu placere, scopul a fost sa lucram, mai ales ca toate subiectele au fost interesante...eu doar o mai ajutam cu idei, sau la munca bruta(de ex, facutul cocoloaselor de servetel). In rest, a lucrat singura...Ma bucur ca va place stilul ei.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie