Condica salajencelor(105) de sarbatori

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Restul fetelor va salut si imbratisez cu drag, poate reusim sa ne intalnim cat de curand

maineeeeeeeeeeeee??????????????

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Maine trebuie sa mergem in vizita la finii nostri , dar vedem , poate saptamana viitoare ???? Sa vedem cine mai doreste ....

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Va servesc cafelutza si apoi fug la strans casa. Am pus toate hainele murdare in saci , iar acum tot scot din ei si mai bag la spalat Cred ca imi va trebui 1 luna de zile sa-mi reintru in normal. Cand ma gandesc cate haine vor trebui calcate ma apuca batul
Stie careva dintre voi daca in aceasta sambata vin pe platou cei cu branzeturi si cei de la Simleu cu afumaturile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adi ce m-am mai distrat cu bancurile! Bune de tot! Va invit la o felie de tortDulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

da, bune bancurile, i-am citit si colegului din ele

Adriana, spor la (emoticon cu "calcat de haine" nu am gasit)
Ma bucur ca v-ati intors cu bine si ca v-ati simtit bine in Germania.Cum v-ati descurcat cu limba?
Eu m-as simti foarte derutata daca m-as duce intr-o tara a carei limbi nu o inteleg deloc, fara sa pot face nici macar o asociere de cuvinte sau cumva sa deduc cite ceva ca sa pricep...Tu stii cite ceva?

Otortilia, mai poti coace?? Daca s-ar vedea cumva si gustul la fiecare tort,am fi pierdute pe veci, noi, astea care nu ne putem atinge de ele decit cu ochii!

Diana, si tu la fel.Spor la dichisit dulciuri va doresc!

Bia cred ca e in repetitii cu trupa, probabil de aia nu apuca sa mai zica nimic.Cind aveti concertul?

De Mihaela...na, acuma e rindul ei la stat la soare, abia astept sa ne zica cum a fost, si, mai ales...POZE.

Ma duc sa imi string recoltele la ferma si pe urma ne pregatim de mers la bai.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Va invit la o felie de tort

Dulciuri

fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,esti talentata nu gluma.mumos foc tortanu.moama ce ne mai torturezi tu ochii si papilele gustative.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:

Restul fetelor va salut si imbratisez cu drag, poate reusim sa ne intalnim cat de curand

maineeeeeeeeeeeee??????????????

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Maine trebuie sa mergem in vizita la finii nostri , dar vedem , poate saptamana viitoare ???? Sa vedem cine mai doreste ....

offfffffffff.
sa se faca membrii DCfinii si neamurile tale.

noa, da si saptamana viitoare e ok.numa sa ne mobilizam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Bia cred ca e in repetitii cu trupa, probabil de aia nu apuca sa mai zica nimic.Cind aveti concertul?

da ,da.repetam de zor.io-s dirijoarea.si le fac semn sa taca.
mai, concertul o sa-l avem la venirea ta in ro.pana atunci face repetitii.
balaceala placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare si La Multi Ani cu multa sanatate la toata gashca.
Cam liniste pe la noi, bine ca n-am pierdut multe capitole.
Noi n-avem noutati, toate cum le stiti, respectiv iar am inceput scoala, muncile, grijile, dar Slava Domnului ca suntem bine.
Mamaie e si ea bine, am adus-o la noi pina la sfarsitul lui februarie.
Saptamana viitoare ma vaccinez orice ar fi, colegu si-a facut doo vaccinuri, ala normal si ala de porcina si e ok.
Am fugit sa prind somnicul de seara.
Va pupez pe toate si pe pitici.

Mergi la inceput

Buna dimineatza la cafelutza !
Otilia, bestial e tortul. Pfuai de capul meu ca nu-mi vine sa cred ce am vazut ... deci am mai spus-o si o mai spun ca ai TALENT . Bafta pe mai departe
Va servesc si un ceai fierbinte ca ma cam ustura gatul. Dar mi-am luat mixtura facuta din 16 plante ( cele din care e preparat si biterul suedez ), polen, propolis, laptisor de matca si acum tot papa cate o lingura. Mai trag si cate o dusca de biter suedez. Mai beau si cate un ceai fierbinte si sper sa-mi revin cat de curand. Eu sunt de principiul naturistelor si medicinei alternative decat sa iau medicamnete si vaccinuri. Poate ca gresesc , dar , deocamdata asta e principiul meu.
Azi vom desface bradutzul, imi voi pune si "arsenalul" de Craciun in cutii , adica paharele , canile, platourile pictate cu om de zapada , mos craciun si alte chestii de sarbatoarea iernii . Mai strang ce mai pot prin casa apoi ma voi odihni ca maine iar incepe o saptamana luuuunngggaaaaa.
Stiti ca deja pe 14 februarie intram in postul pastelui ??? Anul asta e deocata cu al catolicilor, pe 4 aprilie. Foarte rpd e dupa Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

gasca de salajence!Dulciuri

Mergi la inceput