Problema tatalui

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mie mi se pare o problema de responsabilitate din partea lui.
Normal ca tu, insarcinata in 5 luni, nu trebuie sa muncesti pt. a intretine "familia". O sa vezi ca dupa 7 luni de sarcina capacitatea de a face miscari se reduce treptat, o sa fii in imposibilitate de a mai munci ca acum. Daca inca il iubesti e mai greu, dar eu zic ca trebuie sa rupi pisica in doua cat mai curand. Vezi daca chiar e in stare sa faca pentru fetita lui cate zice, sau numai da din gura, pentru ca aceste fapte ar trebui sa inceapa cu protectia ta, deoarece de sanatatea ta depinde si fetita lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Asa este Oana la exact asta ma refeream eu nu o sa mai pot duce greul mult timp , deja am 5 luni iar el trebuie sa ma ajute, altfel nu vad de ce a mai vrut un copil, probabil asteapta pana nu mai pot eu ca sa actioneze el, se odihneste nu stiu.
O sa vad in timp ce fel de persoana e.

Ely21+cu[fetita in carucior]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Am facut rost de la nasul pentru banii de 4D pentru ca da sunt entuziasmata si chiar vreau sa o vad pe micutza, abia astept.
In rest da el ma ajuta la toate treburile casei, spala, calca, ace de macare pentru mine cat timp eu plec la servici, vine si ma duce la servici sau ma aduce de la servici. In plus ma suporta cu urticaria in fiecare seara ma da cu lotiune, se duce sa imi cumpere de mancare la 5 dimineata.
Deci tot e ceva, atata ca a cazut intr-o pasa proasta dar mi-a promis ca isi revine si ca va munci pentru fetitza lui orice, sa speram ca asa va fi.

Ely21+cu[fetita in carucior]

Mergi la inceput