Problema tatalui

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Elybub, dar el nu s-ar putea califica la indemnizatia pt. crestere a copilului? Stiu ca exista situatia cand tatii stau acasa primii doi ani si primesc ei indemnizatia in timp ce mama lucreaza.

el poate primi bani doar daca a contribuit in ultimul an la asigurarile sociale, adica daca a lucrat.
cumva, logic.

eu nu l-as fi sunat pt nici o ciocolata nici macar la 2 noaptea, nu la 6 dimineata. ma duceam singura daca n-avea cine sa mi-o aduca.
asa, ce-ai facut? ti-a adus o ciocolata, dar problema importanta tot n-o rezolva.

eu am un verisor care descarca caramizi cu ziua cind era nevasta gravida si el dat afara din job. si nu i-au picat tresele, dimpotriva. si acum e mindru ca a facut ce-a trebuit ca sa aiba grija de fetele lui.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Off topic: intreb si eu ca o necunoscatoare: si daca nu-ti aducea ciocolata ce se intampla??? Adica de pofta, risti sa ce...???

Si eu am fost gravida, insa nu m-au palit poftele asa dintr-o data, incat musai, mort-copt trebuia sa mananc acel aliment. De fapt, pofteam si eu la ciocolata, la dulce, insa alegeam un fruct in schimb, un iaurt, niste legume fierte. De cat sa pun pe mine 'jde de kile pe care tot eu ma chinuiam sa le dau jos pe urma, mai bine ceva sanatos. Si nu cred ca "sufera" copilul, sa fim seriosi! El simte gustul alimentelor pe care mama le mananca, la fel ca in alaptat.

Legat de situatia ta: naspa rau! Insa si mai naspa este faza in care stati amandoi, acasa fiecare la parintii sai. Si mai spuneti ca sunteti casatoriti si-o familie? Da, esti , normal ca ti se permite o depresie, insa el nu are nici o scuza. Nici nu stiu ce sa spun: sotul meu a vandut si din usa in usa, cu toata facultatea terminata, numai sa stie ca are un ban al lui. Prea este alintat sotul tau, din ce traia pana acum? Din banii parintilor, din banii tai? Si te intreb: si daca isi va gasi jobul mult dorit, crezi ca se va schimba? Adica vei avea un ajutor cu copilul in ceea ce-l priveste? Eu ma indoiesc ca da!

Nu am solutii pt voi, insa ti-as spune si eu sa te temperezi cu chletuielile legate de sarcina. Nu-i musai 4D, asta faci doar daca iti permiti sau daca ai indicatie speciala pt asa ceva. Doar de amorul artei...

Si daca ai puterea sa trimiti si tu CV-ul sotului peste tot, poate asa sa se mobilizeze. Pacat insa ca nu si-a bagat el somajul de la BUN INCEPUT, se califica foarte bine pt concediul de ingrijire copil si macar 1 an era asigurat. Acum, insa, chiar nu stiu!

Mergi la inceput

noroc de blackgirl ca mi-am amintit. in perioada cind am fost gravida si sotulica a ramas 3 luni fara job.
in timpul asta a facut bani de mers in concediu si in fiecare zi ma astepta acasa cu masa pusa. si a trimis 100 de cv-uri cred.
eu eram pe cit posibil rezonabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Elybub, am recitit primul tau post.
Faptul ca mama ta il suna sa il certe ca nu isi cauta de lucru nu face decat sa contribuie la inrautatirea situatiei si la indepartarea dintre voi. Eu nu i-as permite mamei sa imi sune sotul si sa il faca cu ou si cu otet oricat de suparata as fi pe el.

Sunteti doi oameni maturi si responsabili care au decis sa faca un copil, incercati sa iesiti singuri din situatiue fara parat la mama si plecat la parinti. Amandoi va descarcati oful si supararea pe celalalt in fata parintilor si se acumuleaza o tensiune si o raceala intre voi si relatia cu socrii greu de reparat.

Urticaria aia imi imaginez ce groaznic trebuie sa fie, cu greturi si cu griji de viitoare mamica. Of, of ca nu ti-e deloc usor.
Incercati sa va uniti, sa discutati ca doi oameni mari fara reprosuri si suparari.
Trebuie sa fie solutii, trebuie sa gaseasca ceva de lucru. In perioada sarbatorilor mai greu se fac interviuri si angajari, dar sotul tau trebuie sa se trezeasca la realitate. Hello! vine copilul! accepti orice job si de ar fi barman, orice job temporar e bun atata timp cat acopera cheltuielile.

4d e un moft in situatia asta cand sunteti asa stramtorati cu banii si daca nu e strict recomandat de doctor. Parerea mea.

Numai bine si Sarbatori linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Se pare ca situatia se imbunatateste.
Nu stiu cum erau altele cand erau gravide dar eu as asunt daca nu mananc ce vrea ea face urat, ma doare burta si mi se face rau.
Ideea e ca ne-am impacat pentru ca ne-am dat seama ca nici separat nu putem trai, asa ca am convenit sa mai cedam si unul si celalalt.
Am fost la 3D momentan si el a fost foarte inkantat am aflat ca avem o fetitza am vazut-o iar el este foarte fericit si cred ca va face multe pentru fetitza lui.
Eu sincer nu am scris aici sa ma crticati nici pe mine, nici pe el ci sa imi dea un psiholog un sfat despre cum ar trebui sa procedez cu el, sa il inteleg mai bine prin ce trece pentru ca poate nici lui nu i-a fost usor.Si de fapt sa inteleg de ce se poarta asa?

Ely20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

asa ca am convenit sa mai cedam si unul si celalalt.

Adica ai cedat tu,nu?Si o sa tot cedezi pana peste 10-15 ani cand o sa realizezi ce ai langa tine si ti-ai pierdut degeaba niste ani din viata langa unul care nu merita nici macar un scuipat !
Bafta iti doresc !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

corect, Laura!
eu as zice sa deschizi ochii inainte de a mai ceda mult.

o intrebare: cine face treaba in casa? curatenie, mincare, spalat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

corect, Laura!
eu as zice sa deschizi ochii inainte de a mai ceda mult.

o intrebare: cine face treaba in casa? curatenie, mincare, spalat?

Cum cine?Ea,se intelege!El e ocupat cu FIFA .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu stiu, elybub, ce doreai sa auzi de la noi... Da, esti gravida, meriti sa fi menajata de necazuri si suparari, insa daca taman el, alesul inimii tale nu te protejeaza... restul nu cred ca conteaza tare mult, nu?

Zici ca vi s-a imbunatatit situatia. Adica cum? Si-o gasit ceva de lucru, v-ati mutat iar impreuna, are grija de tine? Concret: ce anume face el pt a spori confortul vostru, pt a te simti si tu protejata, si iubita, si alintata ca orice de partenerul ei? In ce anume a cedat el? Ca vad ca tu tot ii iei apararea (chit ca nu vad de ce si zau ca nu am ochelari de cal )...

Bafta si fie ca sufletelul vostru sa-i deschida ochii ca este tata si responsabil nu numai de viata lui (vraiste), dar si de viata celui mic, de care nu-si permite sa-si bata joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Pe mien ma intereseaza 4D este o ecografie film pe care ti-l iei acasa si il poti viziona si cand copilul tau are 20 de ani.
Iti arata cum s-au dezolvat toate organele si daca copilul tau are malformatii, este important. O prietena amea a descoperit astfel ca copilasul ei nu are stomacel si ca trebuia sa avorteze.
Cu alte cuvinte trebuie facuta.

Io din contra.. am inteles de la medicul meu ginecolog ca marea majoritate a eventualelor malformatii tot cu o "banala" eco 2D se vad.

Iar eco 4D sunt simple mofturi de luat banii viitorilor parinti entuziasmati. In plus eco 4D =eco 3D numai ca informatiile sunt in timp real.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput