Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 20
adipapazi spune:
dia_na, eu cred asa:protocolul lung merge la cele cu raspuns normal, la celelalte cu rez ovar mica si low response, nu are sens sa inhibe asa rau glanda pituitara, ca ea si asa sat prost cu secretatul de hormoni. daca o mai si inhibi, ramane blocata. asa ca se apeleaza la cel scurt pt a se inhiba, totusi, dar mai putin, pt ca apoi sa isi ia intr-un fel revansa hipotalamusul, sa bage secretie de lh si fsh astfel incat in loc de un singur folicul cat e la CM natural, sa avem mai multi foliculi. cumpara de pe net cartea denisei protopopescu - infertilitatea si reproducerea umana asistata sau cam asa ceva, ca n-o am acum in fata. e o dr din bucuresti f buna pe asa ceva, scolita prin londra etc. te lamuresti acolo de multe treburi, eu am comandat-o. e vreo 25 roni.
kitaclara, pregnyl se gaseste la sensiblu. parca iti trebuie reteta, nu-mi mai amintesc asta. mai stiu un loc unde are, la clinica dacia medical center, bd dacia.gasesti pe net tel si suna sa vezi daca iti dau. eu acolo am fct 4 IA si le luam de acolo.tu unde faci fiv?
adipapazi spune:
kiraclara, poti face eco la dr iosup, e f bun, are cabinet pe sandu aldea, sector 1, clinica fortis.cauta pe net fixul si cand suni, spui ca ai o urgenta pt ca faci fiv si tre sa faci eco. eu l-am sunat asa de cel putin 10 ori si de fiecare data m-a ajutat. e clinica lui. sau la cmu pe strada clucerului, la dr adela dinu, cu aceleasi texte. sunt f profesionisti.
nr 2: fugi cu analizele la babes sau la IDS. la ids, daca te grabesti, ki se pare ca ti le dau mai repede.
ce protocol ai? iti trebuie pregnyl?
despre dr la care ai fost, nu stiu nimic.
doamne, cata bafta iti urez!

dia_na spune:
balanta_tm, adipapazi va multumesc mult ca ma lamuriti cu info, incep si eu sa pricep mai multe; am citit si linkul si mi-am comandat si cartea
pt restul fetelor care cauta medicamente de fiv, se pare ca sensiblu are multe dintre ele, se poate si vedea pretul si la care farmacie; daca intri pe site www.sensiblu.ro, dai cautare la produs (cauta un produs, este o lupa) si apare lista cu farmacii care le au pe stoc si cu preturile; de ex la pregnyl aparea asa http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=pregnyl&ItemId=1056592
eu cautam mai demult asa cosmeticele ce le au ei (ca era diferenta de pret intre farmacii, si uneori mare); la medicamente nu am vazut diferenta, poate sunt mai reglementate
dia_na spune:
am gasit un link care explica destul de frumos protocoalele astea inclusiv la cel lung pune un calendar vizual foarte usor de inteles
il postez aici, poate va ajuta si pe voi (daca nu l-ati gasit inaintea mea
)
http://www.advancedfertility.com/ivfstim.htm
(chiar la final jos sunt linkuri catre fiecare protocol)
adipapazi spune:
dia_na, daca mai invatam si cartea aia, ne-am dat incolo!sora-mea e medic si mereu zice ca am depasit-o la capitolul ginecologie!
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi mami_vreau, ce protocol primisi? ala cu AC, gonal si merional?fara suprefact? |
AC, gonal si merional dar si suprefact!
Laura
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_na am gasit un link care explica destul de frumos protocoalele astea inclusiv la cel lung pune un calendar vizual foarte usor de inteles il postez aici, poate va ajuta si pe voi (daca nu l-ati gasit inaintea mea http://www.advancedfertility.com/ivfstim.htm (chiar la final jos sunt linkuri catre fiecare protocol) |
mi se par super ok explicatiile privind protocoalele fiv!
conform schemelor descrise de ei, eu am facut la primul FIV protocolul cu antagonisti (cetrotide) iar la cel de-al doilea voi face "Flare-protocol" cu agonisti (suprefact)...
cat despre faptul ca vom deveni doxa in domeniul reproducerii asistate, eu citesc acum o teza de doctorat din domeniu!

Laura
felicia_ spune:
Fete dragi, maine nu voi avea timp de intrat pe forum, asa ca va invit de azi la capitol nou: Capitolul 85