islamul denunta violenta si teroarea??
Raspunsuri - Pagina 17
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Uite cine vorbeste despre comentarii tangentiale.... |
Citat: | ||
citat din mesajul lui batool67
Incurajeaza cumva acesti musulmani terorismul? |
Te declari de acord ?
_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui beren
Te declari de acord ? _ "All we have to decide is what to do with the time that is given us." |
Cu ce?
hannen spune:
Amina,hm,daca tu te declari dezamagita eu cum sa ma declar cind nici macar tu nu intelegi ceva din ceea ce vreau sa zic,daca ti-am lasat impresia ca eu sunt de acord cu ura impotriva oricui din lumea asta,ca doresc o mentinere a conflictului indiferent unde in lume si ca,copiii mei stiu ceva despre ura in general...e clar ca am vorbit degeab si asta este ceea ce ma supara.
Nu link-ul cu islamul catolic,ala era o gluma si am tratat-o ca atare(desi tu ai inceput off-topicul incercind sa compari profetii)Daca acestea sunt sursele de unde te informezi ,foarte bine,fiecare alege ce i se potriveste.
Dar ca apoi sa vii si sa declari ca tu din dragoste pt. Islam si dorinta de informare vizionezi tot felul de mizerii pe youtube si mai pui si link-urile ,ca sa imi arati mie si forumistilor ce naspa este religia mea,scuze,dar atit de proasta nu`s.
Si la urma ma mai banui si de ura si te dai exemplu,pe tine si pe socrii tai...
In caz ca nu m-ai inteles.Repet doar pt. tine!Vroiam sa subliniez ca terorismul de care sunt acuzati cei din Gaza,este intretinut si provocat.La fel si ura!Si nu de mine!Ci de cei care periodic ii intra omului in casa cu tancul,cu buldozerul...
Oamenii aia atit vor,PACE!Sa fie lasati sa-si duca zilele ,sa aiba un loc sub soare.Dar asta nu se vede,se vad tancurile alea care impart dreptate intre "teroristi" si ura mea.
Frumos,ce sa zic?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
beren, am aceasi atitudine indiferent unde se petrec atrocitatile si indiferent impotriva cui.Alb,negru,galben,credincios,ateu...din pacate cine stia ca-mi petrec citeodata noptile pina la 2-3 a.m. plingind in pumni urmarind situatia din Africa ...a uitat.
Dar nu e relevant.
Relevant este faptul ca ...cica va pasa.Aiurea,va "pasa" pt. agresorul este "musulman"(pus in ghilimele pt. ca asa sunt,doar cu numele,un agresor nu are cum sa fie credincios)si imi aruncati mie sa dea bine la public "da,uite-i pe "fratii" tai".
Ehee,dar daca vecinul si agresorul era statul Israel,imediat se schimba situatia!Calaul se transforma automat in victima iar victima in calau!Ca la mass-media control si nu numai,sunt primii...aia,pretenii vostri adica(sau poate fratii tai,cine stie)
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui hannen Amina,hm,daca tu te declari dezamagita eu cum sa ma declar cind nici macar tu nu intelegi ceva din ceea ce vreau sa zic,daca ti-am lasat impresia ca eu sunt de acord cu ura impotriva oricui din lumea asta,ca doresc o mentinere a conflictului indiferent unde in lume si ca,copiii mei stiu ceva despre ura in general...e clar ca am vorbit degeab si asta este ceea ce ma supara. Nu link-ul cu islamul catolic,ala era o gluma si am tratat-o ca atare(desi tu ai inceput off-topicul incercind sa compari profetii)Daca acestea sunt sursele de unde te informezi ,foarte bine,fiecare alege ce i se potriveste. Dar ca apoi sa vii si sa declari ca tu din dragoste pt. Islam si dorinta de informare vizionezi tot felul de mizerii pe youtube si mai pui si link-urile ,ca sa imi arati mie si forumistilor ce naspa este religia mea,scuze,dar atit de proasta nu`s. Si la urma ma mai banui si de ura si te dai exemplu,pe tine si pe socrii tai... In caz ca nu m-ai inteles.Repet doar pt. tine!Vroiam sa subliniez ca terorismul de care sunt acuzati cei din Gaza,este intretinut si provocat.La fel si ura!Si nu de mine!Ci de cei care periodic ii intra omului in casa cu tancul,cu buldozerul... Oamenii aia atit vor,PACE!Sa fie lasati sa-si duca zilele ,sa aiba un loc sub soare.Dar asta nu se vede,se vad tancurile alea care impart dreptate intre "teroristi" si ura mea. Frumos,ce sa zic? Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas ISLAM DENOUNCES TERRORISM I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson |
1)Comparatia intre profeti am vrut sa fie ca punct de plecare. Care dintre profeti este mai violent si daca intradevar Dumnezeu i-a vorbit in direct .
Link-urile de care le-am dat nu au fost ca sa-ti demonstrez cit de naspa e religia ta, ci totul la subiect, nu spune titilu asta?
Daca iei totul perosnal asta e problema ta.
De cit ori citesc ceva din Coran nu pot sa ajung la echilibru psihic si emotional , am impresia ca m-a injectat cineva cu o supradoza de adrenalina.
Daca cineva este impotriva Islamului, asta insemana ca este imoptriva ta, ca om , ma refer?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
hannen spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina
1)Comparatia intre profeti am vrut sa fie ca punct de plecare. Care dintre profeti este mai violent si daca intradevar Dumnezeu i-a vorbit in direct . Link-urile de care le-am dat nu au fost ca sa-ti demonstrez cit de naspa e religia ta, ci totul la subiect, nu spune titilu asta? Daca iei totul perosnal asta e problema ta. De cit ori citesc ceva din Coran nu pot sa ajung la echilibru psihic si emotional , am impresia ca m-a injectat cineva cu o supradoza de adrenalina. Daca cineva este impotriva Islamului, asta insemana ca este imoptriva ta, ca om , ma refer? ............................................. Doi Trandafiri Albi, in Rasaritul Primaverii. ........................... "The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me." |
Din pacate comparatia aceasta era total off-topic.Subiectul si primul post se referea la cu totul altceva.Dar daca vrei sa compari profetii,poftim compara-i si enumera-i pe toti carora le-a vorbit Dumnezeu,restul taie-i de pe lista si vezi cu cati ramai.
Da ,link-urile sunt exact in ton cu parerea generala,cu ce vede omul peste tot unde se uita ,TV,ziar,etc,etc...dar nu poti afirma ca esti informat ,ca studiezi si ca si iubesti acel ceva ce-l studiezi(in filmulete pline de grozavii pe net).Nu stiu cum sa fii sa-ti placa si sa iubesti asa ceva.Asa ca faza cu iubitul m-a lasat fara replica.
Nu ai sa ajungi la un echilibru daca nu incerci sa intelegi ce citesti,daca nu ai interes si nu in ultimul rind daca Dumnezeu nu vrea sa intelegi.Coranul ca si Biblia nu se citesc ca niste carti politiste ,se citesc cu sufletul.Daca nu pui suflet,rezultatul e nul.
Stii,Islamul ma reprezinta(eu nu-l reprezint pt. ca nu sunt nici 5% din cum ar trebui sa fiu ),e in sufletul meu si din moment ce tu sau altcineva este impotriva Islamului ...fa o deductie simpla.
Daca tu esti interesata de tot ce se zice rau si mai rau si din ce in ce mai hidos despre Islam,cam ce valoare am eu ca om in ochii tai?Ori sunt criminala,anticrista ...ori sunt o maltratata ,o opresata si-o vai mama ei cu creierii spalati .
alta varianta am?Sau eu sunt exceptia de la regula?Adica nu mi se aplica nimic si desi tu vezi Islamul asa (adica atit de hidos) eu sunt o garofitza.
Amina,daca vrei sa-ti pastrezi prietenii ar trebui sa nu-i ranesti.
beren spune:
citat din mesajul lui hannen beren, am aceasi atitudine indiferent unde se petrec atrocitatile si indiferent impotriva cui.Alb,negru,galben,credincios,ateu... |
Sunt primul sa aplaud aceasta atitudine. Felicitari!
Acum niste concluzii:
1) Sa ne amintim ca subiectul este despre Islam si terorism. Daca subiectul ar fi fost despre Gaza, as fi scris urmatoarele: ambele parti beligerante comit crime si atrocitati. Si nici o parte nu are "dreptate", e un cerc vicios de ura si durere. Dar singura solutie posibila in opinia mea este coexistenta. Poate nu acum, poate in 100, 200 de ani ...
2) Ca intotdeauna, cei orbiti de ura vad in oricine li se opune "inamicul", "fratele inamicului", etc. Dat fiind ca a venit vorba de Srebrenita: condamn masacrul impotriva musulmanilor din Iugoslavia ca orice om normal. Daca as fi fost o persoana credincioasa, as fi fost in plus revoltat si impotriva motivatiei religioase folosita de crestin-ortodocsii sarbi (care btw impart aceeasi credinta cu parintii si fratii mei).
3) Fiind imediat identificat cu "inamicul" -doar pentru ca sustin o opinie diferita- aduce intrebarea: daca prietenul meu Adam din Brasov vine sa posteze o opinie anti-Hamas, de ce e considerat indecent, doar pentru ca e evreu? Trebuie "eliminat" din cauza religiei parintilor sau a traditiilor familiei? Nu e posibil sa aiba o perspectiva corecta asupra subiectului, oricine ar fi? In numele lui, protestez fata de acest fel de rasism si bigotism.
4) Prietenul si colegul meu Mohamed a plecat din Maroc acum 20 de ani. Imi impartaseste opinia despre extremismul islamic, considerandu-l un pericol pentru Islam, prin extensie si intensitate. Cand scolile pentru fete din Afganistan sunt aruncate in aer de talibani, el si putini altii ca el semneaza petitii, scriu articole, doneaza bani pentru un regim democratic (non-Taliban) in Afganistan. Si nu se zbat ca pestele pe uscat cand un non-musulman condamna atrocitatea, pentru ca au mintea deschisa. In numele lor, protestez impotriva extremismului religios islamic.
Batool, am citit cele 3 sectiuni (aprox. 90 de pagini) ale dezbaterii despre Gaza despre care m-a avertizat LadyJ. She was right. Esti orbita de "propria dreptate", si incerci sa ataci (penibil) pe oricine are o opinie diferita. Spumele la gura, insultele si pumnul in masa n-au convins niciodata pe oamenii inteligenti. Decat, cel mult, in sens contrar.
Motivatiile mele adanci pentru eliminarea pericolului extremist, din lumea araba si de aiurea, sunt doua. Prima este ca vreau o lume mai buna pt fiica mea. Iar a doua este, recunosc, extrem de egoista: imi place sa calatoresc. Vreau sa ma pot plimba in voie prin Egipt, Afganistan, Kashmir si mai ales Iran. Am fost dintotdeauna interesat de Zoroastrism ...
_
hannen spune:
2) Ca intotdeauna, cei orbiti de ura vad in oricine li se opune "inamicul", "fratele inamicului", etc. Dat fiind ca a venit vorba de Srebrenita: condamn masacrul impotriva musulmanilor din Iugoslavia ca orice om normal. Daca as fi fost o persoana credincioasa, as fi fost in plus revoltat si impotriva motivatiei religioase folosita de crestin-ortodocsii sarbi (care btw impart aceeasi credinta cu parintii si fratii mei). |
Din gura,da si eu condamn! Si sunt si revoltata pina peste masura,si totusi mie mi se da peste ochi cu religia mea,credinta mea...ca acolo e raul.Pardon,va rog frumos,imi permiteti...vreau si eu sa zic doua vorbe...se poate...a...a..multumesc frumos,si criminala a plecat usurel in virful degetelor
Nu trebuie sa fii o persoana credincioasa,trebuie sa imparti aceasi religie cu criminalul,ca sa fii la fel ca el,e de ajuns din punctul vostru de vedere.
3) Fiind imediat identificat cu "inamicul" -doar pentru ca sustin o opinie diferita- aduce intrebarea: daca prietenul meu Adam din Brasov vine sa posteze o opinie anti-Hamas, de ce e considerat indecent, doar pentru ca e evreu? Trebuie "eliminat" din cauza religiei parintilor sau a traditiilor familiei? Nu e posibil sa aiba o perspectiva corecta asupra subiectului, oricine ar fi? In numele lui, protestez fata de acest fel de rasism si bigotism. |
Gresit.M-ai inteles gresit.Eu nu cred ca am facut asa afirmatii!Ba din contra,citatul unde ma "aplauzi" zicea altceva.
Uite asta este unul dintre motivele pt. care nu ne intelegem.Adica eu ma regasesc perfect in descrierea amicului tau Adam din brasov.Poate am si eu o perspectiva...dar cine o asculta?
Rasism?Bigotism?
Poate doar impotriva celor care umbla cu jumatati de masura.
4) Prietenul si colegul meu Mohamed a plecat din Maroc acum 20 de ani. Imi impartaseste opinia despre extremismul islamic, considerandu-l un pericol pentru Islam, prin extensie si intensitate. Cand scolile pentru fete din Afganistan sunt aruncate in aer de talibani, el si putini altii ca el semneaza petitii, scriu articole, doneaza bani pentru un regim democratic (non-Taliban) in Afganistan. Si nu se zbat ca pestele pe uscat cand un non-musulman condamna atrocitatea, pentru ca au mintea deschisa. In numele lor, protestez impotriva extremismului religios islamic. |
De acord cu prietenul tau,si eu protestez impotriva unor bolnavi mental .Din nefericire avem aceasi religie si atit (pe care nu o consider nici extremista nici..pt. ca eu nu am gasit in ea dovezi in acest sens)asta nu inseamna ca trebuie sa ascult eu acuze si jigniri de tot felul,sa mi se puna in gura cuvinte pe care nu le-am zis,sa mi se ceara "sama" pt. faptele lor,sa fiu acuzata de ura ,de rasism si bigotism ,sa se vada "nevazute" in postarile mele,sa se inteleaga orice cuvint aiurea,sa nu mi se dea nicio sansa sa FIU intr-adevar citita si inteleasa.
Diferenta este ca non-musulmanii care condamna atrocitatile musulmanilor nu si le condamna si pe ale lor!
Batool, am citit cele 3 sectiuni (aprox. 90 de pagini) ale dezbaterii despre Gaza despre care m-a avertizat LadyJ. She was right. Esti orbita de "propria dreptate", si incerci sa ataci (penibil) pe oricine are o opinie diferita. Spumele la gura, insultele si pumnul in masa n-au convins niciodata pe oamenii inteligenti. Decat, cel mult, in sens contrar. |
Cum altfel,normal ca ai vazut spume la gura si orbiri de tot felul,insa nu ai vazut mojicia si sadismul cu care un evreu si suporterii vorbeau despre Gaza.Voi de ce sunteti orbiti?
Spume la gura sa-i zici needucatului ala care si-a permis sa ne insulte pe mine si pe alte fete.Un domn niciodata nu ar face ceea ce a facut el si din moment ce nu ai observat,nu ti-a sarit in ochi ,ori poate de spumele lui batool n-ai mai vazut,incep sa intru la banuieli.E ceva ciudat...
Retine,un domn nu jigneste o femeie niciodata!Reciteste postarile si poate de data asta nu-ti mai scapa.Pt. ca efectiv nu-i corect,sa-i zici unei mame a carei copii erau in gaza si nu stia daca`s vii sau morti ,ca are spume la gura.
Frumos ,a da,la fel de frumos ca si insultele aluia de-ti ziceam mai devreme.
beren spune:
citat din mesajul lui hannen Pt. ca efectiv nu-i corect,sa-i zici unei mame a carei copii erau in gaza si nu stia daca`s vii sau morti ,ca are spume la gura. |
"Spumele" la care ma refer sunt de la subiectul prezent, nu cel despre Gaza.
Vad ca vrei sa intretii o atmosfera agresiva pe forum, si probabil interpretezi gresit orice mesaj care nu e in acord cu opiniile tale. Suit yourself ...
Cat despre "domul" cu care v-ati razboit voi in subiectul despre Gaza, sunt foarte de acord cu tine. A intretinut atmosfera oribila de la acel subiect si s-a comportat murdar. Regulille de comportament au fost incalcate in stanga si in dreapta, iar continutul a fost acoperit de insulte.
Orice discutie trebuie mentinuta la subiect si in termeni civilizati.
_
hannen spune:
citat din mesajul lui beren
"Spumele" la care ma refer sunt de la subiectul prezent, nu cel despre Gaza. Vad ca vrei sa intretii o atmosfera agresiva pe forum, si probabil interpretezi gresit orice mesaj care nu e in acord cu opiniile tale. Suit yourself ... _ "All we have to decide is what to do with the time that is given us." |
Da,bineinteles,how convenient ...usor de "comutat" cind amesteci doua subiecte.