islamul denunta violenta si teroarea??
Raspunsuri - Pagina 16
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Hannen draga ,hai nu te enerva ca-tzi creste tensiunea,zau asa! maniera in care tu i-ai raspuns lui Lady,demonstreaza(cel putzin mie)ca pentru tine e ceva normal ca un copil d e9 ani sa aibe acces la arme(indiferent d ecare)atita timp cit tancurile stau acolo!De ce stau...e o alta problema,la care ma rog,fiecare are un raspuns,inclusiv tu,eu sau altul! Si lasa draga agresivitatea sta,ca zau ca fac si eu ca ceilaltzi cu batutul pumnului in masa! Dana |
Eu ti-as sugera sa iti menajezi mana, ca mai ai de tastat cu ea. S-ar putea sa iti fracturezi mana sau sa spargi masa.
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Tu nu esti in masura sa vorbesti despre drama poporului palestinian. Da dovada de decenta si pastreaza tacerea, tinand cont ca esti sionist asa cum ai sustinut, nu poti sa fii obiectiv. |
Evident.
beren spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xenocid
Srebrenica Invingem impreuna Romania bunului simt |
DA.
Dar aproape toti calaii de acolo au fost tarati la Haga, sau macar s-a incercat sincer, chiar daca reusita nu e completa. Macar unii vor muri in inchisoare, avand la ce sa mediteze.
How about Arafat murind in patul personal? Sau Khomeini? Sau macar o singura instanta in care lumea araba sa incerce sa faca justitie in mod similar?
_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
beren spune:
citat din mesajul lui batool67 Tu incerci sa imi spui mie ca musulmana , ca religia mea incurajeaza terorismul. Si eu trebuie sa dau din cap si sa fiu de acord cu tine si cu toti cei care gandesc ca tine. Am venit cu argumente ai dat in altele. |
Da, religia ta - asa cum este practicata in ziua de azi - incurajeaza terorismul. Ar putea fi reformata, la fel cum au fost celelate religii majore.
Ar fi bine sa citesti (si sa gandesti) inainte de a scrie. Am scris negru pe alb ca sunt un sustinator al solutiei "doua state": Israel si Palestina. Asta e ce au semnat Arafat si Rabin. Daca ar exista un nume consacrat pentru "militant pentru existenta statului Palestina" (care sa nu excluda "vecinul"), mi l-as asuma. Hai sa ma definesc: pro-coexistenta-pasnica-Israelului-si-Palestinei, ce spui de asta?
Ei bine, in calitate de pro-coexistenta-pasnica-Israelului-si-Palestinei, repet: Hamas si Hezbollah practica terorism, ceea ce raneste pe palestinieni, pe evrei, si procesul de pace. Iar finantatorul Hezbollah este Iran. Iar Iran este o "republica islamica". Unde, la fel ca in "republica islamica" condusa de Taliban in Afganistan inainte de 2001, oamenilor li se taie degete, maini si capete pentru ca nu respecta codul religios.
Ori acum ai sa-mi spui ca nu a existat teroare religioasa in Iran in anii 80, e doar o inventie a mass-media? Ce reprezinta "politia religioasa" care verifica daca lumea se roaga la timp, in directia potrivita?
Oh, am uitat, n-am voie sa vorbesc despre afacerile interne ale Iranului, ca nu sunt musulman. Mda, foarte convenabil ...
_
beren spune:
citat din mesajul lui batool67 Stii ce faci? vinzi castraveti gradinarului. Tu incerci sa imi spui mie ca musulmana , ca religia mea incurajeaza terorismul. Si eu trebuie sa dau din cap si sa fiu de acord cu tine si cu toti cei care gandesc ca tine. Cine seamana vant culege furtuna. Si luptatorii palestinieni nu lupta in numele islamului, ci in numele libertatii, al eliberarii. Asa ca nu ii mai catalogati ca teroristi. Adevaratii teroristi, maestrii terorii manifeste sau latente sunt vecinii Palestinei. |
"It is time that we Muslims acknowledge that the freedoms we enjoy in the US are more desirable to us than superficial solidarity with the Muslim World. If you disagree, then prove it by packing your bags and going to whichever Muslim country you identify with."
Dr. M. A. Muqtedar Khan
Ed Bradley: Correct me if I'm wrong, but isn't it the responsibility... Does not Islam, does not Allah require that Muslims police their own religion and rid themselves of extremists?
Hamza Yusuf: Yes, absolutely. It's an obligation for Muslims to root them out. And I think it is a jihad now for the Muslims in the Muslim country to rid themselves of this element.
CBS's 60 Minutes, September 30, 2001
"Who has the greatest duty to stop violence committed by Muslims against innocent non-Muslims in the name of Islam? The answer, obviously, is Muslims."
Ingrid Mattson, Vice President, Islamic Society of North America
_
batool67 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Da, religia ta - asa cum este practicata in ziua de azi - incurajeaza terorismul. Ar putea fi reformata, la fel cum au fost celelate religii majore. Ar fi bine sa citesti (si sa gandesti) inainte de a scrie. Am scris negru pe alb ca sunt un sustinator al solutiei "doua state": Israel si Palestina. Asta e ce au semnat Arafat si Rabin. Daca ar exista un nume consacrat pentru "militant pentru existenta statului Palestina" (care sa nu excluda "vecinul"), mi l-as asuma. Hai sa ma definesc: pro-coexistenta-pasnica-Israelului-si-Palestinei, ce spui de asta? Ei bine, in calitate de pro-coexistenta-pasnica-Israelului-si-Palestinei, repet: Hamas si Hezbollah practica terorism, ceea ce raneste pe palestinieni, pe evrei, si procesul de pace. Iar finantatorul Hezbollah este Iran. Iar Iran este o "republica islamica". Unde, la fel ca in "republica islamica" condusa de Taliban in Afganistan inainte de 2001, oamenilor li se taie degete, maini si capete pentru ca nu respecta codul religios. Ori acum ai sa-mi spui ca nu a existat teroare religioasa in Iran in anii 80, e doar o inventie a mass-media? Ce reprezinta "politia religioasa" care verifica daca lumea se roaga la timp, in directia potrivita? Oh, am uitat, n-am voie sa vorbesc despre afacerile interne ale Iranului, ca nu sunt musulman. Mda, foarte convenabil ... _ "All we have to decide is what to do with the time that is given us." |
Detaliaza, ca sa inteleg si eu cum incurajeaza islamul terorismul. Si ce ar trebui reformat in islam? Multumesc ptr sfatul cu cititul si ganditul , iti sugerez sa il aplici si tu. Am postat versete din Coran si relatari, dar se pare ca sunt invizibile. E mai convenabil sa folosesti tehnica predictiilor care se autoindeplinesc, ptr ca le-ai spus tu, decat sa citesti direct de la sursa. Terorismul nu este un fenomen global si general in randul populatiei musulmane, el exista, dar nu are baze religioase, si este un fenomen izolat.Brusc ai devenit pacifist, cand am afirmat ca ai o gandire duplicitara nu m-am inselat. Poti sa iti dai cu parerea despre politica interna a Iranului, cu o conditie sa nu pretinzi ca esti cel mai obiectiv analist.
batool67 spune:
"It is time that we Muslims acknowledge that the freedoms we enjoy in the US are more desirable to us than superficial solidarity with the Muslim World. If you disagree, then prove it by packing your bags and going to whichever Muslim country you identify with." Dr. M. A. Muqtedar Khan Ed Bradley: Correct me if I'm wrong, but isn't it the responsibility... Does not Islam, does not Allah require that Muslims police their own religion and rid themselves of extremists? Hamza Yusuf: Yes, absolutely. It's an obligation for Muslims to root them out. And I think it is a jihad now for the Muslims in the Muslim country to rid themselves of this element. CBS's 60 Minutes, September 30, 2001 "Who has the greatest duty to stop violence committed by Muslims against innocent non-Muslims in the name of Islam? The answer, obviously, is Muslims." Ingrid Mattson, Vice President, Islamic Society of North America _ "All we have to decide is what to do with the time that is given us." |
Incurajeaza cumva acesti musulmani terorismul?
beren spune:
citat din mesajul lui batool67 Detaliaza, ca sa inteleg si eu cum incurajeaza islamul terorismul. Si ce ar trebui reformat in islam? Terorismul nu este un fenomen global si general in randul populatiei musulmane, el exista, dar nu are baze religioase, si este un fenomen izolat. |
Citeste postarile precedente. Sunt foarte clare.
Ma bucur ca recunosti existenta terorismului in randul populatiei musulmane. Cat despre opinia ta despre sursele terorismului, vom cadea de acord sa nu fim de acord.
Nu am vazut nici un comentariu despre asumarea responsabilitatii violentelor musulmanilor impotriva non-musulmanilor, asa cum spun musulmani de seama din lumea libera. Nu mai comenta tangential, e o tactica ieftina de evitare a subiectului.
"Who has the greatest duty to stop violence committed by Muslims against innocent non-Muslims in the name of Islam? The answer, obviously, is Muslims."
Ingrid Mattson, Vice President, Islamic Society of North America
_
beren spune:
citat din mesajul lui batool67
Incurajeaza cumva acesti musulmani terorismul? |
Te declari de acord ?
_
batool67 spune:
Citeste postarile precedente. Sunt foarte clare. Ma bucur ca recunosti existenta terorismului in randul populatiei musulmane. Cat despre opinia ta despre sursele terorismului, vom cadea de acord sa nu fim de acord. Nu am vazut nici un comentariu despre asumarea responsabilitatii violentelor musulmanilor impotriva non-musulmanilor, asa cum spun musulmani de seama din lumea libera. Nu mai comenta tangential, e o tactica ieftina de evitare a subiectului. "Who has the greatest duty to stop violence committed by Muslims against innocent non-Muslims in the name of Islam? The answer, obviously, is Muslims." Ingrid Mattson, Vice President, Islamic Society of North America _ "All we have to decide is what to do with the time that is given us." |
Uite cine vorbeste despre comentarii tangentiale....