islamul denunta violenta si teroarea??

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Aoleu,acum ma si protejati???Cum de nu mi-am dat seama?
Chiar exista mai rau de atit????????????????????Adica exista mai rau decit sa nu mai fie niciun subiect colea unde se vorbeste despre "timp liber pt. suflet,trup si ochi" despre Islam unde sa nu apareti voi cu dragalaseniile in desaga?Exista mai rau decit sa fii numit anticrist si criminal in fata?Pe un forum care cica se respecta ,isi respecta membrii si dreptul la libera exprimare ,unde toate religiile au un loc rezervat...
Exista mai rau decit sa-mi interzici sa scriu despre religia mea atunci cind eu vreau si simt nevoia sa o fac(remember?)
Ma intreb oare ce poate fi??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Chiar asa, are Denizel dreptate. Nu iti dai seama ca aici nu se spun lucruri doar pentru a te menaja!

Stau si citesc siderata cum eviti esenta discutiei. Nu, tu nu raspunzi, nu porti un dialog, tu iti spui ´´adevarul´´ si o-ntorci pana ametesc toti participantii.Tragi concluzii, gandesti in locul celorlalti...si tot asa. Asta e strategia de propaganda pe care te laudai ca o faci? Haoleu!

Despre ce vorbeam, asadar?A..despre copiii folositi de Hamas ca scuturi umane, pardon, ca soldati ai islamului Copiii aia nevinovati, impinsi momeala!
Familiile alea nenorocite, din casele carora se trag rachete ca sa poata urla hamas apoi in gura mare ca se trage in civili. Mi-e greata.

Tu stii ca inaintea atacurilor este avertizata populatia? Intreb a mia oara: ce cauta copiii in bataia tunului? Ce cauta hamas in casele civililor tragand rachete. Ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Da,stiu cum sa nu stiu ca este "avertizata" populatia.am avut ocazia sa aud chiar de la romance care povesteau cum le sunau soldatii evrei si le povesteau cum le vor casapi in case,pe ele si pe familiile lor.
Helou!Ti-am zis ca fiecare vorbeste alta limba?Tu pe cea a CNN-ului si Haaretz,eu prefer sa ma mai uit si pe la altii.

ET VOILA!
Better now?Happy,ladies??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Happy, happy, cum sa nu.

Printre romancele alea, este si userul de anul trecut care sustinea ca e ok sa fie omorate cu pietre femeile infidele? Sau aia care zicea ca bine face hamas ca arunca rachete in civilii din Israel?
Da, intr-adevar, relatarile acestor fiinte sunt demne de luat de seama.

Vad ca vorbim alte limbi ca pari sa nu pricepi ce scriu in limba romana.
Conversatia noastra, care am inteels ca nu iti face placere, a fost, evident, foarte productiva. Ca un flash, un deja-vu.
Multumeste-i gabrielei nu stiu cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

beren,nu ,nu mi se pare ca am mers prea departe!DA,fac propaganda pt. ADEVAR!Si nu,nu mi-e rusine deloc!

Daca faci propaganda pentru adevar, de ce nu deplangi victimele masacrelor datorate Somaliei, si terorismului arab pe care il sustine? Sute si mii de civili macelariti in diverse feluri ... Sau victimele genocidului anti-armean, dus de Turcia? Sau victimele Talibanilor, in Afghanistan (inainte de 2001)?

_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nu stiu daca-i la subiect sau nu, dar eu incerc sa spun ceva. Hai sa luam japonia, ce-au facut americanii aici. Tatal sorcului meu a murit in razboi , socrul copil fiind, stie foarte bine ce inseamna teroarea razboiul , masacrul de la Hiroshima si Nagasaki. Eu l-am intrebat daca-i uraste pe americani. Mi-a spus . Nu!Nu-i urasc! Atunci, l-am intrebat de ce ? Mi-a spus asa. Cind eram copil i-am spus mamei ca-i urasc rau pe americani si vreau sa ma fac soldat ca sa-mi apar tara. Mama lui i-a raspuns asa. Ai vrea sa se termine razboiul? El. A spus .Da! Mama lui i-a spus asa , daca tu gindesti asa , razboiul si ura nu se va termina niciodata si nici pentru copiii tai. Daca vrei sa fie pace pentru tine si copiii tai, iarta-i , tu esti copil si nu-ti umple sufeltul cu ura ca asta vei gasi.
Acum, daca jponezi erau educati sa-i urasca pe americani, razboiul si ura nu se terminau nici acum, japonia ramanea tot la stadiul de saracie si fabricau la kamikaze.Daca intrebi un tanar japonez nici nu stie in ce an a avut loc razboiul pentru ca parintii evita sa discute cu ei asta. De ce copiii de musulmani nu sutn educati asa? Tocmai ei , dreptcredinciosii..
De ce populatia din Gaza nu a iesti pe strada sa opreasca Hamasul sa nu-i mai atate pe israeliti?
De ce copiii musulmanilor sunt educati sa urasca?
Hannen, si eu, si tu suntem mamici , dar in niciun caz nu mi-as educa copiii sa urasca pentru ca vreau sa traisca in pace si iubire, indiferent daca e razboi sau nu, indiferent daca cineva ii jigneste sau ii contrazice religia. Sa urasi e usor , sa iubesti pe cel care-ti face rau e mai greu.
Eu nu te critic pentru nimic, nici nu-mi permit asa ceva.Dar simt ca esti suparata de la primul link pe care ti l-am dat cu islamul-catolic, si nici macar nu e antiislamic ci mai degraba anticatolic, asta relativ vorbind.
M-ai dezamgit, nici nu-mi sa cred ca ai spus asa ceva, tu, un om credincios..

Din moment ce discuti despre o relgie , automat unele intrebari sau neechilibrari de idei iau o forma usoara de insulta.Dar noi suntem oamnei mari si stim sa purtam calea dialogului fara sa ne ascundem sau sa ne dam loviti ca aia micii.A, uite ai spus ca jucaria mea nu e frumoasa , gata m-am suparat pe tine si pleaca acasa .
Cam asta faci tu aici.
A, inca ceva, bunica mea pe timpul razboiului au venti rusii si le-a pus arma la cap parintilor si celor 5 frati ai ei, le-a luata toata mancarea si calul care-l aveau , e si tot nu-i uraste pe rusii.Din punctul tau de vedere avea tot dreptul sa-i urasca si sa-si educe copiii asa. Eu nu te critic pentru nimic, nici nu-mi permit asa ceva.Dar simt ca esti suparata de la primul link pe care ti l-am dat cu islamul-catolic, si nici macar nu e antiislamic ci mai degraba anticatolic, asta relativ vorbind.

M-ai dezamgit, nici nu-mi sa cred ca ai spus asa ceva, tu, un om credincios..
Supararea nu aduce niciun fel de folos, ci doar intuneca sufletul.
Din moment ce discuti despre o relgie , automat unele intrebari sau neechilibrari de idei iau o forma usoara de insulta.Dar noi suntem oameni mari si stim sa purtam calea dialogului fara sa ne ascundem sau sa ne dam loviti ca aia micii.A, uite ai spus ca jucaria mea nu e frumoasa , gata m-am suparat pe tine si pleaca acasa .
Cam asta faci tu aici.
A, apropos, primul Coran l-am citit cind aveam 18 ani in Romania.Vecina mea s-a casatorit cu Sirian , un om foarte credicios si care puteai sa discuti cu el orice.
Eu am acelasi drept sa-ti spun ca nu stii Cornaul pentru este valabil numai in araba si prin traducere unlele cuvinte isi peird sensul. Uite ce spun musulmanii pe acest forum.

http://www.islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=682

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Chiar asa, are Denizel dreptate. Nu iti dai seama ca aici nu se spun lucruri doar pentru a te menaja!

Stau si citesc siderata cum eviti esenta discutiei. Nu, tu nu raspunzi, nu porti un dialog, tu iti spui ´´adevarul´´ si o-ntorci pana ametesc toti participantii.Tragi concluzii, gandesti in locul celorlalti...si tot asa. Asta e strategia de propaganda pe care te laudai ca o faci? Haoleu!

Despre ce vorbeam, asadar?A..despre copiii folositi de Hamas ca scuturi umane, pardon, ca soldati ai islamului Copiii aia nevinovati, impinsi momeala!
Familiile alea nenorocite, din casele carora se trag rachete ca sa poata urla hamas apoi in gura mare ca se trage in civili. Mi-e greata.

Tu stii ca inaintea atacurilor este avertizata populatia? Intreb a mia oara: ce cauta copiii in bataia tunului? Ce cauta hamas in casele civililor tragand rachete. Ha?

Tu ai citit rapoartele internationale? Ai auzit vocile din comunitatea internationala care au condamnat atrocitatile din Gaza? Copii nu sunt folositi ca momeala asa cum incerci sa sugerezi, ptr ca palestinienii stiu ca razboiul trebuie purtat de si intre adulti? Si cui folosesc avertismentele? In niciun caz unei populatii inchisa intre propriile ei granite. Am avut rabdare sa citesc tot ce s-a scris la acest topic. Si mi-a ramas un gust amar, foarte amar. Aceleasi persoane care de ani si ani seamana dezinformarea si ura. Omar Khayyam nu poate fi un model de referinta pentru lumea islamica. Salman Rushdie nu e atat de genial precum unii vor ca el sa para. Fatwa-ua emisa impotriva lui l-a facut mult mai celebru decat a meritat si nu talentul iesit din comun. Generalizarea este o capcana cognitiva in care din pacate multi cad. Cui foloseste sa vorbiti despre islam in necunostinta de cauza. Unii dintre cei care au postat vor sa para pacifisti, dar sunt mai razboinici decat multi musulmani. Islamul nu incurajeaza terorismul ci este solutia impotriva terorismului. Voi posta argumente in acest sens.

Mergi la inceput

Citat:

Happy, happy, cum sa nu.

Printre romancele alea, este si userul de anul trecut care sustinea ca e ok sa fie omorate cu pietre femeile infidele? Sau aia care zicea ca bine face hamas ca arunca rachete in civilii din Israel?

Conversatia noastra, care am inteels ca nu iti face placere, a fost, evident, foarte productiva. Ca un flash, un deja-vu.

Eu sunt usserul ala de anul trecut care a purtat un dialog cu surzii si orbii pe tema conflictului israeliano-palestinian. Si vezi ca iar faci confuzie intre palestinieni si hamas.Apropo Israelul arunca cumva cu confetti sau flori in civilii palestinieni?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Happy, happy, cum sa nu.

Eu sunt usserul ala de anul trecut care a purtat un dialog cu surzii si orbii pe tema conflictului israeliano-palestinian. Si vezi ca iar faci confuzie intre palestinieni si hamas.Apropo Israelul arunca cumva cu confetti sau flori in civilii palestinieni?

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Ah, tu esti? Ptiu ptiu, ca ramaneam in ceata daca nu ma trageai de maneca.

Pai de ce iti pierzi tu vremea aici cu surzii si orbii?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Happy, happy, cum sa nu.

Ah, tu esti? Ptiu ptiu, ca ramaneam in ceata daca nu ma trageai de maneca.

Pai de ce iti pierzi tu vremea aici cu surzii si orbii?

Ironiile tale nu ma surprind, postez pentru cei care nu pot fi inclusi in categoria citata de mine. Te-ai recunoscut cumva in descriere ,,my lady"?

Mergi la inceput