islamul denunta violenta si teroarea??
Raspunsuri - Pagina 13
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ai cam sarit calul, Hannen. Vorbeam despre COPII. Nu desprenu despre motivele schimbului de focuri. Asta e alta poveste. Vrei sa detaliem? Deschide subiect separat. |
A,deci sunt motive intemeiate pt. care se trage ca in codru!Scuze,am uitat!!
Stii ceva,nu exista subiect de discutie atita timp cit nu vezi decit o parte a problemei.Atita timp cit ignori VOIT si pe FATA toate datele problemei.Atita timp cit nu ai deschis nici macar un link si nu ai dat o cautare sa afli numele reporterilor si ziaristilor ucisi pt.ca stateau cu prastia in mina in mijlocul schimbului de focuri,aka,vroiau sa transmita ADEVARUL.
In privinta lor s-a zis aceasi MINCIUNA!Se aflau in plina strada in mijlocul schimburilor de focuri!!Pacat de tineretile lor!Pacat c-au murit striviti de buldozere si si-au privit criminalii in ochi pt. ca voi acum sa puteti sa-i acuzati ca stateau in mijlocul schimbului de focuri.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
Andacos,si care-i intrebarea la care astepti raspuns??
Aceea cu copiii de 9 ani si bombele?????Cred ca glumesti!Eu nu raspund inchipuirilor tale !tu esti cea care o intoarce din condei si cind imi arati tu unde am facut eu aceasta afirmatie ,iti raspund!
Fair?
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
blue eyes spune:
citat din mesajul lui hannen ADMIN;initiatoarea subiectului a cerut inchiderea lui,da?DE CE IGNORI aceasta cerere?Iti place show-ul? |
Stai asa ca nu-i asa! Initiatoarea a aruncat o piatra-n lac si a disparut. Cred ca acum subiectul nu-i mai apartine, inchiderea acestuia poate fi decisa de catre un moderator cand crede el de cuviinta.
beren spune:
citat din mesajul lui hannen Vorbesc alta limba sau voi habar nu aveti despre ce discutati,din doua una? ADMIN;initiatoarea subiectului a cerut inchiderea lui,da?DE CE IGNORI aceasta cerere?Iti place show-ul? |
Hannen, esti singura care continua sa deturneze subiectul si sa faca PROPAGANDA. Esti singura care foloseste un ton agresiv, nu ti se pare ca mergi cam departe?
Daca vrei sa deschizi ALT subiect pe tema pe care continui sa o impingi, am sa contribui acolo. Dar pastreaza postarile la subiect.
_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
hannen spune:
Ai auzit de RACHEL CORRIE?Uite,asta este arma care a ucis-o in timp ce ea si-a privit criminalul in ochi!
iar aici ii poti vedea site-ul "in memoriam"
http://rachelcorrie.org/
iar aici alti nenorociti cu pietre in maini in fata buldozerelor
urmareste atenta pe cine aperi tu
De asemeni,Alison Weir amenintata cu moartea daca vorbeste despre ...Israel.
hannen spune:
beren,nu ,nu mi se pare ca am mers prea departe!DA,fac propaganda pt. ADEVAR!Si nu,nu mi-e rusine deloc!
Nu eu am deturnat subiectul pina aici,voi ati inceput si nu imi este rusine atita timp cit simt ca am ceva de zis.
Si am ceva de zis ,indiferent daca vi se pare agresiv sau nu atit timp cit prefacatoria si ipocrizia sunt la ele acasa.Lasa-ma sa ma iesplic!Vezi,doamnele de fata se oftica de mor cind aud de cite o nedreptate impotriva copiilor,de rasism impotriva tziganilor...etc,ca lista-i lunga!
Dar au motive/scuze pt. ce se intimpla in gaza,civilor,copiilor,musulmanilor (asa cred ele,da si crestinii o duc la fel) .
NU as mai fi atit de agresiva daca macar din curiozitate ar urmari/citi tona de material care exista pe tema aceasta!Si abia atunci cind vor intelege despre ce vorbesc ,cind vor vedea cu ochii lor ce se intimpla cu adevarat ,cind vor realiza cu adevarat grozavia si cine este monstrul ,poate as fi mai putin agresiva.
Dar hey,uite la cine ma pling!Un zionist declarat!
Am ajuns rau!
ladyJ spune:
Hannen, imi pare rau la modul cel mai sincer.Esti o femeie inteligenta si nu-ti sta bine in spatele zidului pe care te incapatanezi sa-l tot ridici.
Poti posta cate link-uri vrei. Eu le cunosc. Toate linkurile tale au acelasi numitor comun: ce naspha sunt insraelienii si ce victime nevinovate sunt palestinienii. Nimic nou sub soare.
Povestea Gazei este lunga. Si deasa.Nu incape in link-urile tale.
Nu pot sa cred, in schimb, ca te-a lovit amnezia. Ma refer la scuturile umane formate din copii si femei, idee inumana si strigatoare la cer a celor din Hamas.(Da,da, hamas, febletea ta care ridica scoli in gaza) Ce paradox, nu-i asa, Hannen?
Face cineva un split aici?
Multumesc.
denizel spune:
Hannen, iar eu voi pune inca pe atatea link-uri cu vieti distruse de teroristi musulmani (apropo, iti poti imagina ca raliul Paris-Dakar a trebuit sa fie stramutat - din pricina amenintarilor teroriste - tocmai in... aham... Argentina? Asta chiar ca e prea de tot... ), iti mai pun un link-doo cu ceea ce tocmai era sa se intample pe 25 decembrie in Statele Unite etc.
Apoi tu vei reveni spunand ca hamasii au construit scoli, spitale si facultati si, uite-asa, pierdem vremea de pomana.
denizel spune:
Vezi,doamnele de fata se oftica de mor cind aud de cite o nedreptate impotriva copiilor,de rasism impotriva tziganilor...etc,ca lista-i lunga! |
Si ce-ai vrea, Hannen? Sa umblu la semnatura cu linkuri impotriva terorismului musulman? Sau poate sa protestez impotriva patriotismului si credintei prost intelese? Sau sa protestez impotriva dragostei fata de pamant? Sunt gata sa le fac pe toate astea daca mai strigi mult "ipocrizie". Oricum nu apreciezi faptul ca lumea nu spune mai nimic din ce gandeste, numai ca sa te protejeze.
hannen spune:
Si ce era sa se intimpla in america?Un nou 9/11 si ala bineinteles tot de musulmani facut,nu-i asa?Daca as bea,as face si io ca tine da` cum nu servesc ,ma abtin.
Nu m-a lovit nicio amnezie.Daca cumva te referi la cele 36 de UN shelters distruse,la scoli,spitale ,case locuite...ca fiind scuturi umane ,da` probabil ca a lovit pe cineva amnezia.
Stii,asta-i problema ,aceleasi scuze si idei vehiculate "erau pe strada in timpul unor schimburi de focuri,au fost folositi ca scuturi umane..." si voi le repetati fara macar sa fi vazut soldatii in casele oamenilor si buldozerele tot peste ei.Aka,scuturile umane.
Dar de fetisoara aia strivita cu buldozerul ce aveti de comentat?Nimic,nimic?Si ea a meritat-o?Probabil,asa-i trebuia daca tinea partea cui nu trebuia.