islamul denunta violenta si teroarea??

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabiabualola

In toate bataliile islamului din cei 23 de ani de profetie, au murit 386 de oameni, musulmani si nemusulmani (adica din ambele tabere).

Din cei 386, 115 au avut indigestie (prea mult pilaf), 70 au facut gripa, iar 200 nu s-au spalat pe maini. Singurul care a murit cu adevarat din motive religioase s-a speriat de o floare, pe care a confundat-o cu o sabie ...

Te rog sa ne respecti inteligenta colectiva - cativa dintre noi sunt si bine informati, si cu simt critic.

_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Si nu in ultimul rand, tie ti se pare NORMAL ca(,) copiii de 9 ani sa stea cu prastia sau arma in mana in bataia tancurilor????????? Ti se pare natural ca mamele cu nou nascuti in brate sa stea pe linia de front si sa arunce cu pietre? De ce e catalogat copilul ala soldat, te-ai intrebat? CE CAUTA EL ACOLO??? CINE mama naibii ii risca viata in halul asta?? Ghici.

Am ramas masca, cum poti spune cu atata nonsalanta ´´ei, copilul ala e si el pe-acolo, da cu prastia in tacuri´´ WTF???

Da` ti se pare normal ca tancurile sa fie intre populatia civila ,in fata casei lui!Cauta pe mama naibii din punctul tau de vedere pt. ca a iesit la poarta sa bata mingea sau sa se duca la scoala sau sa-si ia o bomboana.
Am ghicit cine-i risca viata in halul ala.Aia care sunt calare pe tancuri si cei ca tine,care nu vad ca tancurile alea nu au ce cauta acolo.
Si eu raman masca la asemenea logica !Si pot exclama la fel de bine WTF...si unde am ajuns?Tu tot vezi tancurile la locurile lor in peisaj si copchilu ala tembel ca n-a sapat o gaura in pamint sa dispara de pe fata pamintului,sa aiba tancurile loc...wtf!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Gabiaboualola, gasesti intr-un manual de istorie de clasa a 4 a faptele de arme ale musulmanilor de la infiintare si pana in zilele noastre .
Te asigur ca-s mai mult de 386 de victime .

In toate bataliile islamului din cei 23 de ani de profetie, au murit 386 de oameni, musulmani si nemusulmani (adica din ambele tabere).

citeste bine inainte sa te repezi ca surdu`n toba.
Se vorbea despre 23 de ani de...nu despre "de la infiintare si pina in zilele noastre".Iar despre zilele noastre,si asta-i o discutie lunga si stearpa,ca de obicei,atita timp cit tancurile au un loc sub soare ,dar copiii nu!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
[ ca-l iubesc si-l studiez,

Glumesti,nu? Unde studiezi islamul,pe youtube?
altfel nu se explica cum un om care iubeste ceva si e interesat de studiu poate urmari declaratii ale unor fosti musulmani.Pt. ca eu daca as fi interesata de crestinism nu m-as duce sa intreb un/o fost/a crestina despre ...M-as duce la o sursa veridica .
De aia ai si ajuns la concluzia ta despre necesitatile fizice si cele spirituale cuprinse sau nu in paginile Coranului.
pe care cred ca nu l-ai citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Gabiaboualola, gasesti intr-un manual de istorie de clasa a 4 a faptele de arme ale musulmanilor de la infiintare si pana in zilele noastre .
Te asigur ca-s mai mult de 386 de victime .

citeste bine inainte sa te repezi ca surdu`n toba.
Se vorbea despre 23 de ani de...nu despre "de la infiintare si pina in zilele noastre".Iar despre zilele noastre,si asta-i o discutie lunga si stearpa,ca de obicei,atita timp cit tancurile au un loc sub soare ,dar copiii nu!

Hannen, daca tot te-ai hotarat sa revii pe topic, poate ar fi bine sa si citesti cu atentie ce se scrie (de ex., raspunsul 1 e dat afirmatiei 1, raspunsul 2 e dat afirmatiei 2, chestii dintr-astea).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Eu am citit,da` tu ai citit?Te intreb asa pt. ca asta-i un stil bine cunoscut la subiectele astea.Se ocoleste orice altceva ce nu convine(alea`s invizibile,VEZI POSTUL AMEEREI) si se bate apa`n piua pe ce crede si ce vrea sa zica fiecare,adica niste chestiuni ce nu le mai rabda boboru si tre` sa le trinteasca chiar daca au sau nu legatura cu topicul ,cu o anumita fraza...etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, parerea mea este ca acest topic are doar 11 pagini si se taraste ca melcul numai si numai... de dragul tau ... :).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:

Hannen, parerea mea este ca acest topic are doar 11 pagini si se taraste ca melcul numai si numai... de dragul tau ... :).

Excuse me?Adica cum?De "dragul" meu postati de 4 zile tot felul de "dragalasenii"?
In caz ca nu v-ati dat seama,"Thank you,but NO, THANK YOU!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Si nu in ultimul rand, tie ti se pare NORMAL ca(,) copiii de 9 ani sa stea cu prastia sau arma in mana in bataia tancurilor????????? Ti se pare natural ca mamele cu nou nascuti in brate sa stea pe linia de front si sa arunce cu pietre? De ce e catalogat copilul ala soldat, te-ai intrebat? CE CAUTA EL ACOLO??? CINE mama naibii ii risca viata in halul asta?? Ghici.

Am ramas masca, cum poti spune cu atata nonsalanta ´´ei, copilul ala e si el pe-acolo, da cu prastia in tacuri´´ WTF???

Da` ti se pare normal ca tancurile sa fie intre populatia civila ,in fata casei lui!Cauta pe mama naibii din punctul tau de vedere pt. ca a iesit la poarta sa bata mingea sau sa se duca la scoala sau sa-si ia o bomboana.
Am ghicit cine-i risca viata in halul ala.Aia care sunt calare pe tancuri si cei ca tine,care nu vad ca tancurile alea nu au ce cauta acolo.
Si eu raman masca la asemenea logica !Si pot exclama la fel de bine WTF...si unde am ajuns?Tu tot vezi tancurile la locurile lor in peisaj si copchilu ala tembel ca n-a sapat o gaura in pamint sa dispara de pe fata pamintului,sa aiba tancurile loc...wtf!

Imi pare rau, dar cu tine nu discut acest aspect ca l-am mai discutat si stiu care ti-e interpretarea faptelor din Gaza.
Iar interpretezi aiurea ce zic si dai cu pumnul in masa, tu nu vezi ca nu putem comunica normal pe acest lucru?

Poti sa te enervezi cat vrei, un lucru e cert: copiii NU au ce cauta cu mitraliere in mana(???!!!!) in linia de foc! Nu copilul e responsabil pentru ceea ce face ci PARINTII si HAMASUL pe care tu il tot ´´piepteni´´!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
niste chestiuni ce nu le mai rabda boboru

off tobic: ai bus bunctul pe i.

Mergi la inceput