Oradea (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Craciun fericit tuturor, sa va aduca Mosul tot ce va doriti! Eeeee, sunt taaare curioasa, ca anul asta mosul nu mai scapa cu scuze gen polei, zapada, etc... are vreme superba sa circule

Acum am ajuns acasa de la magazin, mama tocmai a scos baigli-ul din cuptor. M-a si atacat unul, l-am dezarmat urgent era cu mac saracuuuuu...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va doresc un craciun fericit si un mos darnic! asa si va trimit un picut de zapada de aici de unde suntem noi ca incanu s-a topit ca si acasa.
gabi-drum bun si lasa baigliurile pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Am fost aseara cu Maria in Parcul 1 Decembrie si a fost tare incantata, mai ales de trenuletul-masinuta.
GabiK, drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

uff, ce amorteala aici, la Oradea noastra!!

Azi e Sf.Stefan!
La multi ani, tuturor celor care poarta acest nume!!

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Uitasem sa vi-l prezint:
Brad de Craciun 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tare frumos bradutul, Siminel Ce a spus Maria ?

Noi am petrecut timpul la patinoar in orasel, tot acolo am intalnit si Mosul dar in rest pe patinoar
Azi sunt la servici, dupa care mergem in orasel ca e deschis Deci nu scap. Bine macar ca nu e frig

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Tare frumos bradutul, Siminel Ce a spus Maria ?

Apropos de asta. Vine ieri Maria la noi . Eu ma ascund intr-o camera pentru moment. Maria intra pe usa si intreaba de Simina. Dar Simina nu-i.
Bunica ii spune ca mosul i-a lasat bradul. Se uita la el (la brad) si tot se arata nemultumita.
La care tata-sau o intreaba. Pe cine vrei: bradul sau o vrei pe Simina?
La care ea, raspunde: pe Simina!

Pe de alta parte, ii place bradutul, insa obligatoriu sa fiu si eu pe-acasa. Cand sunt eu nu mai vrea la nimeni. Ma acapareaza.Si de 100 de ori pe zi imi repeta numele. Si ma ia de mana si ma plimba prin toata casa. Si repeta de nu stiu cate ori: "Simina, a mea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si zi tu ca nu-ti cresc ficatii si-apoi ai un prenume asa de frumos

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput