Oradea (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

GABI, dap, am ajuns la jumatate, sper sa ma ajute Dumnezeu sa trecem cu bine si de a doua jumatate. Cadoul cand i l-ati dat lui Robert? Cand ai plecat la maternitate sau cand v-ati intors?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 20+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Cand a venit la mine in vizita a doua zi dupa nastere. Am nascut seara la 9, au venit ziua urmatoare pe la 11... s-a uitat la Lili, care era tocmai in bratele prietenei mele internate tot la maternitate, m-a intrebat: mami asta e copilul tau sau al lui tanti? i-am dat cadoul, si imediat m-a scos la plimbare pana la bufetul din curte sa mancam o inghetata. Ca doar ce-mi erau 2 etaje cu ruptura de col Oricum in jurul lui bebe erau destule persoane Atat efort n-am mai depus in viata mea pentru o inghetata Panda dar a fost buuunaaaa...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabik, jos palaria

O saptamana frumoasa tuturor si usoara la munci

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ce poveste frumoasa, Gabi!!

Io-s acasa inca, am despodobit bradul, casa...off...nu-mi place ianuarie!
Andrei mi-a dat dezlegare la despodobit pt luni, dar dimineata s-a razgandit.Acum sa vedem reactiile...

O saptamana frumoasa!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi inca Mosul duce bradul, anul asta i-a lasat o Barbie Craciunita (pe care i l-am luat de vreo juma de an, noroc ca m-am gandit sa o tin ascunsa, a picat la fix) asa ca nu s-a nerfat prea tare ca a dus bradul
Doamne, cand ii voi povesti cate peripetii am avut toti anii astia cu di tuoate, sper sa o distreze si ea la maxim

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Daria-asa a fost si la noi pana la 6 ani.
Anul asta el a hotarat sa cumparam noi bradul, sa nu se mai oboseasca mosu'

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Robert avea vreo 3 ani cand a inceput sa puna intrebari legate de globuri si brazi care se vand in piata, plus bradul din balcon. Acela a fost primul craciun, cand am podobit impreuna bradul.
Lili nici n-a mai prins varianta cu "mosu vine cu bradu" decand stie sa se tina in picioare, e pusa si ea la impodobit de brad
De vreo 4 ani nici n-am mai pus mana pe brad, numai la instalatia electrica mai intervin cu pareri de adult. In rest... bradul lor, ideile lor... nici nu ma lasa sa-i ajut

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Iesiti din amorteala!!! Azi trebe sa o urechem pe
L A U R A

Laura, asteptam tratatia

C+C=Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce se da? Ce se da? Vreau si eu?

La multi ani fericiti!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Avem o sarbatorita???
La multi ani, multa sanatate si tot ce-ti doresti!!!!

Mergi la inceput