MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 10

puisorul spune:
Buna dimineata.
Haideti la o cafeluta fierbinte cu stevia
Androix, Somleac, welcome back . Ce imi place mobilizarea asta generala de la inceput de an
Melany,scoate biciul la noi ca nu se mai poate . Din pacate sportul l-am abandonat de tot si nici sanse sa revin la el repede nu am
AncaB, ce ma bucur ca est din nou alaturi de noi. Curajoasa esti cu bebe2 . Noi amanam acest proiect pana face Stefi vreo trei ani sa ne putem intelege cu ea
Anelize,macar incearca sa inlocuiesti ciocolata cu lapte cu cioco neagra. Cum a zis si Monica galustele nu sunt monti
Ymca, hai silfiduto la raport .
Andanii,Doamne ajuta sa iti atingi targetul anul asta .
Monica, asa e, pt burtica trebuie musai sport. Cel mai important zic eu e sa iti gasesti un sport care iti place. Ca atunci faci mai cu drag. In plus e tare greu pana incepi( faza in care sunt si eu) ca dupa cateva zile intra in rutina
Maya, hai ca numai este cat a fost . Cu ambitie si cu noi prin jur scapi rapid si de kg ramase.
Vin si eu cu porcusorul aferent adica cu 54 de kg. Doar ca am sperante ca si Melany ca s-or duce jos rapid nefiind consolidate. De sport ma apuc poate dupa operatia consortului ca pana atunci mai avem de umblat si rezolvat multe.
Din pacate inca vreo luna voi sta la maica-mea care gateste tot balarii dar o sa incerc sa imi gatesc mie separat. Azi sper sa scap si de resturile nemonti care imi mai trag cu ochiul din frigider si apoi back in business, Monti rulz
.
O zi frumoasa si monti Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

andanii spune:
uau ce mobilizare
bun venit fetelor revenite ... anca, anelize, somleac
asa-mi place
hai sa facem praf kilogramele anul asta
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

valentinag spune:
Moama ce de lume s-a intors,welcom bac fetili!
Meniul de azi:
un iaurt mic 0%grasimi c-o felie de paine
niste cioco neagra
ciorba de legume
omleta cu salata verde si castraveti
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

latrishia spune:
La Multi Ani fetelor!
Ma bucur sa vad atata mobilizare, eu n am mai fost cuminte de juma de an, deci, tot grasa si frumoasa sunt
Kg tot cate aveam anu trecut pe vremea asta, in vara ce am dat si eu vreo 3-4 kile jos, care ulterior au revenit. Eu una chiar am o dilema, nu stiu cum fac ca tot la 84 ajung...ma intreb dc nu cumva asta o fii greutatea la care se simte bine corpul meu? De mancat mai mananc si nemonti dar in cantitati f mici si nu stiu dc o sa renunt vreodata definitiv...
poop

andanii spune:
asta da mobilizare
bun venit latrishia .... nu stiu ce sa zic referitor la dilema ta cu kilogramele .... corpul ti-l si poti obisnui la kilogramele noi ...
mai trebuie sa vin neste fete vechi dragi noua ca sa fim formatie completa .... printre care acusor, sanse, miniuta, ele, adinag, ariel, ica, ralu, bee ... cucu .... haideti fetelor , ne-ati parasit complet ????? sunteti slabe ??? mai dati un semn sa existati .... nu ne mai citit deloc ???? macar sa ne sustineti
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

alinam spune:
Neata!
Ma asteptam dupa sarbatori sa reapara lumea pe aici, e si normal.
Eu am inceput de ieri cu o cura de dezintoxicare forte ( a se citi cu o criza de fiere, ca deh cine a mancat carnati, salata cu maioneza multa si cioco? eu, asa ca acum trag ponoasele - 24 de ore doar apa si ceai si am o greataaaaa).
Pupam fetele si spor la slabit, de luni sa va vad la cantar!

Bee spune:
Buna fetele.
La mult ani!
Revin si eu dupa al treilea bb, cu speranta sa scap de kg pana la vara, cand tb musai sa car copiii la mare. Si sincer, in forma actuala, ma ingrozeste ideea. Eu am slabit deja de 2 ori, dupa primii 2. Acum alaptez si sper ca bb sa fie ok cu ce si cat mananc eu. Am mai incercat eu sa tin regim la 2 luni de la nastere, am facut chiar si exercitii fizice destul de dure, dar l-am cam dat peste cap pe micutz si am renuntat. Acum mi-am propus pt inceput 2 sapt doar dieta si apoi si exercitii, daca Tavi-baietelul cel mic- va fi de acord cu mine. La mine problema e cu excesul de carbohidrati. Am mancat la paine de mi s-a urat! I-am facut eu un calcul sotului si a iesit ca nu e f ieftin sa tii o dieta (cum stiam de altfel ca mancam ieftin si prost), dar nu mai am chef sa astept sa treaca criza sa arat si eu ca omul.
Una peste alta, la mine Monti e cu un meniu simplist, fara nimic sofisticat.
D: o felie de paine neagra+ cafea cu lapte degresat
P: ciorba, supa sau branza,ou, cascaval,spanac
C: carne cu mazare, ciuperci, varza
Gustari; fructe, cioco neagra.
Asta-i planul, sa vedem punerea lui in aplicare.
Andanii, o sa revin cu date exacte de trecut in tabel.
Spor la slabit.
http://www.dropshots.com/dochia

andanii spune:
bee felicitarile mele pentru bb3, ti-am vazut pozicile, comentat pe ici colo, superbi sunt toti trei , piticul e super, blondinul e un dulce iar fetita blonduta e printesa ce mai , sa-ti traiasca ... da curajoasa mai esti
bine ai revenit alaturi de noi te asptept cu kg pentru tabel
ANDANII

Somleac spune:
Waw ce activitate intensa aici. De ne-am inghesui si la raport asa
Eu am inceput ziua nemonti cu o salata mancata la OMV si o voi continua tot asa ca mai am o portie de racituri . Ma redresez in schimb cu o ora de aerobic.
Bee felicitari pentru copilasi, sunt frumosi foc. Si eu am avut probleme cu laptele cand am incercat sa tin dieta imediat dupa ce am nascut. Dupa 6 luni n-am mai avut probleme. Eu alaptez si acum , dar nu stiu cat lapte mai am .
Puisorule tu de unde ti-ai luat programul ala de fitnes? Ai inceput lucrul?
Na, probleme , tre sa inchid.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

andanii spune:
ce-mi place inghsuiala
ANDANII