Cu drag din Mures, de Craciun (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lizzy, sanatate

scuze ca-s "fulgeratoare", sunt tare prinsa zilele astea...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

iar scriu de pe ipod scuzati greselile

tata a fost operat azi, a durat cateva ore tare lungi pt mine si mama, l-au adus dupa 6pm, acum asteptam sa isi revina treptat dupa anestezie si sa-i iasa din corp analgezicele luate in ultima saptamana, apoi sper sa redevina, psihic, cel care a fost; fizic sigur nu va mai fi acelasi, dar sper sa se recupereze si sa scape de dureri.
maine sper sa vorbim cu chirurgul si sa vedem ce a gasit acolo, daca e doar hernia de disc sau mai e ceva, sa stim daca a decurs cum trebuie... asta seara nu a mai ajuns, mai avea inca un pacient de operat dupa tata, deci cred ca a terminat la 8pm...

multzam de ganduri.
si carolei pt ajutorul max din ultima sapt...

Mergi la inceput

Lizzy

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Lizzy, multa sanatate tatalui tau. Si recuperare rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Lizzy sanatate muuuulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...si eu pe aici.
Diana, multa sanatate tatalui tau.

La multi ani daca aveti Ioan, Ioane in familii.
Eu am .....3 asa ca azi o sa am musafiri. Deja s-au anuntat finii ca vin.
Ieri am facut o praji cu mere si am trimis-o la Sandra la scoala sa isi serveasca colegii. Cum ziua ei e in iulie...niciodata nu si-o tine k-lumea asa ca acum era momentul.
Am si vorbit cu ea la telefon si au ras tava si 5 l de suc. Cred si eu daca e gratis nu? .
I-am cumparat o helanca si o rochita pt iegari...i le-am si dat azi dimineata. E tare mandra draga de ea.
Cu Dani nu m-am agitat cu prajituri ca el va primii peste cateva zile, adica in 17 cand e ziua lui.
La sot nu i-am luat nimic . Ii dau eu ceva .

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca ionii/ioanele Bianca!

Mergi la inceput

Asa zic si eu:traiasca...

Mergi la inceput

Noi ne-am intors de la soacra,e ziua ei.Cadou:o bicicleta de camera, oare de ce?De fapt si eu am primit un cadou "romantic" de la sotior(de craciun} ,tot o bicicleta de camera.Da am slabit 2 kg,mai am 4.
O seara faina sa aveti.
Lizzy sper ca ai primit vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

e mai bine ca ieri. n-a fost hernie de disc de operat, ci una lejera. problema era un soi de ciment osos de spart cu dalta si ciocanul care presa totul in jur, nervi, vertebre... de acolo se pare ca au fost durerile. care inca nu au trecut, dar au trecut doar 24h...

la multi ani ioni si ioane si ...oane ... cre' ca tot de acolo vine

Mergi la inceput