Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 2
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 5ab1na fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns astept de ceva timp sa raman insarcinata. diseara am o programare la medic si sunt in ziua 20 a cm. credeti ca va face rau controlul respectiv in cazul in care acum ar fi nidatia? n-as vrea sa pierd programarea respectiva si am mari sperante ca poate poate luna asta se intampla. voi stiti ceva despre asta? |
nu are de ce sa-ti faca rau, in mod normal. poti sa-i spui dr temerea ta,iar el va sti ce are de facut! succes!
nikolici spune:
Hello fete,
Am venit si noi de afara, super frumos, cand stai acasa te bucuri de zapada mult mai mult decat cei care muncesc
.
Nu mai au saniutza pana sapt. viitoare cand presupun, nu o sa mai avem nea doar ceva noroi
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Eu am o durere in ovarul drept, parca acusha imi vin rushii
, stiu ca poate fi semn si de altceva...ahhh, azi vroiam sa nu mai astept o sapt si sa-mi iau un test.Apropo oare cand se pozitiveaza testul?\dupa cat timp de la nidatie?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
anne`mary spune:
buna fetelor. Am avut probleme cu calculatorul si nu am reusit sa continui discutia cu voi. Reiau: am descoperit ca am prolactina si estrogenul si usor marite. Pt asta dr mi-a dat brocriptina si utogestan. Brocriptina am de luat 1/2 de pastila si mi-e difiil sa o tai in jumatate pt ca e rotunda si cred ca iau doze diferite in fiecare zi. Utrogestan iau 15 zile pe luna iar dupa ce termin, in 7 zile imi vine cicclu. Ciudat este ca mai am de luat 2 ovule si totusi m-am trezit cu o pata rosie. Ce ar putea fi? nu are cum sa fie ciclu pt ca nu am terminat ovulele. SA ma nelinistesc?
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
anne`mary spune:
nikolici eu stiu ca un test depisteaza sarcina din prima zi de intarziere a ciclului. Totusi tin minte ca am citit in proepectulunui tes ca, daca ciclul este neregulat, testul poate fi facut dupa 14 zile de la data ovulatie.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Apropo oare cand se pozitiveaza testul?\dupa cat timp de la nidatie? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Exact asta ma intrebam si eu. Nidatia poate avea loc intre zilele 6-10, iar testul este recomandat a fi facut 14 zile de la conceptie. Eu cred ca testul se pozitiveaza 7 zile de la nidatie, cand hcg atinge un nivel care poate fi depistat in urina.
Am citit ca la nidatie hcg este de 8UI si se dubleaza la fiecare 2 zile. Un test de sarcina normal se pozitiveaza cam la 75-100 ui HCG iar un test "sensibil" se pozitiveaza la 25 ui hcg.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
anne`mary spune:
si care sunt acele teste "sensibile"? Ca eu aici in buzau surecheck este o raritate ...altceva nu cred ca am sanse sa gasesc
Joy21 spune:
Singurul pe care l-am vazut pe lista si il recunosc este Clearblue. Sper sa-l gasesi.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
nikolici spune:
MAI FETE...
Zici ca am intrat in priza, ma trezesc cu super multa energie, fac curat , fac cumparaturi, ma joc ca nebuna cu fetitza mea...ciudat ca nu obosesc, mai mult ca sigur aceasta energie mi-o da posibilitatea de a fi insarcinata.Ufa nu vreau deziluzii, dar sunt oarecum pregatita sa ma lovesc si de ele.![]()
anne`mary spune:
neatza.
mie oficial mi-a venit ciclu. Nu sunt nelinistita ci mai deraba nelamurita. De ce mi-a venit ciclu cu o saptamana mai devreme, cand eu mai aveam de luat 2 ovule utrogestan. Faza si mai nasoala este ca in Z 14 am de refacut analizele la prolactina iar Z 14 nu cade decat pe 30 decembrie.
fetelor v-ati facut bradul?