Aspirante optimiste >20 (436)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns
astept de ceva timp sa raman insarcinata.
diseara am o programare la medic si sunt in ziua 20 a cm. credeti ca va face rau controlul respectiv in cazul in care acum ar fi nidatia?
n-as vrea sa pierd programarea respectiva si am mari sperante ca poate poate luna asta se intampla.
voi stiti ceva despre asta?

nu are de ce sa-ti faca rau, in mod normal. poti sa-i spui dr temerea ta,iar el va sti ce are de facut! succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello fete,

Am venit si noi de afara, super frumos, cand stai acasa te bucuri de zapada mult mai mult decat cei care muncesc.
Nu mai au saniutza pana sapt. viitoare cand presupun, nu o sa mai avem nea doar ceva noroi

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Eu am o durere in ovarul drept, parca acusha imi vin rushii, stiu ca poate fi semn si de altceva...ahhh, azi vroiam sa nu mai astept o sapt si sa-mi iau un test.Apropo oare cand se pozitiveaza testul?\dupa cat timp de la nidatie?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Am avut probleme cu calculatorul si nu am reusit sa continui discutia cu voi. Reiau: am descoperit ca am prolactina si estrogenul si usor marite. Pt asta dr mi-a dat brocriptina si utogestan. Brocriptina am de luat 1/2 de pastila si mi-e difiil sa o tai in jumatate pt ca e rotunda si cred ca iau doze diferite in fiecare zi. Utrogestan iau 15 zile pe luna iar dupa ce termin, in 7 zile imi vine cicclu. Ciudat este ca mai am de luat 2 ovule si totusi m-am trezit cu o pata rosie. Ce ar putea fi? nu are cum sa fie ciclu pt ca nu am terminat ovulele. SA ma nelinistesc?

http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp

Mergi la inceput

nikolici eu stiu ca un test depisteaza sarcina din prima zi de intarziere a ciclului. Totusi tin minte ca am citit in proepectulunui tes ca, daca ciclul este neregulat, testul poate fi facut dupa 14 zile de la data ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Apropo oare cand se pozitiveaza testul?\dupa cat timp de la nidatie?

Exact asta ma intrebam si eu. Nidatia poate avea loc intre zilele 6-10, iar testul este recomandat a fi facut 14 zile de la conceptie. Eu cred ca testul se pozitiveaza 7 zile de la nidatie, cand hcg atinge un nivel care poate fi depistat in urina.

Am citit ca la nidatie hcg este de 8UI si se dubleaza la fiecare 2 zile. Un test de sarcina normal se pozitiveaza cam la 75-100 ui HCG iar un test "sensibil" se pozitiveaza la 25 ui hcg.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

si care sunt acele teste "sensibile"? Ca eu aici in buzau surecheck este o raritate ...altceva nu cred ca am sanse sa gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Singurul pe care l-am vazut pe lista si il recunosc este Clearblue. Sper sa-l gasesi.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

MAI FETE...
Zici ca am intrat in priza, ma trezesc cu super multa energie, fac curat , fac cumparaturi, ma joc ca nebuna cu fetitza mea...ciudat ca nu obosesc, mai mult ca sigur aceasta energie mi-o da posibilitatea de a fi insarcinata.Ufa nu vreau deziluzii, dar sunt oarecum pregatita sa ma lovesc si de ele.

Mergi la inceput

neatza.

mie oficial mi-a venit ciclu. Nu sunt nelinistita ci mai deraba nelamurita. De ce mi-a venit ciclu cu o saptamana mai devreme, cand eu mai aveam de luat 2 ovule utrogestan. Faza si mai nasoala este ca in Z 14 am de refacut analizele la prolactina iar Z 14 nu cade decat pe 30 decembrie.

fetelor v-ati facut bradul?

Mergi la inceput