Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 13
cos_minutza spune:
Ylari multi
tie si micutei dansatoare si iubareata.Tin pumnii sa vina mosul cu liniutele II
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Am vazut pozele de la petrecere ,foarte frumoase si sa inteleg ca te-a tinut Mosul pe picioarele lui? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Nuuu... Era un scaun langa scaunul lui. Pai il cocosham pe Mosh
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Asa de mult imi place cand intru si vad ca ati scris toate. parca va simt aici langa mine :). De cand m-ati primit aici cu voi ma simt mai bogata
.
Cozminutza imi pare tare rau ca nu iti dau odata de capat cu ciclu. Poate acum cu ultimele analize iti vor afla cauza. Sau poate e un bebe mic pe acolo si ei nu il vad inca. Ce zici? asa cum s-a intamplat la Bebelu86 de a trebuit atatea analize sa descopere ca de fapt fusese insarcinata.
Fetelor cum v-ati dat seama ca aveti trompele infundate?Neaparat tre sa faci hsg? doare?
Eu mai am catva zile pana trebuie sa vina ciclu si am emotii. Ma simt ca la scoala in sesiune . Si noaptea mai visez 2 liniutze pe test iar dimineatza ma trezesc la realitate. 26 e ziua cea mare. Sper din suflet ca Mosu sa imi aduca cadou un bebe.
cos_minutza spune:
Ukume bine ar fi dar nu e
din pacate...Nu cred ca nu s-ar fi vazut
Legat de trompe au scris fetele zilele trecut si au zis ca e dureros doar daca sunt infundate si poti cere si anestezie.Sper sa fi retinut bine
![]()

ukume24 spune:
Da da ... ai dreptate... au scris ca e dureroasa. E bine ca se poate face si anestezie numai ca stii cum e cu anesteziile astea... nu sunt prea sanatoase.
Cand te hotarasti ca vrei un copil ai impresia ca e atat de usor si ca se va intampla cand vrei tu. Si cand vezi ca nu e asa......
Dar lasa ca va veni si vremea noastra si sa vezi cum om povesti toate de simptomele de sarcina si apoi de puiutii nostri
.
In Cluj e asa de frig de numa....brrr
cos_minutza spune:
Ce liniste pe aici
Ce faceti iubitelor?Eu azi am o zi super lejera
ingeras2007 spune:
Bebelu86,5ab1na v-am adaugat in lista de aspirante.Haideti mai des pe la noi

Cosmi
ukume24 spune:
chiar asa..... vreau sa aud mai multe povesti....de cand am ajuns in randul vostru nu am primit nici un bebe. Vreau si eu sa ma bucur..
Sau daca nu aveti vesti din astea povetiti-ne macar despre voi... ce mai faceti....cum va simtiti.
Fetelor ce faceti de Rev? aveti ceva planuri maretze?
YLARI spune:
Fetele dar de mine ce parere aveti ca am temp bazala peste 37, e de bine? Eu mai am trei zile pana la testare, aproape 2!!! Azi am simtit si niste intepaturi in uteras... ce o fi????
Sa va povestesc ceva, am culcat fata si ca de obicei am dat telefoanele pe silent si m-am culcat langa fata. Adineauri ma trezesc cu sotzu acasa, mai sa ma ia si la palme ca ma suna de la 11 si eu nu raspund
Pe fix daca a sunat a fost descarcat pana m-am culcat eu (ca tot el il lasa peste noapte nepus la incarcat). Colac peste pupaza a pus si mama paie pe foc ca i spusesem eu ca am dat drumul la cuptor ca sa fac cald si gata, drobul de sare s-a pravalit peste toti! Cred ca ne facusera si parastasul. Mama cati nervi am, chiar asa de inconstienta ma cred??? Oricum cuptorul l-am verificat din cand in cand, plus ca inainte sa ma culc l-am stins.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cos_minutza spune:
De Rev o sa mergem la cineva acasa cu gasca.Sper sa iasa bine ca pe langa gasca noastra vor mai fi si persoane straine noua

de