Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Nu cred ca trompele au legatura cu CM
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
sorinake spune:
Cosmi, Anca are dreptate. Neaparat sa vezi ce e cu trompele pt ca daca sunt infundate...
Si nu, trompele infundate nu afecteaza in niciun fel menstruatia.
Anca, cum ai reusit sa le desfunzi? Eu cu laparo si hsg am reusit se pare sa desfund numai o trompa!
ancadragoman spune:
Pai nu am reusit,trompa stanga este infundata de tot iar dreapta avea un dop abia format.In momentul in care au bagat substanta de contrast a iesit dopul si a intrat Maria![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai nu am reusit,trompa stanga este infundata de tot iar dreapta avea un dop abia format.In momentul in care au bagat substanta de contrast a iesit dopul si a intrat Maria anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Off, Bravo, Anca! Sa va traiasca Maria! La mine dreapta e infundata si stanga permeabila...dar nu intra nimic!
ANDREEA84 spune:
salutare fetelor
LA MULTI ANI!--ELENA,sa ai parte de tot ce este mai frumos in aceasta viata,un baietel in burtika,mare si sanatos,sanatate intregii familii si multa-multa fericire
eu sunt bine,multumec pt grija,in schimb cam ma pocneste sangele pe nas cand mi-e lumea mai draga,burtika a inceput sa se cunoasca si drept cadou de mosh,voi lua hainute dupa dimensiuni XXL![]()
VOI CE MAI FACETI?as lua pe fiecare in parte dar trebuie sa bag nasul in munka si nu-mi permit akm la cate tampenii trebuie sa rezolv pana maine,de miercuri intru in concediu si mai vin abia pe 4ianuarie,abia astept aceste zile!

VA
PE TOATE SI SA CITESC NUMAI DE BINE

BUN VENIT NOILOR ASPIRANTE SI SEDERE SCURTA LA ACEST TITLU,SA VA MUTATI TOATE LA ODISEE CA NUMAI ASA MA MUT SI EU.IARTA-MA ELENA!N-AM NIMIC CU ACEL CAPITOL DAR E SINGURUL LOC UNDE MA SIMT BINE
7+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
uve_got_mail spune:
Buna, fetelor, care ma mai tineti minte!
Am intrat sa urez un calduros la multi ani lui Anidaz, sa ii dea Dumnezeu un bebe frumos si sanatos si fara colici - acum vorbeste experienta
Am vazut in lista de inceput ca sunt gravidute si Lalala si Carmen Albu. Felicitari, sa va bucurati de perioada sarcinii cat puteti, eu am fost in permanenta stresata si asta nu a fost bine
Sa va dea Dumnezeu numai bine si sa va odihniti cat puteti acum
ca dupa s-a dus viata voastra
. Pe cat este de frumos, pe atat e de greu, cel putin la inceput...fetita mea are acum 2 luni jumate', e o frumoasa si o rasfatata, are colici din pacate, care nu ne lasa sa dormim noptile deloc - cand imi zambeste si imi gangureste, uit insa toate greutatile si nesomnul
. S-a invatat si plimbata in brate
, ca de' am avut ajutoare pentru asta.
Tinand cont ca am fost si eu printre voi si stiu cum se asteptau luna de luna cele doua liniute, va sfatuiesc, daca puteti, sa nu va doriti sa treaca timpul mai repede, bucurati-va de fiecare moment, pentru ca la un moment dat vi se va intampla si voua marele eveniment
Va urez tuturor un Craciun fericit si toate dorintele sa vi se implineasca iar mosul sa lase cate un bebe sanatos sau mai multi
la fiecare!
mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
ancadragoman spune:
Sori vad ca stai bine cu moralul,adica exact asa gandim noi astea care am depasit cel putin un an de incercari 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
cos_minutza spune:
Anca,Sorina
din pacate mai intai trebuie sa aflu din ce cauza nu imi vin rusii
si dupa aceea o sa vb cu medicul si despre trompe
uve_got_mail sa-ti creasca mare,frumoasa si sanatoasa fetita iar la colici le dam bataita sa lase fata in pace
Andreea
mai lasa munka ca ce e mult strica![]()
Anidaz
La multi ani!!!
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
YLARI spune:
Buna feteloooor!!!!
La multi ani Elena scumpa!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire multa, si toate-toate cele bune!
Mdaaaa... eu am disparut iar ca magaritza in ceatza, de fapt am plecat la mama cu fata si am ramas inzapezite pe acolo, fara laptop (il aveam la sevici ca era pe moarte) si... uite asa. Mda, dar a trecut saptamana cea mai grea (cea de dupa ovulatie) si inca un pic din saptamana de asteptare, si mai am 3 zile pana la testare. Intre timp, temperatura bazala este peste 37, asta de cateva zile incoace. Cine stie, poate totusi voi primi cel mai frumos cadou pana la urma.
Pup fetele toate, am incercat ieri sa recuperez, pe Joy o pup, parca ea a declarat z1, pe cosmi o incurajez sa faca toate analizele posibile ca sa descopere cauzele, si ... am retinut multe din cate s-au scris, dar nu mai retin exact nick-urile ca sa pot raspunde la obiect. Noi sapt trecuta am fost si la petrecerea de Craciun de la mine de la servici (poze la semnatura, bagati-va repede okiul ca dupa amiaza le scot).
Si... pupici!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ancadragoman spune:
Am vazut pozele de la petrecere ,foarte frumoase si sa inteleg ca te-a tinut Mosul pe picioarele lui?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii