Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 12
Mona40 spune:
Salut gagici.
Da mesajul e clar.
Next time
Beta este sub 10 .....
Asa mi-au zis.
Asteptam CM.
Am sunat doc si a zis sa "take your time" si cand ne simtim in stare sa venim la el.
Eu sunt putim ametita....am betivanit putin.
Viata char e frumoasa si mi-e dor sa fac SEXXXXXX fara inhibitii.
Deci, trecem de revelion si o punem de bebei luna viitoare.
Apropo de ce spunea Bruni.
Prietena mea a facut 3 fiv-uri la rand. imp e cum te simti si cum e cu sanatatea...nu e o regula. noi am hotarat sa facem pauza o luna.
Deci, tot inainte mandri pionieri
Va pup si va simt energiile pozitive alaturi...si zau ca ma simt bine.
Si berbatul ma iubeste si ma alintaaaaaaa
Noapte buna tuturor si multe imbratisari.
Gali
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Salut gagici. Da mesajul e clar. Next time Beta este sub 10 ..... Asa mi-au zis. Asteptam CM. Am sunat doc si a zis sa "take your time" si cand ne simtim in stare sa venim la el. Eu sunt putim ametita....am betivanit putin. Viata char e frumoasa si mi-e dor sa fac SEXXXXXX fara inhibitii. Deci, trecem de revelion si o punem de bebei luna viitoare. Apropo de ce spunea Bruni. Prietena mea a facut 3 fiv-uri la rand. imp e cum te simti si cum e cu sanatatea...nu e o regula. noi am hotarat sa facem pauza o luna. Deci, tot inainte mandri pionieri Va pup si va simt energiile pozitive alaturi...si zau ca ma simt bine. Si berbatul ma iubeste si ma alintaaaaaaa Noapte buna tuturor si multe imbratisari. Gali ![]() Mona zuza ![]() |
mona, vb ta, tot inainte vasnici pionieri.....la anul va fi mai bine

amy2007 spune:
Fruntea sus Mona, toate o sa ramanem gravidute in 2010. Acuma incepe anul
.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Mona, n-am cuvinte de mangaiere pentru ca ele nu exista inca inventate. Pot doar sa-mi imaginez ca sunt langa tine si te strag tare de tot in brate.
Iti admir curajul de a trece peste situatie si determinarea de a merge mai departe.
Atat tu, Mona, cat si Bruni sunteti modelele noastre de optimism. 

brunadria spune:
mona imi pare rau..capul sus margem inainte, cu bune cu rele...
o sa reusim data viitoare
lyly_mar spune:
Mona
si te imbratisez
Mereu te-am admirat pentru puterea ta de amerge mai departe
si vorba ta....atat timp cat mai avem ovule.....merem mai departe!
Anul 2010 este anul senioarelor!

fetele
galii, nu ne spui ce ai sporovait cu nenea dr??
guzelnico spune:
Ada, m-am prezentat dar ... n-am mai gasit pe nimeni. 
Mi-am hranit sotul, am stat un pic de povesti, am fost la cumparaturi pt casa si, in sfarsit, am facut clatite.
Am primit telefon ca maine vor veni soacra si cumnatica in Ist. Cred ca vor ajunge pe seara. Dar nu se stie sigur. Ma enerveaza sa fiu asa, in ceata. Eu vreau sa stiu exact. Nu-mi place sa reincalzesc mancarea, vreau sa fie totul proaspat, ma omor toata sa se simta bine musafirii ... uuufffff.
P.S. "Cititi" o oarecare nervrozitate in vorbele mele? Ce-oi avea?
Am sa pun pe seama PMS-ului.
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Ada, m-am prezentat dar ... n-am mai gasit pe nimeni. ![]() Mi-am hranit sotul, am stat un pic de povesti, am fost la cumparaturi pt casa si, in sfarsit, am facut clatite. Am primit telefon ca maine vor veni soacra si cumnatica in Ist. Cred ca vor ajunge pe seara. Dar nu se stie sigur. Ma enerveaza sa fiu asa, in ceata. Eu vreau sa stiu exact. Nu-mi place sa reincalzesc mancarea, vreau sa fie totul proaspat, ma omor toata sa se simta bine musafirii ... uuufffff. P.S. "Cititi" o oarecare nervrozitate in vorbele mele? Ce-oi avea? Am sa pun pe seama PMS-ului. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
nu esti nervoasa fetita draga
,dar mai obosim si noi.........vrem ca lucrurile sa fie albe sau negre,ca destul sunt gri