Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 11
amy2007 spune:
Nici eu nu mai inteleg nimic. 
In alta ordine de idei, uite Aduta, ce mai lucrez: http://picasaweb.google.ro/b.amy2007/Goblenuri#
- in prima si a doua e o ingerasa mica-mica,pe care am facut-o ieri si azi, langa zuza mea de pisi
,
- a treia este o fetita care se roaga, dar atat am reusit sa-i fac, manutele,
-al patrulea e un buchet de crini si trandafiri teoretic terminati dar mai am sa le fac fondul si nu-mi place deloc, il tot dau de colo colo.
In seara asta caut niste culori si ma apuc de niste catelusi.
Hai Mona, lamureste-ne pls.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Libra,am inteles eu bine? Sorinake eu asa am inteles.
Amy,jos palaria in fata ta.iar zuza pitzi e totala,vezi ca ai ceva nou pe mail.
Libra spune:
Ei, am inteles eu aiurea si i-am zapacit si pe altii, ca de obicei. N-a zis nicio valoare, mesajul era trimis la 17,56.
Scuzeeeee![]()
Oricum, o asteptam sa intre si sa ne spuna daca are chef. Eu inca mai sper, ca si la Brunadria.
GALLI, te rog sa-mi dai un semn cand poti vorbi la tel.
_
made in Romania, '73
danny1 spune:
galli,nu-i bai ca m-ai uitat.data viitoare iti iei papara.ca azi nu puteam.la mine e mai greu din cauza de copil in dotare.
si daca doctorul a zis ceva ce nu ti-a picat bine,nu-l asculta.nu-l crede.i s-a inzapezit mintea.cat despre medicii din cluj,pfaiiiiiiii cate as putea povesti.mai mult de rele.asta e.si pe mine m-au distrus.am plans zi si noapte.treaza si in somn.daca te pot ajut acu ceva,cu mare drag.oricand.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
ada29 spune:
Ma fetelor,eu n-aveam un mesaj imediat dupa Libra?

sau numai am vrut sa scriu?
totusi cred ca l-am scris..
Stai ca acum a disparut msj lui Libra![]()
ada29 spune:
Nu-i nimic Libra,apropo te duci maine la beta?
Nicooooo,hai onoreaza-ne cu prezenta!
tot io.nici zambaret nu ma mai lasa sa pun,va spun noapte buna la toate si vise placute.
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Nu-i nimic Libra,apropo te duci maine la beta? Nicooooo,hai onoreaza-ne cu prezenta! Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Mai, cum le stii tu pe toate, ca un om mare.
Da, ma duc si maine. Sa vad cum se dubleste.

P.S. Un mesaj am sters eu, cand mi-am dat seama ca nu era vb. de beta ci de ora mesajului.
_
made in Romania, '73