Din cauza soacrei...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hannen aha! Deci de tine era vorba in mesaj... eu il vazusem si vroia sa zic ceva de genul "Si ce???" acum stiu care era sensul mesajului... Se pare ca nu toti au parte de finetea ta, asa cum spunea Lorenyy...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

a_allinta si aici ai scos lumea din sarite

Zina. Nu am avut prea multa rabdare sa parcurg tot subiectul sa vad de ce asa zarva, dar am inteles cateceva. Te-ai certat cu soacra si nu vrei sa o mai primesti in casa si nu accepti sa mai vada copilul. Sotul tau sufera pe chestiunea asta si tot trage nadejde ca relatiile familiale se vor ameliora, dar nici tu, nici soacra-ta nu aveti vre-un gand. Tu am inteles ca nu mai dormi cu sotul in aceeasi camera si mama ta e la voi de un an jumatate pentru ca tie iti e greu si sotul nu o agreaza pe mama ta in casa.

Tu esti suparata ca relatia voastra s-a racit si comunicarea intre voi e moarta. Suferi foarte tare si intuiesti ca mergeti inspre un divort sigur, desi ai vrea sa eviti asta.

Sfat: Esti mama, dar nu tre sa uiti sa fi sotie. Incearca sa-i ceri sotului sa preia el atributiile mamei tale si sa te ajute si incearca sa ii explici ca prezenta mamei este necesara ca nu faci fata cu toate decat daca incepeti sa faceti totul impruna. Daca ajungeti la o intelegere poate reusiti sa stati doar voi doi, eventual sa gasiti o solutie de mijloc, daca poti sa stea mama ta doar cat esti tu plecata, dupa sa plece. Muta-te inapoi in dormitorul conjugal altfel iti pierzi barbatul (un medic poate rezolva problema sforaitului).

Cu soacra las-o asa cum a picat. Daca el alege sa tina partea masii si a nu a ta, sa se duca la ma-sa daca atat il duce capul. Ca sa fiu total impartiala.... stii ca noi ne casatorim cu barbatul nu cu familia, dar sa stii ca e valabil si reciprocul. Sotul tau te-a luat pe tine de nevasta, nu pe tine si mama ta......, dar aici e discutabil. N-o vrea in casa pe mama ta, sa puna osul sa te ajute si sa-ti ia din responsabilitati sa faceti fata IMPREUNA, altfel.... ma pardon, s-o suporte, doar daca nu va creaza discutii, ca daca mai rau va face belele decat sa va ajute atunci iar inclin sa o pui pe liber chit ca clachezi de oboseala.

Eu cred ca maica-sa nu te vrea, nu te-a vrut si nu are sa te vrea in veci, si daca avea mai multa minte punea osul sa va ajute, nu sa va creeze mofturi si sa va bage mortul in casa.

Daca el vrea sa divorteze din cauza ca s-a simtit ma-sa jignita ca nu i-ai cautat in coarne.... sa se duca la mamica si sa faca casa cu ea. daca tu cedezi si-ti ceri scuze si cauti sa o imbunezi, i se va urca la cap si vedea ca-i merge sa va creeze discordie in familie si va va face mereu mofturi si va va crea probleme. Oricum aproape v-a facut sa divortati.

Imi pare nespus de rau ca te-ai legat la cap cu o familie atat de .... nu imi permit, dar eu bine nu te vad decat daca sotul tau constientizeaza ca maica-sa e dusa rau si ca nu prea are ce cauta in viata voastra, ca-l doare sau nu. E treaba lui in ce tabara vrea sa se afle, dar clar este ca din cauza ma-sii sunt doua tabere. Reactia ta mi se pare fireasca si eu te salut ca nu o lasi pe mofturoasa sa va joace vietile cum vrea ea. Eu am facut greseala sa ii permit soacra-mii sa se bage si mereu am simtit ca bunele ei intentii sunt asa cam ca in zicala cu "iadul e pavat cu bune intentii". S-a dovedit ca aveam mai mult de castigat daca as fi pus ca tine pciorul in prag si as fi facut ca tine, macar stiam ca nu m-a calcalt nimeni in picioare, ca tot acolo s-a ajuns si ca am tolerat-o si ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

noideea, daca zina e toata lumea, ai dreptate

stii de ce te-am scos si pe tine si pe zina din sarite? pentru ca eu cred ca barbatii vostri au ajuns asa cum au ajuns din cauza voastra, pentru ca din ceea ce ati relatat amandoua, reiese clar cicaleala permanenta, dusa la extrem. consider ca intr-un cuplu trebuie sa existe respect , intelegere, ascultare, iertatre, de ambele parti, dar daca el nu mai are timp sa vorbeasca din cauza vorbelor tale, va incepe sa strige ca sa te domine, sau pur si simplu va pleca de acasa.
bineinteles ca voi nu vedeti asa situatia, voi credeti ca ati facut absolutul totul pentru comfortul lor , care sunt niste nerecunoscatori, numai ca din afara se percepe altfel, iar eu am tras aceste concluzii din relatarile voastre, nu sunt simple presupuneri.
bineinteles ca virtual nu poti face cunoscuta povestea in totalitatea ei, dar comportamentul vostru vis-a-vis de persoanele care nu sunt de acord cu voi este identic.

zinam cand dai ignore, pur si simplu treci peste postarea care te scandalizeaza, nu specifici cata ipocrizie, dorinta de scandal s.a.m.d. exista in userul care nu intelege ce victima esti tu.
sincer nu ma pot abtine sa nu intervin atunci cand o mama care are bona, mama de servici , doarme separat de sot , ba din cauza de sforait, ba din cauza ca plange copilul noaptea, vine si se plange ca sotul , care e un imatur si slab si las, printre altele, ii pleaca de acasa, dupa 9 ani de casnicie, din cauza soacrei!!!

p.s. eu sunt a_alinta, cu un singur l, allinta e un alt user, de aici confuzia zinei si oricum ma puteti recunoaste usor dupa iz-ul de scandal pe care il posed

Mergi la inceput

Eu cred ca ai grave traume copilaresti a_alinta, si le proiectezi asupra unor femei pe care nu le cunosti. NU reiese de nicaieri ca zina isi cicaleste barbatul, in schimb reiese ca tu esti o persoana care nu intervine decat cu singurul scop sa faca ea justitie barbatului care de fapt e o victima. La mine la subiect am crezut ca ai ceva cu mine personal, acum descopar ca exista o problema ceva mai grava care ma depaseste si te sfatuiesc sa te duci sa ti-o rezolvi.

Nu are nimeni nimik impotriva ca cineva sa aiba o parere despre situatia expusa, fie ca e pro sau contra, conteaza doar bunul simt cu care expui parerea. Problema e ca tu ai ceva in mod deosebit cu persoana care expune problema si nu te lasi pana nu o decimezi public (asta este calomnie, si nici legile statului nu agreaza asta) si mai esti si mandra ca o faci in felul asta, ascunsa sub anonimat.

Eu in locul moderatorilor ti-as da un mare averisment ca asta e clar atac la persoana, ca ai recunoascut singura ca ai boala pe persoanele care crezi tu ca sunt asa cum spui.

Eu nu ma identific si nu o identific nici pe zina in paternul pe care ni-l asociezi si sincer....mi-e mila de tine.

PS. A fi cata nu e o virtute!!!!! Pacat de cei saraci cu duhul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

noideea, m-ai naucit, ma duc sa ma rezolv.
(calomnie??, mai am un pic si ma dai in judecata pentru parerile mele).

p.s. se zice " fericiti cei saraci cu duhul!", nu pacat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Eu cred ca ai grave traume copilaresti a_alinta, si le proiectezi asupra unor femei pe care nu le cunosti. NU reiese de nicaieri ca zina isi cicaleste barbatul, in schimb reiese ca tu esti o persoana care nu intervine decat cu singurul scop sa faca ea justitie barbatului care de fapt e o victima. La mine la subiect am crezut ca ai ceva cu mine personal, acum descopar ca exista o problema ceva mai grava care ma depaseste si te sfatuiesc sa te duci sa ti-o rezolvi.

Nu are nimeni nimik impotriva ca cineva sa aiba o parere despre situatia expusa, fie ca e pro sau contra, conteaza doar bunul simt cu care expui parerea. Problema e ca tu ai ceva in mod deosebit cu persoana care expune problema si nu te lasi pana nu o decimezi public (asta este calomnie, si nici legile statului nu agreaza asta) si mai esti si mandra ca o faci in felul asta, ascunsa sub anonimat.

Eu in locul moderatorilor ti-as da un mare averisment ca asta e clar atac la persoana, ca ai recunoascut singura ca ai boala pe persoanele care crezi tu ca sunt asa cum spui.

Eu nu ma identific si nu o identific nici pe zina in paternul pe care ni-l asociezi si sincer....mi-e mila de tine.

PS. A fi cata nu e o virtute!!!!! Pacat de cei saraci cu duhul.

subscriu.

Dana

Mergi la inceput

Total off topic, pentru a_alinta si scuze ca am monopolizat topicul cu tampenia asta, dar: speram sa citesc ceva legat de niste scuze adresate zinei, insa tind sa cred ca cer prea mult!!!!!!!

Ai perfecta dreptate cu "ferice cei saraci cu duhul", dar dupa cum vezi nu am folosit ghilimele. E o adaptare. Traducere? Pacat de cei care nu sunt capabili de compasiune, adica pacat de tine. Mai multa bunatate nu ti-ar strica deloc. Puse langa selfesteamul tau care e mega ar crea un echilibru superb. Si da, e vroba de calomnie. pentru ca tu atatci persoana, punand-o public intr-o lumina foarte nefavorabila. Mie mi-ar fi rusine in locul tau.

Nu te-ar acuza nimeni sa ai o parere, dar cand o expui fara pic de consideratie fata de autoarea topicului..... Eu am inteles ideea ta, dar e ca si cum in loc sa-ti spun ca ar trebui sa mananci dimineata asta, as incepe sa te fac cu ou si cu otet ca eu cred ca esti bulimica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

a_alinta, mai ai multe de invatat. Nu toti barbatii sunt ca al tau, mai sunt si cei care nu vor sa faca nimic, sau cauta ei iz de scandal.Asta au vazut acasa, asa fac mai departe.
Pacat ca exista femei ca tine, care gandesc asa. Sunt curioasa, unei femei abuzate ii vei spune ca ea e de vina!?
Noi femeile suntem foarte rele, este ca atunci cand o gravida cu probleme, povestete ce rau ii merge si noi cele cu sarcini fara probleme ne uitam critice, ca vai ce eu nu stiu cum e, ca doar si eu am adus copii pe lume.
Pacat, ca in loc sa vedeti ca e vb de un abuz psihic, vedeti doar ca ea e de vina ca locuieste mama acolo.In loc sa ii ridicati moralul, aruncati cu pietre si si il scoateti cu camasa curata pe sot. Dupa ce el a inselat-o, dupa ce el pleaca de acasa, el nu se ocupa de copil.
Chiar de nu ar fi mama ei acolo tot nu ar ajuta-o, pot baga mana in foc.Cunosc destule specimene din astea, tatal meu la fel a fost.(spun "a fost", pt ca am convins-o pe mama, noi copii, sa divorteze)
Nu inteleg de ce ramai cu un astfel de barbat? Copilul nu invata nimic bun de la el si din ce spui nici nu simte apropiere. Tu lucrezi, mama ta te ajuta, pt ce stai? Sper sa nu ajungi sa te loveasca si dupa sa-ti zica, "tu ai cerut-o"!. Si nu va fi singurul ce-ti va spune asta, vor fi mai multi, ia uite aici pe forum.
Pacat, ca nu reusiti sa va rupeti, cele ce traiti asa, copii nu va vor multumi si nimeni nu va va ridica vreo statuie undeva.
Imi pare enorm de rau ca va chinuiti asa, fara sa va ganditi ca se poate si mai bine si ca exista intradevar fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
Voi ce-ati face in aceasta situatie?

As angaja un terorist palestinian.

Daca ai ceva sa-mi comunici te rog sa o faci personal.Ar fi mai intelept ,nu crezi?In plus as aprecia mai mult decit o vinatoare/hartuire pe DC pe care am sa o ignor total.
Mi-ai cerut cindva sa-ti iert rautatile din trecut.Am facut-o atunci,insa asta nu inseamna ca ma poti calca in picioare cind si cum vrei tu.
Da dovada ca "morala" pe care mi-ai tinut-o in legatura cu ura,este si adevarata.Nu avem nimic de impartit.Nu ti-am facut niciun rau.
Crezi ca poti ingropa securea razboiului?Te intreb asa ca de la mama la mama.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

E gluma din romania( mai ales la soacre), am mai zis-o pe forum dar n-ai citit tu.
Am si eu rugaminte. Nu-ti varsa stresul si oboseala acumlata pe mine sau pe alte fete. Nu am nimic cu tine personal. Din punctul meu de vedere toate discutiile sunt virtulae si nu implica persoana care le posteaza.Off! Doamne ! Multumesc cerului pentru echilibrul psihic si emotional pe care-l am.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
.................................
Dintre toate istorisirile religioase din lume, nici una nu este mai frumoasa decit cea care incepe cu nasterea lui Isus in Bethlehemul Iudeii (Matei 2.1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy79 spune:

NoIdeea si Claudi@ poate intradevar, era bine sa cititi tot ce s-a scris aici inainte sa postati! Nu va mai dati cu parerea aiurea! Zinei i s-au dat sfaturi, pe care le-a cerut, in urma informatiilor pe care le-a expus. Cu putine exceptii insa, ea a atacat persoana si nu ceea ce s-a postat...
Nu facem un proces aici, ci doar ne dam cu parerea!Vad ca unele dintre noi au polite de platit!!
Nu ii iau apararea A_Alintei, dar a pus punctul pe I! Din toate sfaturile pe care le-a primit Zina, a inteles ceva pana la urma? Sau topicul asta l-a deschis pentru a arunca cu oua in sotul si soacra ei?
E regretabil ceea ce a facut sotul ei, dar daca vor sa continue impreuna, ca o familie, trebuie sa treaca peste!
Zina, revin, din ceea ce s-a postat pe acest subiect, ce concluzie tragi? Ce vei face in continuare ca sa schimbi situatia?

Mergi la inceput