Americancele gatesc - 10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Eu intreb, eu rapund. Subiectul asta e numai al meu acum.

Am vrut sa va spun ca am luat puii si n-o sa mai iau niciodata.
Am umplut masina de noroi din cap pana-n picioare si nu ne place gustul lor. Au gust de pui de tara. O sa incercam cu mielul si daca nici ala nu ne place...o sa renuntam. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Care-i baiul cu gustul ala? Sint mai atosi? Parca asa mi-i amintesc eu (e mult de atunci), dar iese o supa tare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hilde eu am mai luat carne de pui de la amish si mi-a placut la gust. Dar in schimb am luat ultima data piept de pui dezosat de la Costco si exact asa are gust de gobaie si mie nu prea imi place asa ca stiu ce zici . Drept ca doar eu ma pling de gust, ai mei spun ca lor li se pare ca e la fel. Dar mie nu eu sunt cea mai sensibila din casa la gust si miros din pacate. Si carnea arata altfel, e mai galbena si parca mai grasa si am tot incercat in fel si chip sa ii ucid aroma aia (marinata, condimentata) si nu am reusit. Bine ca se termina ... mai am doar 2 pachetele. Problema e ca imi pare rau ca era sursa no 1 de pui si cum noi mincam doar pui ... e nasol
Azi am facut taco cu piept de pui si doar condimentul ala special a omorit aroma si chiar nu am mai simtit-o deloc dar nu pot face doar tacos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, carnea are un gust asa diferit... mai greu.

Alintaroma, nu stiu ce e aia gobaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hilde gobaie de la mama il stiu si se referea la gainile crescute la tara deci probabil bio aka organice
Ha , ha ce explicatie stiintifica ti-am dat ... dar are gust asa puternic de pasare cum zici si tu si inainte nu era asa. Chiar si la ambalaj am vazut ca-i diferit dar speram ca doar asta sa fie diferenta, nu si la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Eu sunt crescuta cu pui de alimentara, dar cind primea mama cite un pui de tara si facea supa din el eram innebunita! Ziceam ca e "supa de gaina adevarata" si era the ultimate supa cu taitei de casa si pilaf cu pui . Acum nu stiu daca imi mai place gustul ala, n-am mai incercat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Hilde si noi ne-am cuplat in toamna cu cineva si am luat niste carne de vita. La fel ca tine am zis ca e prea mult 100 lb asa ca a mai gasit sotul pe cineva la servici si le-am impartit. Vreau sa zic ca data viitoare luam toate 100 lb. Nu e chiar asa de mult. Au fost mai multe pachete de carne tocata, dar nu prea am inteles mare lucru din pachetele de friptura...Pana la mijlocul iernii era gata carnea. Mi-a placut ca erau taiate si impachetate frumos si scria pe ele ce si cum e in pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Luni facem un lunch la lucru, fiecare aduce ceva gatit din tara/statul/orasul in care s-a nascut.

I-am intrebat pe colegi daca vor sa le gatesc ceva cu pui sau sa fac prajituri? Cica sa aduc prajuri, sa nu le gatesc lor puii care nu mi-au placut mie!

Imi dati si mei idei de prajituri?
Ultima data le-am facut prajitura "Televizor", reteta de pe internet, si le-a placut enorm de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noua ne place prajitura turnata. Reteta am luat-o de pe culinar.ro si am urmat intocmai indicatiile de acolo. Daca nu am brinza dulce amestec cottage cheese cu ricotta.
Se face usor si noua ne place tare mult. Acum ca se apropie Pastele poti sa faci si o pasca. Noua ne-a placut reteta de la Alintaroma, poate o mai posteaza aici sa ne reimprospatam memoria.
Funny cu puii aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Pai nu stiu daca v-am spus si voua ca puii aia erau cred si batrani...am fiert la ei o zi intreaga pt o supa.

Ramona, am incercat prajitura aia o data si nu mi-a iesit Ma gandeam daca sa nu fac amandine...asa mai micute.

Mergi la inceput