Aspirante cu vechime "medie" (46)
Raspunsuri - Pagina 17
vrmoana spune:
Neatza,
V-am facut si azi cafea. Dar cred ca sunt singura care bantuie pe aici la ora asta.
Arianna cum a fost intalnirea de vineri?
Sa aveti o duminica linistita la caldurica
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
Neatza ,
Oana.....pai cum sa fie ........ a fost pur si simplu o discutie...am mers frumos cu dosarelul....ne-au verificat analizele si ne-au clasat la infertilitate inexplicabila.....noi nu avem practic nimic.....doar ca nu se intampla , iar pt asta ne-a fost recomanat FIV-ul.
acum ramane de vazut pe ce cale o vom apuca.
Viitoare 
vrmoana spune:
Indiferent de calea pe care o vei urma eu iti urez multa bafta. 

oana
claudinna spune:
salutare!!!
claudela, ce ma bucur ca mai scrii!! ce face pitica??
abia asteptam pozele!!
CrisaS, eu zic sa o crezi pe tipa aia!!
Gabitza, condoleante!
mama mia, soacra cu 2 nurori![]()
Oana, multumim de cafea!!
daca vreti sa vedeti poze noi cu leutzul meu, aveti aici
ultima poezie invatata
un dans
si poeziile pentru Mosh Craciun
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna salutare!!! claudela, ce ma bucur ca mai scrii!! ce face pitica?? abia asteptam pozele!! CrisaS, eu zic sa o crezi pe tipa aia!! ![]() Gabitza, condoleante! mama mia, soacra cu 2 nurori Oana, multumim de cafea!! daca vreti sa vedeti poze noi cu leutzul meu, aveti aici ultima poezie invatata un dans si poeziile pentru Mosh Craciun www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ce figura de poznas-smecheras are.

oana
vias spune:
Buna gagici...ce faceti??
noi nu mai prididim cu scrisul ca am un bebe care ma solicita non-stop, caruia nu-i place sa stea deloc singurel...asa s-a zis cu mine ![]()
Daca intrati la semnatura la POZE o sa vedeti poze de la botez sialtele...recente
Va pup..si vreau sa vad la toate la semnatura asta 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna salutare!!! claudela, ce ma bucur ca mai scrii!! ce face pitica?? abia asteptam pozele!! CrisaS, eu zic sa o crezi pe tipa aia!! ![]() Gabitza, condoleante! mama mia, soacra cu 2 nurori Oana, multumim de cafea!! daca vreti sa vedeti poze noi cu leutzul meu, aveti aici ultima poezie invatata un dans si poeziile pentru Mosh Craciun www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Claudinna, am uitat ce e mai important!Ai un baietel de nota 10!Si ce mare e deja...Cum a trecut timpul...Eu deja ma gandesc la al doilea, imi doresc un fratior sau o surioara pentru Miruna!
![]()
POVESTEA MIRUNEI
ancadragoman spune:
Mamaaaaa ce bine miroase!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!