nidatie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elle_24 spune:

Am fost la ecografii, la cea mamara nu e nimic in neregul (nodul sau altceva), la cea transvaginala mi-a zis medicul c daca e sarcina e prea devreme sa se vada (pe 29 a fost contactul cu risc), deci eu as sti exact data conceptiei si ar avea 3 sapt. Ce a vazut la echo transvaginala zice asa: endometru cu aspect de faza secretorie= 8mm, si ambele ovare cu 11 foliculi(ovar stang) si 14 foliculi(ovar drept). As crede ca este o dereglare, am intrebat si medicul care facea ecografia si el a zis ca nu-mi vine din cauza acelor ovare micropolichistice, inainte de a lua orice tratament ca luni merg inapoi la medicul ginecolog o sa mai fac un test ca daca ar fii sarcina s-ar vedea cam la 4 sapt.

Va pup

Mergi la inceput

Am citit pe un alt forum intamplator o doamna cu aceleasi rezultate, careia ii spusese medicul sa astepte menstruatia ca singur nu e insarcinata dar ca totusi sa mai faca un test si era cu ochisori, deciiiiiiiiii..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Elle, dar daca ti-a spus ca ai foliculi pe ovare si endo in faza secretorie, asta cred ca inseamna ca inca nu ai ovulat si urmeaza sa ovulezi!

Mergi la inceput

Mi se pare absurd sa ovulez din moment ce ar fi vorba de o dereglare, daca mie nici macar nu mi-a venit luna asta, cum de functioneaza totul bine si eu ovulez. Daca aveam un chist care bloca un ovar intelegeam dar nu s-a vazut nimic de genul: chist, formatiuni tumorale, fibrom sau mai stiu eu ce.....adica nici ecogrfia nu m-a lamurit. Imi zice domnul dr care mi facea ecogrfia: e ovarul stang mai mare, va doare nu?.....pe mine nu ma doare nimic si se pare ca sunt clinic sanatoasa...nu am nici nodul la sani, nici chist, nici nimic (in postarile anterioare va ziceam ca in trecut nu mi venise 2 luni, insa la ecograf se vazuse ceva mareeee <chist> si ca ala bloca ovarul)....deci.....eu mai stau 1 sapt si fac test inainte sa ma indop cu medicamente....asta simt ca trebuie sa fac, nu stiu de ce dar cum se face ca aceasta dereglare e corelata cu acel contact, de ce nu m-am dereglat luna trecuta????ma intreb si eu, nu stiu....Daca mai aveti alte pareri le astept cu mare interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Elle nu stiu ce sa iti spun despre ceea ce ti-a spus doctorul pentru ca nu ma pricep deloc...Dar, cum totul pare in regula...eu zic ca faci bine ceea ce faci....mai asteapta putin sa stii sigur daca e bb sau nu si apoi cu medicamentele, cand ai o certitudine. Doar nu vrei sa ii faci rau lui bb daca cumva e acolo la tine in burtica... Stiu ca asteptarea e grea, dar mai indura 1 sapt si daca chiar nu iese testul pozitiv, incearca si un beta hcg, e mai sigur. Bafta.
Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Da, Florentina si eu zic ca cel mai bine ar fi asa....sincer de 1 luna nu am luat nici o pastila tocmai din motivul asta, cel mai bine e sa mai astept si o sa revin cu vesti..

Mergi la inceput

Elle, ce a vazut dr pe ovare sun foliculi sau chisturi?

Mergi la inceput

Foliculi, insa e posibil totodata sa fi avut dreptate mai devreme, daca scurgerea din 12 ar fi fost menstra, a fost chiar la 24 de zile fata de 18 nov (prima zi a CM), dar sa ovulez la o sapt dupa cilcu....hmmmm, cine stie, timpul ma va lamuri

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Elle, e posibil. avand un ciclu atat de scurt, ovulatia are loc devreme. Poti vorbi despre asta cu dr tau. Oricum, felcitari pentru foliculi. Unul sa fie norocos! Eu cu niciun fel de tratament nu am reusit sa am atatia! Nici jumatate...nici un sfert...

Mergi la inceput

Imi pare rau sorinake, insa eu nu doresc un copil acum, m-m protejat si s-a spart prezervativul. Stiu ca va induc in eroare ptr ca am dechis subiect la ''aspirante''. Pe de alta parte chiar nu sunt in stare de un avort, sunt prea sufletista si miloasa sa fac asta.
Subiectul ramane oricum in pom pana sapt viitoare cand mai fac un test sau pana imi vine, om vedea

si ma rog ptr voi sa va aduca Mos Craciun bebeii mult asteptati si sa fie totul asa cum vreti voi...

Mergi la inceput