nidatie?
Raspunsuri - Pagina 2
sorinake spune:
elle, temperatura se ia dimineata, inainte de a te ridica din pat. luata in alte conditii nu are relevanta! test de sarcina ai facut?
elle_24 spune:
Am facut ieri, a iesit negativ, acum sunt in ziua 29 a CM in conditiile in care eu am un CM de 24 de zile in medie, sa zicem ca ar fii o dereglare insa pun sarcina in prima discutie ptr ca a existat acest contact cu risc in 29 nov, fix in perioada fertila cum mi-au confirmat si calculatoarele folosite dupa internet. De venit nu mi-a venit.......
sorinake spune:
Elle, eu spun sa mergi la dr pt ca s-ar putea sa fie o dereglare. Nu te mai gandi la extrauterina. Chiar si in cazul acesta, Doamne fereste, testul se pozitiveaza pt ca hormonul de sarcina este secretat de organism! Multa sanatate!
Florentina_C spune:
Si eu sunt de aceeasi parere elle, fuga la doctor sau incerca un Beta hcg... Te asteptam cu vesti. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
elle_24 spune:
Multumesc fetelor, azi dupa un sure check tot negativ m am decis sa merg maine dimineata la garda la caritas, cunosc pe cineva acolo si o sa mi fac o ecografie, macar sa vada dupa anumite aspecte daca trebuie sa vina sau daca e totul ok acolo. Intr un an am patit ceva similar, de fapt mai rau, nu mi venise de ceva timp si am fost la dr, aveam un mare chist, folicul, ceva apos oricum care statea sa se sparga, atunci mi-a venit dupa 2 luni dar scurgeri cafenii de 2 zile nu avusesem. Poate scurgerea asta mica din 12 ar trebui sa o consider menstra. Habar n-am. De altfel mi e greu sa cred ca as fi ramas insarcinata ptr ca niciodata nu am ramas, la un mom dat cu fostul incercam si nu am ramas desi cred ca am avut un avort menstrual in vara.....merg la ecograf si va anunt
Va pup pe toate si sa va dea Dumnezeu bebici frumosi si sanatosi, eu am scris la aspirante desi eu nu lucrez la proiect bebe. Oricum avortul iese din discutie la mine ptr ca mentalitatea nu ma lasa sa fac vreodata un avort insa daca am ramas, asa cum am eu situatia, ma gandesc serios sa il pastrez, cum as putea sa comit crima cand lui ii bate inimioara deja la 5 sapt.....
M am intins cam mult la vorba fetelor, o sa vin cu vesti, de care or fi ele
ANI.G spune:
elle nu am vrut sa te sperii, dar uneori are rezultatul scontat o sperietura...sa mergi la medic cat mai repede si sa vezi ce se intampla.
La 36.7 dupa ce te-ai ridicat din pat nu cred ca e vorba de sarcina(de oricare ar fi ea)
Sa fi amanat o saptamana sau doua nu mi se parea in regula.
Sa vii cu vesti bune

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
elle_24 spune:
Azi am fot la ginecolog si mi a dat trimitere la acografie transvaginala si mamara, un singur san ma doare si e mai tensionat, celalalt nu, asa ca va anunt maine daca ma lamuresc ecografiile, sper sa fie doar o dereglare. Voi ti mai patit asa ceva, sanul ma ingrijoreaza
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elle_24 Azi am fot la ginecolog si mi a dat trimitere la acografie transvaginala si mamara, un singur san ma doare si e mai tensionat, celalalt nu, asa ca va anunt maine daca ma lamuresc ecografiile, sper sa fie doar o dereglare. Voi ti mai patit asa ceva, sanul ma ingrijoreaza ![]() |
Elle sper sa primesti vesti bune maine. Sa nu uiti sa ne anunti ai pe noi. Eu una, nu am patit asa ceva si nu stiu ce sa iti spun.
Inca o data bafta maine si sa speram ca e totul ok. Poate a fost doar bb, care se manifesta mai ciudat. Bafta.

***Poze***
elle_24 spune:
Fetelor va multumesc mult ptr suport. Florentina asta m-am gandit si eu dar am sufletul asa amar si o situatie atat de complicata ca nu as vrea ca Dumnezeu sa-mi fii trimis bebe, nu sunt vrednica de el, nu acum. Sunt foarte trista si dezamagita de viata si plange sufletul in mine.....

, nu stiu ce smai zic, intru maine si va spun.
Va pup pe toate fetele
si va multumesc ca existati, ma ajuta enorm vorbele voastre
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elle_24 Fetelor va multumesc mult ptr suport. Florentina asta m-am gandit si eu dar am sufletul asa amar si o situatie atat de complicata ca nu as vrea ca Dumnezeu sa-mi fii trimis bebe, nu sunt vrednica de el, nu acum. Sunt foarte trista si dezamagita de viata si plange sufletul in mine..... ![]() ![]() , nu stiu ce smai zic, intru maine si va spun.Va pup pe toate fetele si va multumesc ca existati, ma ajuta enorm vorbele voastre |
Elle un bb
e un miracol de la DD. Nimic pe lume nu se compara cu sentimentul de a da viata unui copil...si spun asta pentru ca am vazut si citit multe povestiri de viata...eu imi doresc enorm sa simt samburelul ala la mine in burtica, sa ii simt miscarile, sa il strang apoi tare in brate, sa stiu ca am dat viata unui suflet....Viata e grea si trista uneori. Nu stiu ce probleme ai, dar daca DD o sa iti trimita un bb
o sa fie pt ca il meriti...Poate ca ti-l trimite tocmai pt a te alina si ati fii alaturi. Ai incredere. DD are grja de noi toti si ne da exact atunci cand trebuie.Te
si te asteptam cu vesti.
***Poze***