FIV 260
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
Nusy saru'mana de urari, tauras drag!
Acum ma pregateam sa plec la ziua finutzului meu, i-am luat un calut mare si abia astept sa-l vad. Ma apucase si o nostalgie, pentru ca anul trecut cand venea pe lume finul meu, eu aflasem de putin timp ca sunt insarcinata si eram tare fericita.
Ce face micuta Ingrid Cristina?
Mii de pupici pentru amandoua si SARBATORI FERICITE!
[
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
77BEL spune:
Buna ziua,
Sint noua pe-aici... Cu toate ca va urmaresc si va citesc cu mult interes de ceva vreme, inca la acest subiect n-am scris niciodata.
Va scriu acum ca am o nelamurire si poate voi ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
Am facut FIV la Giulesti cu Prof Marinescu. Luni,14.12.09 am facut punctia si joi, 17.12.09 am facut ET. vreau sa spun ca dupa ET am ceva dureri de burta, nu mari,..... asa ca un disconfort la burta, pe jos, ca si cum as avea ceva greutate in burta si nu stiu daca e bine sau nu.. Am luat si No-spa si supozitoare cu scopantil si nimic. Aceleasi senzatii. E normal?????
Va rog, dati-mi si mie niste raspunsuri si sfaturi, daca se poate. Mi-ar prinde f. bine.
Multumesc mult si va pupik pe toate
.
Dana_bebe spune:
Bel -Bine ai venit si beta cat mai mare de Cracin, nu? Durerile sunt de ovare sau de uter? se simt diferit!
Pot fi de la punctie cele de ovare- totul e este normal atata timp cat nu doare fff rau.
No-spa nu ajuta decat daca sunt dureri spasmatice ale uterului daca citesti prospectul vei gasi la indicatii -"in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent)".
Daca pe tine te dor ovarele iei inutil no-spa. Stai intinsa cat mai mult, evita sa stai in fund, bea cel putin 2 litrii de lichide...si in 2-3 zile va fi mai bine.
Ce medicatie ai de luat post ET?
Iti tinem pumnii!
77BEL spune:
Multumesc pentru raspuns Dana-bebe.
Durerea pare a fi de ovar drept (acolo ama vut foliculii), asa cred....
Dupa ET iau Arefam (intravaginal 3/zi), Acid folic si Flamexim (1/zi).
Si zici ca nu e bine sa stau in fund???? Si eu sint la calculator pe scaun?!?!?
Pupici
Dana_bebe spune:
Bel - Eu as zice sa treci in pat sau pe canapea si te vei simti mai bine.
Daca e ovarul cum iti zicem no-spa nu te ajuta. Ii ia ceva sa se repare dupa atata munca, dar vei vedea incet, incet dispare durerea.
Flamexim-ul este un antiinflamator asa ca te va ajuta si el sa iti revi.
nusy spune:
Ioana: Ingrid e bine,a crescut maaare,sta in fundulet sprijinita,nu are inca dintisori..se rostogoleste prin tot patul,nu mai sta deloc...are o viteza,mama-mama..deja a cazut de 3 ori din pat...
Distractie placuta la Luca(cred ca o sa fie innebunit dupa calut) si pup-o si pe finuta ta...si sper din suflet sa nu mai ai motive de nostalgie si visul sa devina realitate cat mai curand.Te
cu drag!