FIV 260
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
oana,ioana,imi dau seama ca 10 zile de trat e ca si cum nu am luat
,dar io ziceam ca poate fsh e mai mare si acum de la DHEA a mai scazut acolo o unitate 2![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Ioanatugs spune:
Bitzy FSH-ul e si el oscilant din cauza dereglarilor hormonale, banuiesc eu. Anul trecut am avut un FSH de 21 si dupa o luna de Cyclo-proginova a ajuns la 13 si am facut FIV-ul si am obtinut 9 ovocite bune, dar in dosarelul meu de la spital scria ca au fost recoltate 11 ovocite, iar 9 au fost mari. Anul asta insa dr. mea nu a asteptat sa-l scadem din nou, ca anul trecut, ci am facut direct pentru ca aveam AMH-ul bunicel si zicea ea, ca ala conteaza cel mai mult. Acum insa voi lua din nou cyclo-proginova din prima zi de CM timp de doua luni, plus DHEA si abia apoi voi repeta un FSH. Altfel nu indraznesc sa-l mai repet...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
KITTA spune:
Bytzide ce nu ai tu rabdare sa ieie cel putin 3 luni DHEA? Cat despre tratamentul cu 5 Menopur/zi daca asta va fi urmatorul, iti spun eu din proprie experienta ca acest protocol nu de "potriveste" celor care nu produc mai deloc. Eu am patiti asa de 3 ori la rand si asa imi spuneau ca asta ar fi doza maxima. Daca dr. nu vor sa iti schimbe schema dupa ce au vazut cum raspunzi, eu zic f. transant sa schimi dr. sau clinica. Apopos unde ai mers? Parerea mea......
Oanademucktu poate poti comanda de pe site-urile din America, la Romanica nu vor sa primeasca cardurile si nu livreaza. Canada nu dau fara reteta. Eu le am din America, dar comandate de prieteni de acolo si trimise cu posta, da a asi costat ceva, dar culmea e ca am platit taxe vamale ![]()
adipapazi spune:
bytzi, si eu am avut putini foliculi, anume 3. plus ca la punctie erau goi toti! mi-a schimbat protocolul. mi-a scos inhibarea cu suprefact si mi-a pus anticonceptionale. sa vedem ce va iesi.
bytzi spune:
adipapazi,pai eu data trecuta am avut AC inainte de stimulare si nu am produs nimik
acum facem protocolul scurt cu inhibare din z2 si stimulare din z3
nu's de ce ,dar eu zic ca o sa mearga ,adik sa produc acolo un folicul
oricum la ovarele si fsh meu nu ma astept la mai mult
kitta,eu procedurile le fac la Sibiu,eu nu am avut niciodata doza max ,cea mai mare doza a fost de 200ui/zi si nu am facut niciodata menopur,doar gonal si puregon,sper ca asta sa mearga![]()
sincer m-am gindit si la schemele combinate care le-ati avut voi +closty,dar dr nu a fost deacord zicindu-mi ca nu vom obtine ovo de calitate
ioana,sa inteleg ca cycloproginova scade si fsh???are vre-o legatura ca asta contine estrogeni...
ok,ok m-am decis sa mai astept un CM si daca iau si pe timpul stimularii vor fi 10 sapt de DHEA ,oare e deajuns????![]()
pup fetele si merci de ajutor![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
oanademunck spune:
Bytzi 10 saptamani e cat de cat ok, ovocitele au o perioada de producere de 2,5-3 luni deci cu un tratament de 10 saptamani zic eu ca ar trebui sa vezi ceva efecte!
carla_2008 spune:
fetelor eu inca nu dorm,azi m-am suparat f tare pe ceva,am plans ,m-am stresat ....ma doare putin burtica.sper sa nu fie ceva!!!
7+
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dana_bebe spune:
Carla - nu mai fi suparata nimic nu merita sa te streseze cat esti insarcinata.Tu si bebele sunteti cei mai importanti. Hai linisteste-te si va fi totul bine.

Ioanatugs spune:
Bytzi asa e, contine estrogeni si scade FSH-ul. Cel putin in ce ma priveste a functionat de fiecare data. Eu acum astept z1 ca sa incep din nou si vad ca-mi intarzie, sper sa nu ma fi dereglat din cauza tratamentului de luna asta.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
nusy spune:
Ioana: te
,taurico,muuulta bafta,sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul....si..nu in ultimul rand..sa-ti traiasca finutul,Luca!!!! La multi ani,azi a implinit un anisor,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!!