Cheful de Craciun la firma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si la noi la firma se organizeaza petrecerea de craciun fara parteneri. Dar la fel cum am mai citit, se organizeaza la nivel de departament si suntem atat de multi, incat e o ocazie sa ne cunoastem noi intre noi mai bine. Insa niciodata firma n-a rezervat camere la hotel, ci fiecare ne-am dus la casele noastre dupa cina.
La partenerul meu e la fel, el are propria firma si invita angajatii (mai bine spus angajatele, ca sunt doar femei) tot fara parteneri. Uneori daca dureaza mai mult (mai tarziu de ora 1 noaptea ) suntem chemati si noi si mergem din bar in bar pana dimineata. Nici o secunda nu m-am gandit sa fiu geloasa, mai ales ca vine acasa - fie cat de tarziu si ne cunoatem toti intre noi. Dar chiar dac-ar ramane peste noapte din motive de prea mult alcool, tot ar fi ok pentru mine. Siguranta lui mi-e mai importanta decat gelozia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LadyJ, ai dreptate cu povestea cu partenerii si fara:)), noi ne simtim mai bine impreuna decit singuri in situatiile astea, si cum aici viata sociala nu da pe afara, doua chefuri impreuna ne-ar fi prins bine.
Hilde, din pacate reactia mea a fost destul de neprofesionala, si sigur voi fi taxata in viitor (stii tu mediul quebecos); acum sa vad ce mai pot recupera.
Lorelei_19, gelozia chiar iese din schema in cazul nostru, parol!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

AnaStroe, eu zic ca iti faci probleme inutile. Decizia de a invita sau nu partenerii este strict financiara. Pina prin 2002, inainte sa ne loveasca prima recesiune, toate party-urile de Craciun (hai mai ca ii zice Holday Party ca sa fie politically correct) se faceau cu partenerii si platea firma, indiferent ca era francofona sau anglofona, trust me. Pe urma au inceput sa stringa cureau si au invitat partenerii dar trebuiau sa-si plateasca singuri tacimul, asta nu inseamna ca firma nu suporta niste costuri pt ei, cum ar fii serviciul, o sala mai mare,etc. Cum economia e cum e, acum au taiat de pe lista si partenerii, la unele firme se face lunch si nu supper iar la altele s-a anulat cu totul.

Eu inca n-am auzit de companie care sa inchirieze camere la hotel dar asta nu inseamna ca nu exista dar nu este practica curenta.

Eu inteleg ca la tine nu gelozia e problema, dar sa fim seriosi daca unii au ginduri cu colegele sau invers, nu asteapta ei party-ul de Craciun sa le inchirieze compania camera ca sa-si rezolve problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si la noi intotdeauna petrecerile cu firma se organizeaza fara parteneri. si cea de craciun, care se face pe la inceputul lui decembrie, si cea de 8 martie. si tot din ratiuni financiare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu m-am lamurit, mai am de lucrat la problemele mele de socializare la job.
rog moderatorii sa inchida subiectul asta, multumesc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput