Cheful de Craciun la firma
Raspunsuri - Pagina 2
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Daca ar veni toti cu perechea ar fi exact aceeasi atmosfera ca la o nunta. Lumea si-ar zambi fals si ar discuta politeturi si lucruri generale, ca sa nu se plictiseasca nimeni. Si multe glume bune s-ar face in gand. |
ce imagine sumbra despre fericirea in cuplu, nenica.
de ce sa zambeasca fals, au ceva de ascuns? care are umor, il are si cand il vede soata sau sotul, de ce s-ar abtine de la glume, mai ales daca-s bune?
ce e casnicia, doamnelor, o inchisoare?
apoi, voi uitati un lucru esential: e petrecerea companiei, deci comportamentul trebuie sa fie ireprosabil oricum. ca te vede sefu' in caz ca intreci masura la una-alta. asta e principalul, nu ca te vede barbatu-tau. dar ce-ai de gand sa faci la o party profesionala, sa-ti pui poalele in cap? te distrezi ca tot omul.
XIO spune:
Blackgirl, stii ca barbatii sunt complici , nu?
Era bancul ala cu diferenta dintre prietenia intre barbati si femei :
Barbatul ii spune sotiei ca merge la un prieten acasa si se uita la fotbal, beau bere si joaca poker. Sotia suna la 10 prieteni fiecare confirma varianta sotului jurand ca e acolo.
Femeia ii spune sotului ca merge la o prietena acasa pt. a povesti si a-si face manichiura. Sotul suna la 10 prietene si fiecare spune ca nu e acolo nevasta si nici macar nu au vorbit sa faca asa ceva.
Banc misogin , dar na , dragutel.
Cred ca stii si tu ca daca sotul vrea sa te insele o face oricand si ca puteau sa-ti garanteze orice colegii si colegele , sa spuna ca el a stat linistit cand el a stat de fapt cu o colega in camera de langa.
Din acest motiv spun ca mi se pare fara sens sa se "supere" cineva pt. o astfel de petrecere sau iesire (motivulprincipal pe care il vad eu fiind gelozia ).
Felicitari pt. specialitate!!
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
ina_nz spune:
Eu nu am inteles prea bine ce te-a deranjat: ca nu a fost invitat si partenerul sau ca se formeaza cupluri care se muta in camerele de mai sus?
columbiana spune:
Va multumesc pentru raspunsuri; pina acum trag concluzie ca n-am gresit gindind in felul asta, in schimb am gresit manifestindu-ma; dupa sase ani pe aici tot nu m-am obisnuit sa-mi disimulez opiniile si sa le pastrez pentru mine, de dragul armoniei cu colegii;
Ina, ma deranjeaza ambele situatii, si eu si sotul am fi preferat sa mergem impreuna, multi dintre colegii lui imi sunt cunoscuti, unii au fost invitati la noi, asa cum spunea Conchita sunt sigura ca ne-am fi simtit bine fiecare la cheful celuilalt, am fi socializat fara probleme; acum am hotarit ca fiecare decide pentru party-ul personal;
daca ar fi fost asta singura ocazie din an sa socializam cu colegii as fi spus ok, dar si eu si el avem iesiri in fiecare saptamina, avem program de teren fara ore fixe insotiti de altcineva, etc, uneori am concluzia ca petrecem mai mult timp cu colegii decit acasa oricum;
accept, eu nu privesc nicicum restul lumii; in legatura cu camerele m-a enervat ipocrizia <pentru invitatii firmei> cind in anii trecuti pe unde am lucrat am vazut clar ca motivul este altul, si am avut o contradictie cu sotul pe tema scopului lor (anul asta la mine nu ma e cazul, unde lucrez eu nu s-a practicat);
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Deianira spune:
La firma unde lucrez eu, cheful de Craciun e fara parteneri pentru ca mergem toti din toate departamentele, deci nici noi nu ne cunoastem foarte bine noi intre noi si atunci avem ocazia sa mai socializam. Si daca ar veni toti cu soti/sotii, n-ar mai fi tot aia + ca nota de plata ar creste pentru firma . Si nu cred ca face vreo firma cheful chiar de Craciun sau de Ajun. La noi se face in 18 si abia astept, si anul trecut a fost foarte placut, eram noua si daca veneam cu prietenul cu siguranta ma pierdeam de tot si nu reuseam sa imi cunosc foarte bine colegii.
Noi chefuri cu tot cu parteneri am facut cei din departament de Halloween si de diverse zile de nastere si a fost super pentru ca ne cunoastem foarte bine intre noi si au avut ocazia si partenerii sa se cunoasca si sa petrecem fain toti .
Cat despre camere... hmmmm , treaba lor, atata timp cat pe mine nu ma afecteaza, nu imi pasa cine cu cine face sex.
ladyJ spune:
petrecerile astea sunt asa de comice..Daca e fara partener se bucura tare fetele singure care vaneaza vreun coleg de luni bune si cu care au in sfarsit ocazia sa..danseze si sa se pupe , daca e cu partener se bucura femeile casatorite care obisnuiesc sa se distreze impreuna cu partenerul la diferite sindrofii.
Ideea e ca niciodata nu poti multumi pe toata lumea.
Acum cativa ani am organizat astfel de petreceri iar majoritatea angajatilor erau tineri. Ce partener? Nuuuu..toti au venit singuri desi nu era regula. Barfele aferente au curs pana la urmatoarea petrecere, in urmatorul an..
Mie mi se pare normal sa te intrebe: cu partener sau fara? Si fiecare face cum vrea si cum poate.
Gabrielama spune:
La noi s-a facut sondaj si concluzia a fost a majoritatii, respectiv cu partener.
Cu toate acestea, la petrecere - care a fost aseara - majoritatea a venit fara partener.
La barbate-mi-o, anul asta s-a decis sa fie fara parteneri, au invitat insa colaboratorii importanti ai firmei.
Pe mine una nu ma deranjeaza absolut deloc.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hilde spune:
Ana, daca se intampla sa fii subiectul unei barfe la lucru, ignora.
Saluta persoanele care barfesc ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat!( e greu dar ia-l ca pe un exercitiu)
Cu cat te arati mai afectata, cu atat se vor inmulti barfele. Daca tii sa-ti exprimi punctul de vedere despre un subiect cu orice pret la lucru, e ok dar nu te arata judgmental, spune ca asta e punctul tau de vedere dar esti ok cu ceea ce decide majoritatea. In felul asta vor accepta ca ai alta opinie dar nu te vor judeca pt asta. Prea mult.:) Dupa o perioada te vor respecta. Pe oameni nu ii deranjeaza neaparat ca ai alta opinie, cat ii deranjeaza modul in care iti exprimi aceasta opinie.
La mine la lucru masa de Craciun e de la 11.45 am la 16.00 pm si e numai cu angajatii.
Hilde spune:
Daca ti-ai exprimat politicos opinia diferita dar totusi sunt oameni care se supara pe tine pentru ca ai alta opinie, nu-i problema ta. E problema lor sa invete sa accepte diferentele dintre oameni.
Saluta-i cand ii intalnesti, lucreaza cu ei daca asta cere jobul si atat. Fii professional, cum zic astia.
Delphinas spune:
la sotul meu se organizeaza petreceri de craciun si de 8 martie. initial doar pentru angajati. dar pot veni cu partenerul/partenera. eu merg de fiecare data, pt ca sunt petreceri extrem de frumoase. si ma simt extraordinar de bine. si nimeni nu comenteaza pe seama partenerilor.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??