Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Fireyes,
Povestea mea v-am spus-o ca sa intelegeti ca exista miracole, indiferent de probleme fiecaruia.
Asta era esenta.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Bytzi,te salut, eu te stiu de pe Fiv la Sibiu, vroiam sa te intreb daca tot la Sibiu mergi in continuare?
Eu tocmai mi-am refacut analizele si vreau sa le trimit pe mail, sper ca se poate, protocolul era cu AC o luna si vreau sa incep la primul CM, adica peste vreo 10 zile. Depinde si ce raspuns voi primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Simona mersi de informatii Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Ariana eu cred ca fiecare dintre noi crede in miracole, dar fiecare asteapta ca miracolul sa i se intample ei. Si cum nu de fiecare data se intampla, uneori mai suntem dezamagite si ne mai cade moralul.
Dar ne ridicam de jos si o luam de la capat, poate cu mai multa indarjire.
Sarcina usoara si la termen! Doamne ajuta Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

Merci, eu caut un motiv pentru esec de implantare dar mi-a zis ca nu-mi poate da un raspuns, ma gandeam sa-mi fac analizele chiar dac#259; nu le-a cerut. Poate descopar si eu ceva,ca pana in prezent ma incadrez la cauze de infertilitate necunoscuta.

ai fct si laparoscopie?sa nu fie ceva pe la endometru.
si noi tot la cauze necunoscute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

- ce e DHEA? pt ce se ia?

http://www.pcfarm.ro/produs/1559/REJUVENATE, uite date despre DHEA, eu am facut si o analiza care stabileste nivelul din corp al DHEA-S, dar nu i mai stiu rezultatul.
la andrasten....spanac cum ii zice, mi-a iesit nivelul crescut, asta din cauza cotizonului care l-am bagat in mine atatea ani (am astm ce se trateaza in crize cu hemisuccinat) si din cate citesc daca ai nivelul mare de cortizon nu e bine pentru DHEA. nu i bai, o scot eu la capat.
saru'mana, am citit. cand fac analizele si dicut cu dr, iti zic ce mi-a mai zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Ariana intradevar povestea ta este minunata si plina de speranta.
Exista miracole, asta stim toate, dar nu intotdeauna se intampla si nu tuturor. Dumnezeu este cel care stie cand si cui trebuie sa i se intample miracolul.
Doamne-Ajuta sa treci cu bine ultimele luni si sa-ti tii in brate minunea.

Dumnezeu este cel care are mereu grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ariana, felicitari! Sa ai un bb sanatos!
Flacarico, pai macar tu ai acolo cat de cat niste aripioare, dar mie mi le-a taiat de tot! Ca fara trompe, nici macar minunea minunii nu mi se mai poate intampla pe natural!
Pt mine, minunea o sa fie cand o sa-mi reuseasca fiv-ul si o sa am bb-le sanatos! Adica la anu'
Mami_vreau, ma bag si eu pe lista pt martie!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ariana, ma bucur taaare, tare mult pet tine! Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Kitta
Fetele noi, daca vreti pe listuta, ziceti-mi! Si cateva cuvinte despre experientele anterioare.
Eu m-am pricopsit cu o raceala/gripa, tuse, temeperatura...

Mergi la inceput