Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

deci facem trupa de martie: eu, adipapazi, pamy, dia_na... cine mai doreste, cine mai pofteste?

kitta tu cand te-ai gandit sa faci urmatorul fiv?

patricia stiu ca si painea prajita (sau alte chestii crocante) ajuta in starile de greata!

Laura

lista pt budapesta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mire nu numai de budapesta!!!! te bagi si tu???

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Corina imi pare rau..

Pupici fetelor ca sunt la "scarbici" si am treaba.

Dumnezeu intotdeauna are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Multumesc Mirela am incercat ieri dar nici de aia nu am reusit sa maninc.
iti multumesc Didloo dar si eu stiam ca nu sunt indicate citricele in caz de greata, daca nu imi mai revin voi incerca si aia.
Of am ajuns sa ma bucur ca ne da concediu fara plata si abia astept sa-l iau. Parca daca stau acasa imi e mai bine. La servici e rau de tot, sa fi si atenta sa nu gresesti si sa iti fie tot timpul greata este groaznic.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

am o prietena care a avea foarte puternice greturi pana la 4 luni si pe ea foarte mult a ajutat-o lamaia. si in apa isi storcea lamaie. dar banuiesc ca depinde de fiecare organism in parte. patricia ia-ti un concediu medical daca iti e mai bine sa stai acasa. eu nu merg pana in ianuarie. la mine la servici au dat cam incet caldura si e destul de frigut si oricum tre sa iau si eu concediul fara plata.
sa ai grija de tine si de bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Fetelor, vreau sa va relatez povestea mea, pt. a aduce in inima celor care nu prea mai spera, un licar de speranta. Exista minuni, chiar si pt. cei care nu mai cred in ele.

De 6 ani de zile incerc sa fac un bebelus. Am facut tratamente, investigatii in tot acest timp. Fara folos.

Anul trecut am hotarat sa fac primul FIV, la Szeged. Primul Fiv, prima dezamagire, un singur folicul, un singur ovocit, slaba calitate, s-a divizat dupa 3 zile de la punctie. FIV esuat.
Al doilea FIV a urmat dupa 3 luni. Aceasi poveste, aceasi slaba calitate, acelasi rezultat.
Al treilea fiv, dupa 4 luni. Aceasi poveste.

Am suferit enorm, mai ales ca o data cu ultimul FIV mi-au aparut probleme si in casnicie. Dezamagire totala si din partea mea si din partea sotului.

Dupa o scurta perioada m-am consolat, am zis ca voi trai de acum inainte pentru mine, voi incerca sa trec peste dorinta asta enorma de avea copii, si voi incerca sa gasesc partea frumoasa a vietii si fara.

Dupa 3 luni de la ultimul FIV, mi-a intarziat ciclul. Nu vroiam sa ma gandesc decat ca este o dereglare. Cu toate astea, am luat un test de sarcina. POZITIV. Tremuram toata in acea zi, si in zilele care au urmat. Nu mi-a venit sa cred ca poate fi adevarat.

Dar asa a fost. Acum fac 12 saptamani si sper din tot sufletul ca bunul Dumnezeu sa imi lase minunea pe care mi-a dat-o si sa pot sa o vad in bratele mele peste 6 luni.

Va doresc din tot sufletul sa va indepliniti visul de a deveni mame. Este cel mai frumos sentiment care poate exista.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

ariana intr-adevar plina de speranta povestea ta. chiar exista minuni. Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, sa o duci pana la capat si sa-ti tii copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ariana, sa fie totul bine si miraculos pana la capat!

O singura intrebare as avea (daca nu e prea personala):sotul e OK, din punct de vedere medical? adica au fost si probleme legate de spermograma?
ca sa stiu si eu cam cat mi-as permite sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Fireyes,
Sotul nu avea probleme.
Se pare ca eu aveam. Ba trompe infundate, endometrioza, foliculi ioc, raspuns prost la tratament de stimulare, etc.

Dar uite, ca se poate.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eh, mi-ai mai taiat din aripi, ca eu as avea nevoie de vreo 2 miracole in acelasi timp

Mergi la inceput