Locul fetelor Nou-Venite (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AysTea Super ![]() !!! Ma bucur mult pentru tine Draga.Arianna sa sti ca nu ma supar daca o sa-mi cobesti si mie ![]() cand o fi sa fie. |
Mai discutam dupa ce ramii graviduta,ca asa dinainte nu stiu daca merge
mvb spune:
Draga atunci fie cum vrei tu![]()

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
Fetelor a incercat careva acasa prajituri AMANDINA ca la cofetarie?
as face de sarbatori dar nu stiu cum iese..
AysTea spune:
| citat din mesajul lui babiela fetelor evaluati subiectul... ![]() |
Cum se face asta? Ca am bantuit si nu reusesc? De fapt "maimutele"
mvb spune:
Tea in capul paginii cu mesajele noastre, in coltul din stanga scrie evalueaza subiect...dupa ce gasesti e f simplu....hai succesuri, ca nu e greu...te invatam noi de toate![]()

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Nu stiu sa fac amandine, in schimb e favorita mea atunci cand trebuie sa aleg o praji dintr-o cofetarie
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor a incercat careva acasa prajituri AMANDINA ca la cofetarie? as face de sarbatori dar nu stiu cum iese.. ![]() |

babiela spune:
tea ma pregateam sa-ti raspund, mvb a fost mai rapida, cat priveste vechimea pe forum ca sa votezi nu cred ca conteaza, nici eu n-am vechime mare pe forum, desi sunt inscrisa din 2007, pana in vara asta n-am scris nimic
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen
mvb spune:
Mamico,ai terminat fripturica cu cascaval?
...eram la serviciu si mi-ai facut o pofta de numa`
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mvb Nu stiu sa fac amandine, in schimb e favorita mea atunci cand trebuie sa aleg o praji dintr-o cofetarie ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
E preferata mea ,cind merg in tara dau fuga la cofetarie si pap o amandina,din cind in cind imi mai trimte soacra mea la pachet

,am luat reteta de pe net.....o so incerc sa vad cum iese.
babiela spune:
am terminat-o, dar am lasat-o un pic mai mult decat trebuia la cuptor si are crusta un pic cam prea crocanta, dar e foarte buna
, ti-as trimite o portie, dar mi-e ca ramane inzapezita pe drum ![]()

| citat din mesajul lui mvb Mamico,ai terminat fripturica cu cascaval? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen