Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 12
roberta04 spune:
Buna dimineata! La Multi Ani cu bucurii la toate mamicile mele dragi si puiutii aferenti! 
philip spune:
gata, a venit Mosul. am pus cateva poze mai jos de la deschiderea cadourilor. pup tuturor.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
g_ioana spune:
Craciun fericit pentru cele mai dragi mamici de pe forum si pentru cei mai destepti si frumosi copii!!!

Noi suntem pe meleaguri buzoiene,moshu a fost tare darnic si anul asta,mandra-i ocupata tot timpul cu verisorii ei iar io muncesc cu spor![]()
Multi pupicei si sarbatori fericite!!!
alice2004 spune:
Buna seara, iubitele mele !
Craciun fericit, cu sanatate multa, fericire si liniste in suflet ! 
Sper ca moshul v-a adus cadouri multe si ca petreceti cu drag alaturi de familii ! Noi sintem pe acasa, am cam muncit zilele acestea sa pregatesc toate cele, in consecinta oboseala si-a facut simtita prezenta si mi-a adus un puseu de tensiune, drept pentru care nu am plecat nicairea ... promit sa ma cumintesc, ca se pare ca "hardughia" nu prea mai tine, nah, batrinetile !!!![]()
Sper ca sinteti ok cu toatele, nu am citit din urma ... sper sa fiu mai in forma data viitoare, ca gata, cu jobul am cam rarit-o binisor, va spuneam io. Va pup cu drag pe toate si va doresc o seara buna in continuare ! Si LA MULTI ANI pentru toti Stefanii de miine, sa fiti sanatosi si voiosi ! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
tuturor ce poarta numele de Stefan si Stefania 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
cristalina spune:

La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Toti si toate sunteti in vacante ? 
Io`st la servici ... 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
roxanaz spune:
la multi ani pentru Stefani si Stefanii! sa fiti sanatosi si norocosi!
noi suntem prin casa, afara e o vreme oribila, frig si ploaie.. deci... nimic de facut. mandra nu are chef sa doarma. Patrick are treaba cu un spiderman.... activitati de iarna ![]()
o zi excelenta tuturor!