Cum scap de insecte de faina?
Am avut o punga de faina care s-a umplut de insecte, si s-au extins in tot dulapul Acum, dupa 2 luni, inca mai gasesc in paste si orez.
Cum scap de insectele astea?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
anaemi spune:
si pe mine m-ar interesa
eu am luat si de la raid, folii din acelea lipicioase, dar se pare ca nu le-a placut.
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
diciu spune:
Si eu am...sunt ca niste mici gandacei ce isi fac veacul prin faina, orez, malai. S-au lipit cativa de placutele raid, dar tot mai sunt.
Astept si eu solutii salvatoare...pentru noi
Soleil spune:
Arunci tot ce e deja contaminat(faina, orez, gris, etc), eventual speli bine dulapul. "Prafurile" pe care le cumperi de-acum incolo le pastrezi in borcane de sticla, inchise bine, nu in pungi de hartie.
Edit: am papat niste cuvinte la cafea
Mediajust spune:
Dupa cer arunci pungile si speli bine dulapurile, pune cativa catei de usturoi cu coaja cu tot in noile fainuri. Nu capata miros faina/malaiul/pastele, si animalele nu se mai apropie.
catrinik spune:
Imi aduc aminte ca mama punea in pungile cu faina ceva metalic: o lingura, un cutit.
Dar nu mai tin minte daca dadea rezultate.
Mada spune:
am avut si e toata vara nu stiam de unde tot apar, ma gandeam ca de la fructe ca tot timpul aveam pe bufet desi alea de fructe sunt altfel, sunt mustele alea "bete"
Am vazut de unde tot ies, de fapt am incercat sa folosesc parca gris si era plin, am aruncat in ziua aia tot ce aveam rpin dulapuri, dar tot, pana si in plicurile cu ceai erau, gaurisera tot si punga si plic.
Am sters bine dulapurile, am uscat cu o carpa. Si asta a fost, dar va spun pana nu aruncati tot, faina, gris, pesmet, ceaiuri, condimente sau ce tineti in dulapurile respective nu veti scapa.
Luati altele proaspete si asta e.
De multe ori le poti cumpara gata cu insecte din magazin...
Ilinca si Rares