Fetita mea da din cap repetat - parca zice nu
Ieri la culcare BB al meu tot dadea din cap desi mincase. Nu am mai vazut-o pina acum. Ea mai face ziua asa cind are jucarii, parca vrea sa le manince repede.
Am fost la un doctor si mi-a zis ca daca e simptom izolat nu inseamna mare lucru. BB e slabuta dar deja merge in picioare, face pasi pe linga mobila.
Mai face vreu BB mic asa?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
alex_andra spune:
Buna
Eva mea are 10 luni. Si ea da din cap. Se distreaza si rade pt ca ameteste. Sau mai din din cap cand vrea sa danseze. Am mai vazut si alti copii facand asa. Mai dadea din cap cand era mai mica, pana adormea, de facuse o ditamai chelia.Daca doar da din cap si nu are si altceva, eu zic sa nu te impacientezi.
Andra.
Tala spune:
Si puiul meu a facut asa (mai mult cand era BB) cand isi dorea ceva ff mult (a inceput cu sanul si a continuat cu diverese feluri de mancare sau chiar jucarii). La inceput am intrebat si eu pediatrul (mi se parea ca-i tremura si un picorus cand facea asa, chiar ma gandeam la o hipogliemie, ceva) dar mi-a zis sa nu-mi fac probleme si a trecut pe masura ce a crescut. Nu facea zilnic (destul de rar, mai ales cand era f mic si sugea si i se facea f foame).
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
anna-mama spune:
Si baiatul meu de 10 luni a avut o perioada in care facea asa, de obicei cand se alinta, era incantat ca vine la noi pe picioarele lui, dadea din cap si-si pierdea echilibrul Mai face uneori cand vrea sa adoarma. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
adialex spune:
si a mea facea la fel cand era micuta, si eu ma speriasem la un momentdat; dar cineva mi-a zis sa urmaresc daca nu cumva ii dau dinti sau maselute, si asa a fost ; cand incepea sa dea din cap, stiam ca urmeaza sa apara un nou dintisor.
multa sanatate!
danielatt spune:
Eu zic ca mai toti copii au faze pe care trebuie sa le experimenteze. Si Matei pe la 1 an, avea niste gesticulari aiurea care chiar ma pusesera pe ganduri.L-am tinut sub obsercatie, ii explicam cu blandete ca nu e frumos sa faca asa si in cateva luni gata...
Parerea mea este ca ei isi descopera in timp diverse aptitudini: dat din cap, descopera ca au maini etc..eu zic sa nu te ingrijorezi, explica-i bland si o sa fie totul bine.
sanatate multa
Crinutz spune:
Si puiutul surorii mele, de 10 luni da din capsor, cam de cand s-a nascut. Si ea e ingrijorata. E un fel de tremur asa de cateva secunde, parca ar zice nu si parca si ofteaza uneori. O fi vreun sindrom ceva?
ellinia spune:
Acum imi amintesc ca am avut si noi un episod din asta, nu mai stiu exact varsta, dar stiu ca dadea repede din cap si radea apoi, ametea, i se parea lui interesant. A tinut putin, a descoperit alte senzatii ulterior.
vlahos spune:
bb meu, de 8 luni, da si el din cap cind e in scaunel isi feraca, mai bine zis capul de spatar, e ok ea se disteaza dupa cum am vazut eu
roxy spune:
buna, vad ca majoritatea ti-au spus ca e un mod de distractie a lui bebe, dar cel mai bine tu stii ce e de fapt.Nu e bine, parerea mea nici sa te stresezi prea tare dar nici sa te culci pe o ureche ca se distreaza copilul, si de fapt sa fie ceva ce doar un medic isi poate da cu adevarat seama .
Parerea mea e ca sa fii pregatita cu un aparat foto si atunci cand face sau macar aproximativ sa o filmezi si cu filmuletu , sa mergi la doctorita in prima faza si sa-i arati.Ea e in masura sa iti spuna daca sa mergi la altcineva competent sau e vorba de faptul ca bebe isi descopera ca poate face cate ceva cu partile corpului si ca exerseaza.
Poti sa vezi de asemenea daca este absest atunci cand face asta, sau se distreaza in sensul ca face si apoi rade sau e o stare de veselie...tu il vezi , noi ne dam doar cu presupusul.
Nimic nu trebuie neglijat sau tratat dupa ce crede unu sau altul, oricat de bine intentioneti am fi noi de pe forum.
Multa sanatate si fa-i analizele sa excluzi orice carenta, magneziu, calciu, etc...si apoi vezi daca o poti filma, ca sansa sa faca de fata cu doctorita cred ca e mica, da asa poate si ea vedea ce e nu doar sa-si dea cu presupusul.
Sa ne spui si noua ce e de fapt...