Ajutor ! mi-e groaza sa mai incerc sa alaptez

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna,

Eu am alaptat cu mameloane de silicon timp de 1 an si 2 luni. La inceput ma stresam tare cu sterilizarea, apoi m-am mai relaxat, pe masura ce a inceput sa bage lucruri in gura, nu mai avea rost, le spalam bine si gata. Ideea e ca daca bebele nu are de ce apuca, se streseaza. Nu stiu de ce e un curent asa impotriva acestor mameloacne, sunt bune si pentru copil si pentru mama, daca are sfarcurile mici. La un moment dat Dani tragea si o parte din areola in sfarc, se forma un vid si nu cadea deloc, chiar daca se dezlipea de san de pe margini. Cred ca regleaza cumva si fluxul, pentru ca ramane ceva loc in care se aduna laptele pe care copilul nu il inghite, nu prea stiu cum sa explic. Zau, merita sa incerci, macar sa vezi cum e. O prietena de-a mea a spus ca sunt a 2-a mare inventie dupa Pampers, ca numai dupa ce si-a pus a reusit sa ii dea fetei ei prima masa completa.
Si fii calma, fara ajutoare, adica cum cineva ii intoarce capul lui bebe, tie ti-ar placea sa te tina cineva de cap cand mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si Gh a avut frenul lingual f f scurt, dar eu ii bagam cu degetele areola cat mai mult in gurita, apoi sustneam extrem de bine sanul, ca sa nu il scape si a reusit sa suga bine de tot. Trebuie pe concret vazut....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

alina, ce ai mai facut?

daca ai putea vorbi cu o persoana specializata ar fi super. la noi exista un serviciu care se cheama "a 10-a luna", o asociatie de moase care iti vin acasa orice zi din saptamana (si gratis ) si pe mine m-a ajutat foarte mult la prima fata una din ele.
daca nu erau asistentele de la spital si moasa asta laura mea manca biberon exclusiv cu siguranta la cate probleme am avut la inceput cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sabina, sigur. Ziceam doar sa nu fi fost omis din vedere si asa ceva...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Fetelor nu am vesti bune. Bebe nu s-a simtit prea bine in ultima vreme (are o combinatie de chestii chinuitoare : colici+ rani in funduletz+ o haraiala innecacioasa in gat care parca il sufoca si se sperie ...)asa ca eforturile cu alaptatul au trecut pe planul 2 ca n-am mai avut inima sa-l chinui. A venit si doctorul sa-l vada dar pur si simplu am fost prea stresata sa-l intreb si de faza cu frenul lingual.
Intre timp apucasem sa-mi iau mameloanele de la Avent (marimea mica)dar n-am apucat sa le incerc decat odata si sunt super dezamagita. Chestiile alea nu stau acolo de nici o culoare, bebe a ramas cu ele in gura, n-a reusit sa suga nici un strop (mai degraba a supt fara decat cu ele). Mie imi ajunge sfarcul doar la jumatatea sfarcului de la mamelonul de silicon,in rest ramane gol, ma gandesc ca de aia nu stau ele fixate, sincer chiar nu pricep cum le-as putea folosi si tare imi pusesem speranta in ele.
Singurul lucru pe care l-as mai incerca ar fi cu consilierul acela de alaptat de care zicea Muuh, dar sincer ma intreb daca nu-i prea tarziu (adica bb suge la greu bibe de cam mult timp...)
Muuh, imi trimiti te rog pe PM numarul celei care vine acasa- poate stii si un pret, macar orientativ, raman datoare !!

Mergi la inceput