Sezatoarea canadiana (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

rocs, ma amuz si de voi atunci, bine c-ai zis ca nu stiam...

Ma duc la poze...

Editez sa nu mai scriu unul: Simonna, lasa ca io stiu povestea unturii pe paine ca-n aluat...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nelia nu vazuse tortul inainte de aia era asa mirat
off ce repede cresc copiii astia, eu ma uit la poze cu tudor cand era mic si nu-mi vine sa cred ca e mai mare ca mine

ange ce pofta mi-ai facut de sorici

multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mamaana,pai si mie mi-am facut pofta de sorici
dar nu ne-ai spus daca ti-am dat sau nu raspunsul corect

Mergi la inceput

pai eu nu stiu raspunsul , voiam sa aflu de la voi, nu sa vad daca stiti
am intrebat pt ca mi-am adus aminte ca sora mea are o reteta de prajituri bune bune care parca erau facute cu osanza; ii cer reteta si fac si eu (daca am timp) anul asta...cred ca eram 'domnisoara' cand am mancat ultima data prajituri din alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nelia sunt bine multumescMamica cu program complet
Si alerg la serbarile de la gradi, scoala.
Apoi de maine in fiecare zi la prajitMaine ma mai masoara si de luni gata, incep bronzul.
Daca scap si de luna ianuarie, pot sa zic ca is aproape gata. Mai rau e ca tb sa ma invart cu pisoiul dupa mine.
V-am zis ca am rezolvat cu trezirile de noapte? Doarme cu tatiSi sunt in soc in fiecare dimineata, ca ba e in patul mare, ba are sticla de lapte in pat. ca nu se lasa de papat.
Rocs, zici tu zici, da nici eu nu am dormit noaptea ca ma tot uitam pe geam de duc motanul la scoala sau nuLasa ca mai bine sa se alerteze decat sa nu le pese
Eu nu am apucat sa vaz poze, dar din cate ziceti nu vreau sa vaz pe ktrineltanara si frumoasa ca mor de invidie
Da vreau sa vad fetita frumoasa.
Ana, felicitari felicitari! Ei, uite cum se arata si soarele pe la unele case
Ina, pacat ca au facut asa ceva mamei tale. Eu pe langa cel cu pricina am avut unul de 15 ani cel putin si nu i-am lasat nici sa faca biopsieCu aceasta ocazie s-a constat ca era ok.
Vezi daca aveti vreun magazin de mastectomie ca poate iti pot da o proteza pt ea din donatii. Eu asa ii luasem lui sora mea pe vremuri. Ca sunt destul de scumpe. Eu am luat cu 350 una
mqqm ce bine ca mai vii pe aici
mamaana cum mai e piciorul?
Ange da ce de timp ai!Iti trimit picii mei?
Simonna cum mai e missZ?
denisam, Mona cineva pe acolo? khristin, nu ai luat vacanta?
Magda, te las mai la sfarsit, ca am patit-o si eu cu al meu, mi-a venit cu o hartie cum ca a aruncat cu o piatra intr-un copil
Sa mor de nervi nu alta. Si cica nu el, brain-ul lui l-a pus sa faca asta, apoi ca his body nu l-a ascultat
Am vazut negru in fata ochilor, dar am un motiv bun de acoperire ca nu am gasit lego cu pricina
Vai ce zile ne asteapta...
Gata timpul meu, ca alearga al mic intr-una si pica tot la fel, si e cu mana in wc sau roade scaune si paturi.

DanaP drum bun si vacanta placutaCum e piciorul?

Numai bine tuturor si spor la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

daiopri,am,am.sunt ca si in vacanta
ai grija de tine.si de pisoi binenteles.
weekend fain tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

intru pe fuga, trebuie sa merg sa iau baietii.

Vroiam sa va zic de un concert de colinde romanesti si nu numai, maine seara la ora 19:30, prezentat de ansamblul vocal Gloria.

CHAPELLE NOTRE-DAME-DE-BON-SECOURS
400, rue Saint-Paul Est, Vieux-Port, H2V 1H4

Intrarea libera.

O zi faina,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cami, Ana ! sunt tare fericita,
lucrarile prezentate cindva la HEC erau parfum.

traiasca rodiola
Olga, uite asta e, face minuni:)):
http://www.iherb.com/New-Chapter-Rhodiola-Force-300-30-Vcaps/2503?at=1

Daiopri, eu credeam ca ai terminat! tinem pumnii inca odata

mai, e o atmosfera faina la mine la job azi, se impart tort, cioco, voie buna , ca in vremuri apuse;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

daiopri parca genunchiul e mai bine: ma tot dau cu bengay si alte creme, am genunghiera, aseara mi-am pus frunza de varza (l-am rugat pe fi-miu sa o arunce la gunoi aseara si s-a aspalat repede pe maini ca mirosea). dar tot nu pot sa urc / cobor scari (si cat l-am rugat pe al meu sa luam bungalow si nu m-a ascultat)
tin pumnii pentru saptamana viitoare si cat o mai dura

Mergi la inceput

ana si la noi e la fel: tocmai ce s-a incheiat un silent auction si am mancat cookies, dar am si castigat casti pentru playstation 3: au mai vandut cate ceva de pe aici, plus cam toate cadourile primite din alte parti, au strans bani pentru food bank

Mergi la inceput