FIV 259
Raspunsuri - Pagina 13
sophie76 spune:
kitta multumesc de raspuns
. Eu cred ca duminica vei veni cu o veste si mai buna!!!
sophie
kittyke spune:
Kitta
in continuare, totusi nu e negativ si asta ne da speranta de 
Sa dea DD ca pana duminica sa se dubleze 

Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Libra - da. Pana cand ....nu te pot ajuta. In cazul meu la prima si cea mai lunga sarcina, in luna 5 mai aveam inca progynova. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Multumesc frumos!
_
made in Romania, '73
ALRAK spune:
Ce mult ati scris in doua zile.... activitate , nu gluma
.
Au aparut gemenasii, felicitari gravidutzelor de gemenasi si de cate un puiut 

.
Kitta, rezultatul este peste 5, DD sa ajute sa se dubleze de acum incolo 

tuturor
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Fetelor ma bucur mult ca v-ati simtit atat de bine la intalneala, si uite ca v-am cunoscut si eu un pic mai mult, chiar daca n-am fost prezenta! Ce noroc cu pozicile! Sunteti asa tinere si optimiste si asta imi da si mie mai mult curaj! ![]() |
Eu sunt cea mai tanara de acolo am 21 de ani
si trebuie mers mai departe 
Doamne Ajuta!
Blanche25 spune:
Kitta pumnii stransi, si eu stiu ca pregnilul se elimina 1000u pe zi...si de marti pana vineri...nu cred eu ca iesea valoarea asta degeaba....da Doamne sa creasca

catalina2307 spune:
Blanche - la multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si fericita. Te pup si te imbratisez.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Liana30 spune:
KITTOOOOOOO io zic ca esti fatoooo..da-l draku de pregnil..io am fost imbibata cu de toate si in z8 mi-a iesit beta de 8 si ceva..nu a mai influentat-o nimik.asa ca sunt sigura ca esti..legat de ziua ta..dehh muma am imbatranit di tot..de dilit si mai mult decat eram
asa ca ieri m-am vazut intr-o zi de vara
si mi-am adus aminte ca-i ziua ta..si ca nu cumba sa mi-o ia altcineva inaintee m-am aruncat sa-ti urez toate cele..acu stau si ma gandesc ca nimik nu-i inatamplator
cred ca ampresimtit io ceva..ceva
asa ca te puppp fatooooo
Blanche La multi ani!!!
te pup
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
carla_2008 spune:
Kitta de marti pana vineri sunt 4 zile,iar 2500ui se elimina in 3 zile.Duminica te asteptam cu beta dublu.!!!!!!!!!!

Fetelor in ce conditii se recomanda gravidelor sa bea Gatorade(de catre cadru medical bineinteles)?
+6
Dragaica spune:
Blanche La multi ani !
Fetelor eu azi sunt ziua a 7 a de la ET, ma mananca palmele sa fac un test
, a mai facut cineva test in ziua a 7 a de la ET cu blastocisti?
Sunt sanse ca progesteronul sa influenteze rezultatul?????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica