FIV 259

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

kitta multumesc de raspuns. Eu cred ca duminica vei veni cu o veste si mai buna!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Kitta in continuare, totusi nu e negativ si asta ne da speranta de
Sa dea DD ca pana duminica sa se dubleze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Libra - da. Pana cand ....nu te pot ajuta. In cazul meu la prima si cea mai lunga sarcina, in luna 5 mai aveam inca progynova.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Multumesc frumos!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Ce mult ati scris in doua zile.... activitate , nu gluma .
Au aparut gemenasii, felicitari gravidutzelor de gemenasi si de cate un puiut .
Kitta, rezultatul este peste 5, DD sa ajute sa se dubleze de acum incolo
tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Fetelor ma bucur mult ca v-ati simtit atat de bine la intalneala, si uite ca v-am cunoscut si eu un pic mai mult, chiar daca n-am fost prezenta! Ce noroc cu pozicile! Sunteti asa tinere si optimiste si asta imi da si mie mai mult curaj!

Eu sunt cea mai tanara de acolo am 21 de ani pe un picior.

si trebuie mers mai departe

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kitta pumnii stransi, si eu stiu ca pregnilul se elimina 1000u pe zi...si de marti pana vineri...nu cred eu ca iesea valoarea asta degeaba....da Doamne sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Blanche - la multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si fericita. Te pup si te imbratisez.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITTOOOOOOO io zic ca esti fatoooo..da-l draku de pregnil..io am fost imbibata cu de toate si in z8 mi-a iesit beta de 8 si ceva..nu a mai influentat-o nimik.asa ca sunt sigura ca esti..legat de ziua ta..dehh muma am imbatranit di tot..de dilit si mai mult decat eramasa ca ieri m-am vazut intr-o zi de varasi mi-am adus aminte ca-i ziua ta..si ca nu cumba sa mi-o ia altcineva inaintee m-am aruncat sa-ti urez toate cele..acu stau si ma gandesc ca nimik nu-i inatamplatorcred ca ampresimtit io ceva..cevaasa ca te puppp fatooooo

Blanche La multi ani!!!te pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Kitta de marti pana vineri sunt 4 zile,iar 2500ui se elimina in 3 zile.Duminica te asteptam cu beta dublu.!!!!!!!!!!
Fetelor in ce conditii se recomanda gravidelor sa bea Gatorade(de catre cadru medical bineinteles)?

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Blanche La multi ani !
Fetelor eu azi sunt ziua a 7 a de la ET, ma mananca palmele sa fac un test , a mai facut cineva test in ziua a 7 a de la ET cu blastocisti?
Sunt sanse ca progesteronul sa influenteze rezultatul?????????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput