Locul fetelor Nou -Venite (51)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Polo eu am facut deja bradul,am unul artificial de vreo 2m si iese destul de dragut,cu cteva zile inainte de Craciun pun si crengute de brad in vaze si cateva aranjamente naturale![]()
Astazi am cumparat si eu cate ceva din lunga lista de cumparaturi pt sarbatori,continuarea maine ,sa ma ajute si grasul meu![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mvb spune:
Polo eu nu am gasit reteta
...linkul tau nu ma ajuta cu nimic...
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
polo spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/2820/Rulada-de-cascaval-cu-sunca/
Acum merge?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Polo eu nu am gasit reteta ...linkul tau nu ma ajuta cu nimic...![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Merge.
Am uitat sa spun ca eu nu dau oala de pe foc dupa ce adaug cascavalul, dau focul mai mic si las asa pana se topeste cascavalul.
polo spune:
Cora. as vrea si eu artificial (prea mare prapad cu astia taiati), dar sotului cica nu ii miroase a brad si apoi cica nu avem unde il depozita
. Ce-i drept, m-ar cam incurca in casa, dar as putea sa il depozitez la soacra-mea ca sta la curte sau in uscatorul parintilor mei .... dar caposu' nu si nu.
mvb spune:
oau, arata delicios

...o sa fac si yo![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Bradutul meu se desface in trei parti,crengutele se strang usor,chiar nu ocupa loc mult,eu il tin pe sifonier in dormitor
,mi se pare mult mai practic si astfel il impodobim de la 1 decembrie pana pe la Sf Ioan![]()
Crengutele de brad improspateaza aerul in casa![]()
Lia73 spune:
fetele am mancat slana cu mustar...criminala..aveam pofta
+7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
lorin7774 spune:
Polo, eu sunt foarte multumita de aparat. Dupa ce am trimis link-ul am vazut si continutul articolului si ca autoarea este nemultumita. pot sa o contrazic si sa-ti spun ca toate tipurile de cafea ies foarte bune, cremoase, cu spuma exact ca in poze, iar taria o stabilesti tu in functie de gust; cantitatea de apa nu e predozata, lasi sa curga cat vrei.
si noi avem probleme cu bradul....in fiecare an am cumparat natural, nu in ghiveci. si l-am impodobit pe ascuns, cat dormea Miruna, ca in conceptia ei, mosul aduce bradul. Anul asta nu stiu ce vom face. Mi se par destul de scumpi cei artificiali (400-500 de lei) iar cel in ghiveci mi se pare prea mic.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 fetele am mancat slana cu mustar...criminala..aveam pofta ![]() +7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Lia-da- paunitei tot ceea ce ii place sa creasca mare si frumoasa