BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 19
ritm_alert spune:
sarrah felicitari si sa iti fie bine.ti-o spun din tot sufletul. trebuie sa intelegi ca daca eu si alte persoane de aici ne-am sesizat nu a fost decat pentru ca stim ce inseamna hiperstimularea si ce consecinte poate avea pentru intreaga sanatate din fericire tu ai rezistat foarte bine atacului hormonal. va rog sa nu duceti discutiile in alte directii am spus ca nu am copii si imi mentin afirmatia la fel cum am spus ca am un singu alt ID pe forumul asta cu care nu am mai scris de mult dar v-am citit si v-am tinut pumnii. asta e tot.nu sunt nici o scelerata care isi neaga copii cum v-ati grabit sa ma caracterizati nici o dementa de pe net cu 5000 de IDuri nu am nici macar doua in acelasi timp nu vad care e problema.nu am scris pmuri nimanui iar ce am avut de spus am spus si voi continua sa spun indiferent cati copii si ce nume imi veti atribui.doctorita (cred ca e ginecolog cu multe seminarii fiv altfel nu s-ar fi bagat) care s-a pronuntat pe acest topic a spus multe minunatii printre care si perla rara : da frate e mult 41 de foliculi si 6700 estradiolul.asta incerc si eu de cinci pagini incoace sa zic si nimeni nu era de acord pentru c ar fi lovit in sfinta clinica!!uite ca pana si o patizana a clinicii printre iverse chestii aruncate la dresa mamei denaturate care as fi recunoaste ce incerc eu sa fac sa se inteleaga de cateva zile.inca o data succes tuturor si o sa continui sa citec subiectul asta pe care nimeni nu se lasa manipulata si totul este minunat si impecabil. din cand in cand o sa vin sa reamintesc cititorilor ca la aceasta clinica se face fiv pe loturi ca poate amanuntul trece neobservat de catre cei care citesc aici.stiu ca voi care scriti sunteti pe deplin constiente stiu stiu stiu sanatate si succes!!
Dana_bebe spune:
Ritm alert cred ca e clar tuturor ca a fost hiperstimulare dar dupa 5 zile de tratament Sarrah este bine multumita doctorilor si lui Dumnezeu!
Hai sa oprim cearta asta ca nu are nimeni nimic de castigat din ea.
Ce era de inteles s-a inteles. FIV-ul pe loturi cu medici din alta tara are si riscuri - cine vrea sa si le asume acum le stie si semneaza oricum un acord in care e deacord cu tot. Este greu sa ti se trimita niste valori si tu sa-ti faci o imagine a pacientei. Din pacate la acest lot D-ul Doctor Diakoumakos a vazut pacientele o singura zi in timpul stimularii mai exact in ziua 6 - cand lucrurile erau inca la locul lor, sub control - sau cel putin asa pareau. Din fericire el a facut punctiile si embrio transferurile - cred ca asta si asteptam de la dansul. Speram ca totul sa fie bine pana venea el si totul sa fie cu happy end. Nu a fost asa... Data viitoare sunt convinsa ca situatia va fi gestionata mai bine.
Cat despre embriolog - Tassos nu cred ca are nimeni ce sa-i reproseze - poate doar D-na Balea ca i-a luat ecograful din mana azi
.Mi-ar placea sa fie toti doctorii asa de umani cu embriologul acesta - dar na probabil ca toate greutatile te fac sa fi mai dur. E mult mai linistitor sa te staduiesti sa creezi mii de minuni in laborator, sa realizezi ca la fiecare reusita l-ai ajutat si tu pe Dumnezeu sa o infaptuiasca, ca ai fost mana LUI pe pamant.
Din fericire starea Sarrei s-a imbunatatit repede si acum e graviduta in mod oficial, are si embrioni buni de rezerva asa ca tot raul a trecut. Sa fie bine pana la capat, asta ne dorim, nu?
Cat despre tot ce s-a scris mi se par mizerii in plus acoperirea sau negarea erorilor nu duce la nimic bun. Realizarea lor si repararea este un act de maturitate si profesionalism. Suntem toti oameni supusi greselilor iar cand acestea nu au efecte negative pe termen lung e cu atat mai bine. Din orice rau oamenii inteligenti invata.
Puteti sa mergeti mai departe si sa incurajati fetele care astazi au avut et-ul? Eu zic ca ele merita mai multa atentie acum decat orice orgolii prostesti!
Pentru moderatoarea acestui topic si nu numai- Crinone 8% -citat dintr-un mail primit de la o prietena: "1 pack of Crinone /15 pcs costs approx 580 CZK it means not more that 25 EUR". Poate resusesti sa comanzi in Cehia.
Un moderator are rolul de a media conflicte nu de a isca unele. Nu toti trebuie sa fim deacord cu tine pentru a fi prietenii tai. EU una apreciez mai mult un prieten sincer, care spune ce gandeste decat unul fals.
Cat despre afirmatia ta trimisa pe mess ca te urasc - nu e cazul, nu sunt genul. NU accept insa minciuni si jumatati de adevaruri de la nimeni. Poate ar fi bine sa mentionezi pe prima pagina ca toate FIV-urile tale reusite au fost in Grecia cu blastocisti nu cu embrioni de 48 sau 72 de ore, cu aceiasi medici dar cu mica diferenta ca au fost langa tine zi dupa zi nu doar o zi din stimulare.
NU este cazul sa explic diferenta 48-72 de ore - blasto- chiar tu mi-ai spus ca de la 20% sanse la 48 sau 72 de ore cresc la 60% la Blasto. Enorma diferenta pentru amaratele de noi, diferenta de care insa ai uitat sa mentionezi.
Din nefericire la Biogenesis Fertility Center nu se fac inca ET cu blasto dar au promis ca in viitor vor face si asta.
Speram tot ce e mai bun din cele 20 de procente, nu? Atata avem acum!
Poate doar sa fi pus Tassos lipici la embrionuti ... in el sta toata speranta noastra si in mana magica care i-a asezat in burticile memelor.
Nu astept nici un raspuns de la tine.
Arianna_M - hai sa trecem peste rautatile astea! Fetele au nevoie de sustinere nu scandal! Observatie: mesajul tau este off topic.
Sarrah, Ruxandra, Noname, Mirela!!! 

De maine incepem sa numaram zilele pana la petrecere, nu?
Arianna_M spune:
[quote]citat din mesajul lui Dana_bebe
Arianna_M - hai sa trecem peste rautatile astea! Fetele au nevoie de sustinere nu scandal! Observatie: mesajul tau este off topic.
Ce rautati ??? .....si ce daca era off topic ?
ti se pare tie k eu nu am sustinut fetele de aici ? cred k ma confunzi.
Viitoare 
ritm_alert spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Fetelor au intrat copii de la gradinita in vacanta ??? Viitoare ![]() |
copii de la gradinita nu sint in vacanta inca o sa ma duc sa iau puiul joi cand sint libera.pentru ultima data:nu am copii nu am mai multe id-uri cu care scriu pe forum nu sunt denaturata si nici bolnava psihic cum ati incercat sa ma scoteti nu am nimic cu nimeni dar nu suport manipularea.si vad ca danabebe este curajoasa si demasca manipularea.pai pana si eu am crezut ca sarrah a fost bine daca ea cu mana ei (daca o fi fost mana ei!!!!) a scris ca e bine.m-am mirat mult ca la un estradiol de 5500 explodeaza ovarul si ea la 6700 se simte perfect am zis ca o fi ea din otel si altele din carpe.dar vad ca dana restabileste adevarul sarrah a fost hiperstimulata si sub tratament timp de cinci zile.eu ii urez din suflet sa fie bine sa fie gravi si sa ajunga mamica asa cum merita.dar va rog sa inregistratati aspectul:inteleg ca sarrah a fost sub tratament pentru hiperstimulare zilele astea iar pe forum s-a strigat pe zece voci ca totul e perfect, ca eu bat campii cu hiperstimlarea.las persoanele care citesc sa judece singure.
goldi spune:
Ma intereseaza clinica, ma interesati voi, ma intereseaza dr D, asa ca mai arunc cate o privire peste gard
.... am vazut din pacate si conflictul iscat in ultimele pagini.
Nu pot spune decat:
Dana 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
catalina2307 spune:
Dana bebe - tu pt mine nu existi. Pe cuvant ca imi face de 100 de ori mai multa placere sa discut cu ritm alert &company.
Pe prima pagina scrie unde am facut eu FIV-urile.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
mihaele spune:
Dana bebe vad ca te-ai aliat cu ALERT!!!! Draga mea sa te ajute DD sa reusesti si vei reusi din cauza incompetentilor care ti-au facut fiv-ul,care te-a vazut doar in zi 6 de stimulare si care nu a facut Et cu blasto.Rautatile vin si din partea ta.Am o intrebare te-a obligat sau manipulat cineva sa mergi la aceasta clinica incompetenta???? si un sfat vreau sa-ti dau hai sa fim mai buni si sa nu dam in oamni care ne-au ajutat fie el ajuroul chiar cu un sfat.
Eu ati doresc din tot sufletu bafta sa fie rezultatul mult dorit de tine.
Fetelor va doresc sa veniti toate cu beta mareee de la incompetenti astia.

Puisori dragalasi
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Speram ca totul sa fie bine pana venea el si totul sa fie cu happy end. Nu a fost asa... Data viitoare sunt convinsa ca situatia va fi gestionata mai bine. |
Concret, in ceea ce te priveste, spune-le fetelor de ce nu a fost asa. Nu ceea ce crezi, ceea ce ai auzit sau ceea ce ai discutat pe la colturi. Cazul tau. Fiv-ul tau. Cum a fost gestionat si cum ar fi trebuit sa fie. Sau cum nu ar fi trebuit. Lasa-ne cu filozofiile. Clar si la obiect cazul tau. Pe puncte.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

mult succes in ianuarie ! o sa fii pe maini bune !