BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 18
miki01 spune:
Salutare viitoare mamici!
Am si eu o intrebare: este cineva care a facut ICSI+punctie testiculara aici la clinica? Cam cat este timpul de asteptare pt prima consultatie?
Merci!
Edit: de fapt, 2 intrebari! ![]()
Pysy, felicitari multe, multe!
Sarcina usoara si la termen!
Multa bafta fetelor in focuri!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Salutare viitoare mamici! Am si eu o intrebare: este cineva care a facut ICSI+punctie testiculara aici la clinica? Cam cat este timpul de asteptare pt prima consultatie? Merci! Edit: de fapt, 2 intrebari! Pysy, felicitari multe, multe! Sarcina usoara si la termen!Multa bafta fetelor in focuri! Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2 Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
Multumesc frumos

Eu cand m-am programat nu a durat foarte mult,daca nu ma insel cam 2 saptamani,dar acum depinde cat de aglomerat este...oricum suna la clinica si intreaba pt ca fetele sunt super dragute.
pysypisi spune:
Fetelor recomandati-mi si mie un dr bun din Bucuresti la care sa merg pe perioada sarcinii si sa si nasc cu el(ea).
miki01 spune:
pysy, merci de raspuns! 
Eu am nascut cu dr. Parvu (Sp Elias) pentru care nu am decat cuvinte de lauda. Toate monitorizarile (eco, consultatii) le-am facut la clinicile particulare unde colaboreaza si la sp am fost doar la nastere. Este un mare profesionist! Dar nu este cam departe pentru tine?
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Povestea puiului nostru
sarrah spune:
saluatre dragutelor,
gata, puiutii mei sunt in burtica la mama lor. am pus 2 embrioni de 8 celule, cei mai frumosi !(o fata si un baiat
) sper sa se prinda macar 1 !
intreaga echipa a fost la inaltime, ca de obicei !
mult succes tuturor fetelor , care au facut ET !
trebuie sa fim optimiste, vom reusi ! ne vedem pe 24 dec, in Ajun de Craciun cu multe beta pozitive
. la anul pe vremea asta o sa ne dam copiii cu saniutele!
mult succes si fetelor care urmeaza sa faca FIV ! rabdare si curaj !
catalina2307 spune:
Si eu tot la Dr. Pirvu merg si imi place foarte mult. Este atent la detalii, profi, sensibil. Prima oara ne-am intalnit anul trecut....in Ajunul Craciunului cand a venit sa ma cureteze desi nu eram pacienta dansului. Um om deosebit.
miki - urmatoarele consultatii vor fi in ianuarie din cate stiu. Alte detalii nu prea cunosc, decat ca prefera punctiile si nu biopsiile.
sarrah - bravo, tine puii cuminti in burtica ca avem planuri mari
.
ruxandra, noname, mirela, - bravo fetelor, sa fie intr-un ceas bun.
Si sar'mana pt "buline" stim noi cui, pup mare si beta pozitiv. ![]()
lucule - pup.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
miki01 spune:
Merci mult, Catalina!
Am sunat mai devreme si asa este, in ianuarie vor fi urmatoarele consultatii.
Probabil vom face o biopsie diagnostica inainte de urmatorul FIV.
sarrah, Doamne Ajuta sa fie bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 miki - urmatoarele consultatii vor fi in ianuarie din cate stiu. Alte detalii nu prea cunosc, decat ca prefera punctiile si nu biopsiile. [quote]citat din mesajul lui catalina2307 Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2
Povestea puiului nostru