BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ingeras - bravo, sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si bebei multi si sanatosi!!!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Aoleeeeeeu,
Stati asa, fetelor, ca a mai aparut o desteapta!
Ritm_alert, esti minunata.
Hai, ca iti spun eu, ca vad ca tot ceri pareri....
Toate fetele care decid sa faca un FIV stiu foarte bine la ce riscuri se expun. Absolut toate. Si daca nu ar vrea sa stie, si tot ar afla, pentru ca toate, fara exceptie, semneaza un consimtatamant informat, in care li se spune si care sunt riscurile tratamentului.
In alta ordine de idei, tu, care nu esti medic, poti avea o parere, pe care in mod evident, o poti scrie de cate ori vrei tu pe un forum public, cu oricate ID-uri ai vrea sa-ti faci, pana cand moderatorii te vor trage de urechi, sau nu...
Imi pare rau ca ai avut probleme, cu hiperstimulare si evident, nu doresc nimanui sa treaca prin asta, dar ce incredere putem avea intr-o persoana care neaga existenta propriului copil? Nimeni de pe forum nu incearca sa te convinga ca ai un copil. Dar sa ai un copil, pe care il duci la gradinita si sa spui ca n-ai???Asta seamana a comportament schizoid, combinat cu ceva accente depresive. Si nu te obosi sa ma intrebi cum de imi dau cu parerea. Da, ai ghicit. Sunt medic.
Da, ai dreptate cand spui ca un estradiol de 6700 este o valoare mare. 41 de foliculi sunt multi, adevarat, exista RISC de hiperstimulare, adevarat, dar asta nu inseamna OBLIGATORIU hiperstimulare. Si asta iti spun tot ca medic. Daca tu nu cunosti un medic, nu inseamna ca el nu exista. Daca tu nu esti la curent cu CV-ul unui medic, iti spun, poate spre surprinderea ta, ca nici un medic de pe lumea asta nu trebuie sa-ti trimita tie CV-ul la aprobat inainte sa se apuce sa-si faca treaba.
Cu alte cuvinte, fata mosului, vezi-ti de treaba ta. Incearca sa nu mai dai sfaturi "pertinente" in domenii care te depasesc cu mult.
Contrar parerii tale, oamenii astia chiar stiu sa-si faca treaba, iar faptul ca o persoana ce evidente dereglari comportamentale vine sa faca tam-tam-ul pe care il faci tu, nu-i va impiedica sa-si faca treaba in continuare. Cu competenta as spune.
Nu trebuie sa dai tu indicatii cand sa fie vazute pacientele de medici, ca stie fiecare ce are de facut
Asa ca posteaza tu ce vrei, unde vrei; da tu ce note vrei pe la fiecare subiect; consuma-ti frustrarile maniacale oriunde doresti, dar nu mai veni cu prostii care nu fac decat sa sperie lumea. Cand o sa ai cunostinte in materie, cand ai sa treci prin ani si ani de facultate ca sa ai o parere decenta cu privire la fiziologia si patologia reproducerii unane, asistate sau nu, atunci stam de vorba. Pana atunci, ai grija de copilul a carui existenta o negi, de gradinite si fotografii si lasa-i pe altii sa se ocupe de medicina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!'
Am intrat sa va spun ca am 9 embrionasi. Sunt ffff fericita!!!

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-danutza_04.htmlVreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ritm_alert
caci pe acest forum sunt permise si opiniile negative dar argumentate nu?

Sa ma anunte si pe mine cineva cand apar argumentele, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Catalino, de ce draq nu mi-ai spus ca astia dau scheme dupa ureche? Si de ce vrei sa ma manipulezi? Io chiar credeam ca suntem prietene

Pisic77, mare talent....ce frumos le zici, d-na dr

Mergi la inceput

Ca-s o manipulatoare. Si in nemernicia mea vreau sa te vad cu ovarele imprastiate. Cum de ce?! D'aia.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara ,,manipulantele,,mele dragi
In ciuda unora care se baga ca musca in lapte...vin si eu cu o veste super buna....ARE MAMI O INIMIOARA
Pentru asta tin sa-i multumesc din tot sufletul domnului dr.Diakoumakos si intregii echipe de la Biogenesis,care sunt intr-adevar o echipa de dr nemaipomeniti si profesionisti.
Bravo fetelor pt productia frumoasa pe care ati obtinut-o si mult succes in continuare,sa aveti embrionasi lipiciosi.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

felicitari pysy !!! iti ofer un buchet mareee de sa ai sarcina usoara !
cred ca te-am vazut azi la clinica !
intr-adevar o echipa de exceptie !

Mergi la inceput

pysy - yuhuuuu, sa iti traiasca si sa stea cumintica la caldura 9 luni.Bravo!!!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

felicitari pysy !!! iti ofer un buchet mareee de sa ai sarcina usoara !
cred ca te-am vazut azi la clinica !
intr-adevar o echipa de exceptie !

Mersi frumos!
Da te-am vazut cand ai coborat,azi a fost foarte aglomerat...deci nu duc lipsa de paciente.
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti si sa vii cu beta mare.

Mergi la inceput