BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Doamne ajuta !!!

Suntem langa tine Sarrah ...te asteptam cu beta mare !

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Hei Lacramioara, ce mai facefetita ta
Iulia Stefania???

As fi preferat sa nu ma bag,dar nu pot cind vad ca ai lipsuri mari la unele capitole.Nu vreau sate jignesc ,dar esti total deplasata cint iti renegi fetita si macardaca faci asta sterge mesajele in care apare numele tau real cu poze ale fetitei.

Sau scuze,Lacramioara e sora ta!virtual,ca e gratis

Mergi la inceput

Misa ....semnatura nu era a ei.....era a altei fete de pe forum.......nu a incadrat ea bine raspunsul acolo.

Viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Misa ....semnatura nu era a ei.....era a altei fete de pe forum.......nu a incadrat ea bine raspunsul acolo.

Viitoare

Mai fetelor am paralizat,are si un baietel.Nu pot sa cred.Imi pare f rau si imi cer scuze ca m-am bagat in discutie,dar uriti mi-s oamenii fatarnici.Asta e pt sora Lacramioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

am citit in 10 min tot ce s-a scris de la pag 3 si pana aici! este fenomenala, no comment.

Dar pana la urma, ce nu inteleg eu, draga ritm_alert, este urmatorul lucru: ti-ai spus punctul de vedere, te-ai asigurat ca fetele l-au citit si inteles, care mai este sensul insistentelor si continuarii mesajelor tale? Pt ca pana la urma, toate fetele sunt majore si vaccinate, isi cunosc limitele si stiu ce fac. Zic eu. Asa, ca una care a trecut prin asta si care a facut multe in disperare de cauza in 5 ani de infertilitate si inca 3 de sarcini pierdute, dupa nasterea Mayei si sa stii ca urmatorul FIV mi-l fac si eu la Biogenesis, na si sa stii ca sunt si prietena cu Catalina si ea m-a manipulat si o sa-mi dea bani sa fac urmatorul FIV si o sa-mi convinga si sotzul, care n-o cunoaste inca si nu stie ce-i poate pielea, sa mai facem inca un fiv, ca nu prea vrea.
Si sa mai stii ca, asa, cu toata manipularea ei, Cata mi-a sarit in ajutor cand era sa pierd sarcina si mi-a dat Pregnyl. ca am pierdut-o, asta a fost tot vina ei, ca nu mi-a dat bani sa ma duc la greci

Sunt convinsa ca o sa ma urasti dupa mesajul asta, dar daca vrei pot sa-ti pov eu cum e sa faci fiv la giulesti, cu marinescu, care are 70 de ani experienta. faci ET cu blasto ca ei pleaca la Congres, ti se intrerupe stimularea sau se amana FIV-ul ca a "intervenit ceva" in programul medicilor etc etc. Dar ti se spune dupa ce ai fost deja inhibata si stimulata 7 zile. Dar, repet, decizia este a fiecareia dintre noi. In cardasie cu catalina, ca ea tre' sa ne dea voie

Iar pt ca ai un copil si nu recunosti, apai pt asta sa-ti fie rusine! mai mult nu mai comentez, ca-mi da Catalina avertisment.

Aaaa si daca vrei mai postez o data la inceputul cap urmator, ca asta se termina, si sa citeasca toata lumea!

Si, in afara subiectului, fetelor, rog sa ma felicitati la max, ca sambata i-am spus "da" tatalui mayei! poze cand le primesc. Maya a fost un pic suparata ca pe ea de ce n-a intrebat-o nimeni cu cine vrea sa se marite??!!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Si, in afara subiectului, fetelor, rog sa ma felicitati la max, ca sambata i-am spus "da" tatalui mayei! poze cand le primesc. Maya a fost un pic suparata ca pe ea de ce n-a intrebat-o nimeni cu cine vrea sa se marite??!!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Super tare Maya !!!

Felicitari !!!.....casnicie frumoasa si sa vina bb 2

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sar'na. Dupa 13 ani, doar ca sa putem sa nasim cum se cuvine la anu'!
Da... si seara m-a intrebat, cand am culcat-o: gata, am terminat cu cuninia civila? ne-am maritat?!"

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Ingeras,felicitari si un buchet de (trandafiri rosii).Sa fiti fericiti alaturi de Maya si alatuti de bebele care va veni el....cit de curind.Maya????-fara cuvinte,f tare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ingeras- felicitari !!!!
Si pt Maya mii de - e senzationala.

Succes in continuare- si cat mai curand bb 2.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput
Mergi la inceput