MENIU PENTRU CRACIUN SI REVELION

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Lulu,te rog, poti sa postezi reteta cu salata de peste?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Claudia, m-ai salvat!Chiar eram in cautare de retete de dulciuri de post fiindca pana la craciun as vrea sa sfintesc casa.Nu ma gandisem ca se poate face si fara lapte praf, iar ideea cu untul topit si pus deasupra e super.Bine, eu o sa pun margarina.
Multam de pont

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Cu drag Violeta... sa va fie de bine!
E cea mai buna prajitura cu mere mancata de mine! Merele trebuie sa fie multe... asa imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

monica, am pus in albumul meu cateva fotografii care sa te inspire in aranjarea si servirea meniurilor, oricare ar fi acelea. prezentarea impresioneaza pe oricine.
in alta ordine de idei, hildegard ne salveaza (si ne baga in boale!!!) cu actualizarea unui topic senzational. nu-ti ajunge o viata sa pregatesti tot ce ne propune ea, retetele sunt absolut o.k. si cat se poate de diverse.

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Nu stiu daca e prea devreme sau nu dar indraznesc sa va cer sfaturi si pareri cu privire la cele doua nopti in care majoritatea suntem cu familia sau prietenii la masa.
Ma gandesc poate-mi puteti da ceva ideii ,pentru niste prajiturele pe care le facem pentru ca Mosul sa le gaseasca langa brad cand ajunge pe la fiecare ,obosit de drum si daruri,sau alte idei referitoare la meniuri...ce maipunem pe masa?
Va rog daca aveti timp sa ne impartasiti si noua ideile dvs referitoare la meniuri,retete ...orice idei noi sau vechi dar care sa ne ajute sa trecem frumos in Noul An si cu mesele incarcate de bunatati.
Multumesc frumos!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon

monica, am pus in albumul meu cateva fotografii care sa te inspire in aranjarea si servirea meniurilor, oricare ar fi acelea. prezentarea impresioneaza pe oricine.
in alta ordine de idei, hildegard ne salveaza (si ne baga in boale!!!) cu actualizarea unui topic senzational. nu-ti ajunge o viata sa pregatesti tot ce ne propune ea, retetele sunt absolut o.k. si cat se poate de diverse.
Citat:

Nu stiu daca e prea devreme sau nu dar indraznesc sa va cer sfaturi si pareri cu privire la cele doua nopti in care majoritatea suntem cu familia sau prietenii la masa.
Ma gandesc poate-mi puteti da ceva ideii ,pentru niste prajiturele pe care le facem pentru ca Mosul sa le gaseasca langa brad cand ajunge pe la fiecare ,obosit de drum si daruri,sau alte idei referitoare la meniuri...ce maipunem pe masa?
Va rog daca aveti timp sa ne impartasiti si noua ideile dvs referitoare la meniuri,retete ...orice idei noi sau vechi dar care sa ne ajute sa trecem frumos in Noul An si cu mesele incarcate de bunatati.
Multumesc frumos!

Multumesc mult pentru pozele din album,e o adevarata arta acolo.dar spre rusinea mea nu stiu unde sa gasesc retetele sau ceea ce face Hildegard.Te rog spune-mi si mie unde sa caut sa vad desore ce este vorba,ce lucruri bune face Hildegard?Mi-e rusine ca intreb,pentru ca inteleg ca este o mare Artista in ale culinaritului,dar ..ce sa fac?Aflu acum si promoit sa studiez problema.
Mii de multumiri!

Scuze Hildegard!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Meniul nostru de Craciun este acelasi in fiecare an:
tuica fiarta (cu zahar si boabe de piper) si sorici (taiat fideluta), aperitive (jumari, toba, slanina, caltabosi, lebar) cu ceapa rosie, ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza si friptura cu muraturi asortate; friptura consta in carnati facuti de mine si muschi de porc, ambele afumate si prajite innabusit in suc propriu. Vin rosu, desert: cozonac si cornulete. Portocale, grefuri.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui manon

Citat:

Multumesc frumos!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Multumesc mult pentru pozele din album,e o adevarata arta acolo.dar spre rusinea mea nu stiu unde sa gasesc retetele sau ceea ce face Hildegard.Te rog spune-mi si mie unde sa caut sa vad desore ce este vorba,ce lucruri bune face Hildegard?Mi-e rusine ca intreb,pentru ca inteleg ca este o mare Artista in ale culinaritului,dar ..ce sa fac?Aflu acum si promoit sa studiez problema.
Mii de multumiri!

Scuze Hildegard!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Uite aici gasesti retetele ei.Intr-adevar e o mare artista in ale culinaritului,dar o sa te convingi singura

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ah Rufus ce-mi faci tu mie acum de dimineata
si la noi cam tot asa arata Craciunul daca nu fac eu carnati in casa,slaninuta fiarta-n zeama de varza, cozonac, sarmale, salata de beof, vinete si fripturele asortate nu ma simt bine

Salata beof
Piftie-racitura
Ciorba de perisoare
Sarmale
Slaninuta fiarta in zeama de varza
Toba de casa
Carnati de casa si Fripturici diverse
Cozonaci cu nuca si stafide
si multe Fursecute si bomboane pe care le mai ducem si in vizita, daca e timp fac si un tortulet specific pentru craciun(doar la forma ma refer...bradut, mos, etc)

Pentru revelion, pregatesc in general ceva mai "exotic" fiindca deja suntem cam...full...dupa Craciun
Salata exotica si alte Aperitive in general cu somon, anchoa...
dar laciorba de burta de obicei nu renunt cat de "rea" e ea
fripturele dar primeaza un Curcan umplut
si tort aici neaparat...dar ceva usor tort cu branza si fructe
vin rosu, palinca de acasa...si vorba lui Deus neaparat SPORT
mers pe jos...orice...pe care noi nu-l ratam in nici o zi...

insa pana atunci Postim
spor la pregatiri tuturor si sarbatori fericite!

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Monica-Elizabet am capiat!!!!!!!!!

De azi sunt fanu al acertui site retete-n imagini.Sunt super!!!!!!!!

Multumesc!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Monica tiza mea ma bucur ca iti plac, multumesc
toate sunt retete testate nimik nu este scanat/copiat

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput