ZODIA FECIOARELOR **17**
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Dianaiulie, oare ne vei povesti ceva despre "draguta" ta colega?
Ionitza, nu ne-ai spus cum a decurs targul la care ai participat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionitza spune:
N-am zis de targ? maaare dezamagire...adica am avut o oglinda cu vitraliu care si-a gasit o casa, si asta a fost singura bucurie. in rest... nimic.
oricum au fost putini vizitatori pe ansamblu, si mai dau vina si pe asta.
Atunci am simtit o mare dezamagire, dar intre timp s-a intamplat ceva ce m-a facut sa imi dau seama ca fac ceea ce fac pentru ca imi place si gata.
suna egoist, stiu...
guzelnico spune:
FECIOARA- 10 februarie
Evita sa te angrenezi si in alte activitati in afara celor programate, caci este putin probabil sa faci fata. O activitate sociala iti va aduce un castig mai putin asteptat. Parintii sau o alta ruda apropiata te vor sprijini material, dar va trebui sa fii foarte atent cu banii, caci risti o pierdere semnificativa. Vei avea ocazia de a petrece clipe minunate in compania fiintei iubite.
guzelnico spune:
FECIOARA- 11 februarie
La serviciu va fi mare agitatie. Este posibil sa fii pus sa faci unele activitati dificile si nu are nici un rost sa vociferezi. N-ar fi exclus nici sa fie nevoie sa faci cateva drumuri pentru a finaliza sarcinile de serviciu. Incearca sa fii mai perseverent, mai constiincios si iti va fi mai bine din toate punctele de vedere.
guzelnico spune:
FECIOARA- 12 februarie
Activitatile de divertisment te tenteaza in mod special, mai ales ca acestea iti dau posibilitatea sa petreci mai mult timp in compania fiintei iubite. Pentru cei casatoriti sunt posibile discutii in contradictoriu, fara ca acestea sa aiba rezultate nefaste. Ar fi bine sa acorzi atentie activitatilor in care ai de gand sa te implici. Pe cat posibil, evita discutiile pe teme financiare!
ionitza spune:
Azi chiar am o aniversare la care o sa merg! abia astept! maine alta! si duminica intalnire de gashca vesela...deci...divertisment cit cuprinde...
cit despre bani....bine, bine, nu mai zic nik
dianaiulie2009 spune:
Buna dimi !
Azi mergem si noi la un show la restaurant.
Ne strangem vreo 15 prieteni sa petrecem anticipat ziua indragostitilor.
Va urez un week-end minunat !
dianaiulie2009 spune:
Horoscopul de week-end
Daca iti vei controla simtirile in acest week-end s-ar putea sa intampini mari dificultati, in special cand va veni vorba de a relationa cu apropiatii sau cu orice alte persoane care iti pot influenta viitorul. Fii pregatit(a) sa dai explicatiile de rigoare referitoare la oricare dintre situatiile in care vei fi bagat(a). Fereste-te sa iti asumi prea multe responsabilitati, mai ales daca nu intrevezi nicio rasplata pentru eforturile pe care le depui.
ionitza spune:
Buna sa va fie inima! si plina de trandafiri rosii! si sa aveti o zi frumoasa! Azi!
Eu stau cu cafeaua in brate si nu vreau sa stiu de nimic...ce-i mai bun decit o dimineata insorita si o cafea buna, lenevind intr-un fotoliu?
Aaaa! stiu! lenevind in bratele celui drag.
Va doresc sa fiti iubite!