ZODIA FECIOARELOR **17**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nu stiu la restul fecioarelor cum va merge, dar , mie cel putin, anul 2009 a fost un an nu tocmai bun , din nici un punct de vedere. Anul asta , pot sa zic ca luna ianuarie a trecut binisor , fara prea multe conflicte la locul de munca ( de fapt , la mine acolo e toata problema, ca daca pe altii ii intereseaza ce faci tu si nu-si vad de treaba lor ... ), dar luna februarie a inceput in forta cu o discutie cu una dintre colege care a dorit ea , cica, sa-mi arate de fapt cum sunt eu privita in institutie si m-a facut si o inadaptata social ... ca sa vezi ...

Sper din tot sufletul sa eusesc sa-mi gasesc un alt loc de munca ( cu criza asta cam greu, dar , na, speranta moare ultima asa se zice ). Altceva nu-mi doresc deocamdata de la lumea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Dianaiulie, da' de ce pleci tu urechea la toate cotofenele?! Tu ai grija sa-ti faci trebusoarele tale bine si la timp. De ce are impresia colega ta ca trebuie sa te pupi in bot si sa stai la barfa cu ea, ca sa pari sociabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare fetelor. Pt. ca tot suntem asa interesate de ce spune horoscopul, va pun un site interesant, unde puteti gasi raspuns la unele intrebari......Iar doamna care face previziuni, scrise si video, e o persoana destul de cunoscuta, am tot vazut-o ca invitata pe Antena2, la "Traieste sanatos" cu Simona Balanescu.
http://www.horoscoptv.ro/

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Dianaiulie, da' de ce pleci tu urechea la toate cotofenele?! Tu ai grija sa-ti faci trebusoarele tale bine si la timp. De ce are impresia colega ta ca trebuie sa te pupi in bot si sa stai la barfa cu ea, ca sa pari sociabila.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Punct okit ... punct lovit ...
Pfuai ... nici ca puteai nimeri mai bine ... exact asa face ea si eu nu si , probabil cunoscand-o toti ce fel de om este si , spunand , de asemena toti ceilalti ca ea barfeste . se simte si atunci incearca sa caute o scapare ...
Chesta e ca m-au cam deranjat cele spuse de ea, eu , cunoscandu-ma personal si stiind ca , chiar am prieteni si socializez foarte bine, nu doar bine.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Si pentru mine anul 2009 a fost un an de cotitura, as putea zice, acum privind in urma.
a fost un an in care am descoperit o parte a mea ce nu credeam ca exista, un an in caream ridicat capul din pamint si am privit lumea cu indrazneala, si am spus: "asta sunt eu! si asta vreau eu de la viata!"...destul de dureroasa experienta, dar trebuia sa se intample
Mi-am facut un calcul odata (ceva cu numerologie) si rezultatul a fost cit se poate de potrivit pentru mine. am aflat "lectia" ce trebuie sa o invat in viata. am inceput "orele" dupa jumatatea anului trecut, si merg spre mai bine (zic eu)
Are vre-un sens ce zic? sau bat campii....sper ca ma fac inteleasa.
Va pupacesc, fecioarele mele dragi!

Mergi la inceput

Ionitza, cam banui ce ai vrut tu sa spui , dar daca asa e mai bine pentru tine ... da-i `nainte cu tupeu

Mergi la inceput

FECIOARA- 8 februarie

Nu vei intr-o forma nemaipomenita si ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activitati relaxante. Ai dori sa te implici intr-o activitate noua, dar ar fi bine ca mai intai sa le finalizezi pe cele incepute deja. Oricum, activitatile demarate acum se vor finaliza cu oarecare intarziere. N-ar fi rau sa asculti si sfaturile celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

eu stiu daca e mai bine pentru mine...nu pot decit sa sper....

Mergi la inceput

FECIOARA- 9 februarie

Dai dovada de mai multa constiinciozitate decat in mod obisnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu vei scapa, dar nu are de ce sa te deranjeze, caci vei avea ocazia sa rezolvi si o problema personala. Poti avea mai multa incredere in colegi, chiar daca unul dintre acestia nu se arata prea dornic sa te ajute.

Mergi la inceput