oligoastenoteratozoospermie 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui vulturas
vreau si eu sa stiuuuuuuuuuu

te asigur ca merita felicitari
iti va spune ea

tu ce vesti mai ai ?

momentan nimic nou sub soare....asteptam luna februarie sa refacem spermograma...nu pot decat sa imi pun baza in DD si meds naturiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety
Tannoo azi dupa masa n-am fost pe net, sper ca sunteti bine
http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png

suntem fff bine, pana acum ,,,
vb pe mess, cand intri ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002
Speram ca urmatorii cu vesti bune vom fi noi!(dupa Tannoo si sotia lui, bineinteles, ne asteptam cuminti randul)

imi acorzi "prioritate" ... esti dragutza

Mergi la inceput

ianna, la un fiv cu icsi nu conteaza numarul; iti spun asta din experienta
eu cand am facut spermograma la szeged am avut 8 mil cu 40% mobilitate; atat a contat ptr ei; formele anormale de 92% nu au fost o piedica; si nici celelalte lipsuri nu au "contat"; asa ca, stai linistita, poti face fiv cu icsi; numai, asigura-te cu la tine e totul mai mult decat bine; ai lista de analize necesare unui fiv ?
iar in matei eu zic sa ai incredere, caci analizeaza sperma foarte bine, amanuntit; asa zic eu ( nu are legatura cu tratamentul recomandat eronat mie );
iar fluctuatii sunt de la luna la luna, asa cum zice si tveety; asa ca nu asta tre' sa te ingrijoreze ...
i-ai scris lui kovacs ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Da, Tannoo, i-am scris lui Kovacs vineri, asteptam cu nerabdare raspunsul...
Multumesc de incurajari, Tveety
Ne-am mai revenit un pic, incerc sa nu ma mai gandesc, vom vedea ce e de facut la anul...
Tannoo, voi v-ati dus la prima consultatie cu ceva analize facute sau ati facut dupa aceea lista pe care v-au dat-o ei?!
Eu ma gandeam sa nu fac dinainte decat cel mult analize genetice.

Mergi la inceput

ianna, noi am facut toate analizele inainte de prima consultatie; eu solicitat si spermograma ( asta o programasem telefonic cu 3-4 zile inainte );le-am avut si pe cele ptr anestezie generala; ne-am dus cu ele traduse, le-am discutat cu doctorul si am decis ce e de facut ...
lista am primit-o de la tveety ( ); apoi de la zadori, insa ne apucaseram de analize ...
iar la 2 saptamani diferenta am inceput procedura FIV ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

ianna, noi am facut toate analizele inainte de prima consultatie; eu solicitat si spermograma ( asta o programasem telefonic cu 3-4 zile inainte );le-am avut si pe cele ptr anestezie generala; ne-am dus cu ele traduse, le-am discutat cu doctorul si am decis ce e de facut ...
lista am primit-o de la tveety ( ); apoi de la zadori, insa ne apucaseram de analize ...
iar la 2 saptamani diferenta am inceput procedura FIV ...

si rezultatul la beta cand il avem

Mergi la inceput

Tannoo, analizele le-am luat de pe forumul FIV in Ungaria, nu sunt chiar asa de multe.
Voua in cat timp v-au iesit?
Eu am un Papanicolau facut anul acesta, banuiesc ca e valabil, daca il recuperez de la medicul de familie...
Cele cu HIV, hep. B si C, la fel, le avem facute amandoi, banuiesc ca nu va trebui sa le repetam...

Mergi la inceput

Pentru anestezie generala trebuie alte analize decat cele din lista data pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput