oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 6
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
te asigur ca merita felicitari ![]() iti va spune ea ![]() tu ce vesti mai ai ? ![]() |
momentan nimic nou sub soare....asteptam luna februarie sa refacem spermograma...nu pot decat sa imi pun baza in DD si meds naturiste

tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Tannoo azi dupa masa n-am fost pe net, sper ca sunteti bine ![]() ![]() http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png |
suntem fff bine, pana acum ,,,

vb pe mess, cand intri ...

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui ianna2002 Speram ca urmatorii cu vesti bune vom fi noi!(dupa Tannoo si sotia lui, bineinteles, ne asteptam cuminti randul) |
imi acorzi "prioritate" ... esti dragutza

tannoo25 spune:
ianna, la un fiv cu icsi nu conteaza numarul; iti spun asta din experienta ![]()
eu cand am facut spermograma la szeged am avut 8 mil cu 40% mobilitate; atat a contat ptr ei; formele anormale de 92% nu au fost o piedica; si nici celelalte lipsuri nu au "contat"; asa ca, stai linistita, poti face fiv cu icsi; numai, asigura-te cu la tine e totul mai mult decat bine; ai lista de analize necesare unui fiv ?
iar in matei eu zic sa ai incredere, caci analizeaza sperma foarte bine, amanuntit; asa zic eu ( nu are legatura cu tratamentul recomandat eronat mie );
iar fluctuatii sunt de la luna la luna, asa cum zice si tveety; asa ca nu asta tre' sa te ingrijoreze ...
i-ai scris lui kovacs ?
ianna2002 spune:
Da, Tannoo, i-am scris lui Kovacs vineri, asteptam cu nerabdare raspunsul...
Multumesc de incurajari, Tveety 
Ne-am mai revenit un pic, incerc sa nu ma mai gandesc, vom vedea ce e de facut la anul...
Tannoo, voi v-ati dus la prima consultatie cu ceva analize facute sau ati facut dupa aceea lista pe care v-au dat-o ei?!
Eu ma gandeam sa nu fac dinainte decat cel mult analize genetice.
tannoo25 spune:
ianna, noi am facut toate analizele inainte de prima consultatie; eu solicitat si spermograma ( asta o programasem telefonic cu 3-4 zile inainte );le-am avut si pe cele ptr anestezie generala; ne-am dus cu ele traduse, le-am discutat cu doctorul si am decis ce e de facut ...
lista am primit-o de la tveety (
); apoi de la zadori, insa ne apucaseram de analize ...
iar la 2 saptamani diferenta am inceput procedura FIV ...
vulturas spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 ianna, noi am facut toate analizele inainte de prima consultatie; eu solicitat si spermograma ( asta o programasem telefonic cu 3-4 zile inainte );le-am avut si pe cele ptr anestezie generala; ne-am dus cu ele traduse, le-am discutat cu doctorul si am decis ce e de facut ... lista am primit-o de la tveety ( ); apoi de la zadori, insa ne apucaseram de analize ...iar la 2 saptamani diferenta am inceput procedura FIV ... ![]() |
si rezultatul la beta cand il avem

ianna2002 spune:
Tannoo, analizele le-am luat de pe forumul FIV in Ungaria, nu sunt chiar asa de multe.
Voua in cat timp v-au iesit?
Eu am un Papanicolau facut anul acesta, banuiesc ca e valabil, daca il recuperez de la medicul de familie...![]()
Cele cu HIV, hep. B si C, la fel, le avem facute amandoi, banuiesc ca nu va trebui sa le repetam...
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!